Bizdemi Cuma gitsek Kaan hocaya hep beraber süper olur bende email atmıştım bizede eylülde herhangi bir gün gelebilirisniz demişti bakalım biz bayram ertesine gideriz belki çünkü ev taşicam. Bakalım eşimin durumunu bende yazmıştım.
ealsnas geçmişi okudumda bu konularda oldukça bilgili oolduğunu ve araştırdığını gördüm bizim hormon sonuçları FSH 5,05 LH 2,74
> TOTAL TESTESTERON 3,89 çıktı.bu konuda bi fikrin varmı ,normal değerler kaç olmalı....urfalıymışız ezelden gönlümüz geçmez güzelden... vereliniortak:)))
Bu durumda görüldüğü gibi hormon değerleriniz referans aralığında görülüyor değerleriniz normal. O nedenle Kaan Hoca tıkanıklık olabilir şüphesinde.
Aşağıdaki linke bir göz atmanızı tavsiye ederim arkadaşlar hangi hormonun düşük yada yüksek olması neyin belirtisi hepsi yazıyor. Çok güzel açıklamışlar ve çok fazla teknik terim yok anlaşılır şekilde.
ealsnas arkadaşım bişey sormak istiyorum sen ankaradasın ya kaan hoca ankara tıp fakültesinde diye biliyorum doğrumu ve ankara tıp fakültesi hacettepenin ordamıydı
Verir canım ümidini sakın kaybetme. Bizde Azo olduğumuzu öğrendiğimizde hic bebeğimiz olmayacak zannediyorduk araştıra araştıra çokta kötü durumda olmadığımızı anladık. Sizede nasip eder hayırlısı ile canım.
oooooooooooooooo ne güzel kalabalık olmuşuz bu arad bizim hormon değerleri şöyle fsh:3.5
lh:2.8
total testesteron 675 bu değerler microtese sonrası alınan değerler kaan hoca bize fsh nin biraz düşük olduğunu söyledi benim eşime bir sene önce hipoganadizm teşhisi konuldu yani azosperm sebebimiz hormonaldi değerler çok düşüktü sonra eşim meneon ve prignly iğnesi oldu 6 ay kadar normale dönmüşttü şimdi ise sadece doktor fsh nin düşük oldunu söledi ialaç tedavisne sokcakmış gene