Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevgicim Ben 3 yaşındayken yani 1979 senesinde ailem Tokattan Ankaraya göc etmiş babam Ankarada calışıyormuş ozamanlar. Ben hayal meyal hatırlıyorum. 20 yıldır ankarada yaşıyorum artık ankaralı sayılırım. Sen nerelisin sekercim..

Belgin Ankaraya geldiğinde fırsatım olursa görüşeceğim canım nede olsa hemserim kendüsü

Eşimle amasyaya geziye gelmiştik. Ben çok begendim Amasyayı. Birde şu meşhur borabey gölüne gitmiştik. Yollar okadar kotuyduki eşim korkudan otobuse binmemişti diğer geziye katıalnlarıda arkamızdan sürükleyim dagdan 5 km aşağı yürümüştük ne komikti.

evet canım buralar çok güzeldir tam gezilip görülecek yerler çok geldinde beklerim misafirim olursun

Sevgicim msn adresin varsa ozelden yazarsan msnden de arada sohbet ederiz Belginimle konusuyoz bazen konferans yaazısırız guzel olur...

Belgin kulaklarını cınlata cınlata hal eyledik bacım nerlerdesin de hadi kalk gel. Topik bos diye sitem ediyorsun sonra gulum..

Bak Bahcelievlerde ogretmenevi var canım başkent öğretmen evi orada kalabilirsiniz zannediyorum ordan metro ile heryere ulasım var üstelik otogara cok yakın..

Benim esim TESA oldu zaten tesa ile bulunmasa mtese olacaktı. Yumurta toplanana kadar ne olacağımız belli bile değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…