Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizdemi Cuma gitsek Kaan hocaya hep beraber süper olur bende email atmıştım bizede eylülde herhangi bir gün gelebilirisniz demişti bakalım biz bayram ertesine gideriz belki çünkü ev taşicam. Bakalım eşimin durumunu bende yazmıştım.

Selvacım hormon referans aralığını yazıyorum.
FSH:1,7 - 12 mlu/ml
LH: 1,1 - 7 mlu/ml
Testesteron :2,5 -5 ng/ml

Bu durumda görüldüğü gibi hormon değerleriniz referans aralığında görülüyor değerleriniz normal. O nedenle Kaan Hoca tıkanıklık olabilir şüphesinde.

Aşağıdaki linke bir göz atmanızı tavsiye ederim arkadaşlar hangi hormonun düşük yada yüksek olması neyin belirtisi hepsi yazıyor. Çok güzel açıklamışlar ve çok fazla teknik terim yok anlaşılır şekilde.

Hormon Tetkikleri,Hormon İncelemeleri,Hormon Profili,Hormon Araştırması,FSH,LH,Östrojen,E2,Progesteron,Prolaktin,Testesteron,DHEAS

ealsnas arkadaşım bişey sormak istiyorum sen ankaradasın ya kaan hoca ankara tıp fakültesinde diye biliyorum doğrumu ve ankara tıp fakültesi hacettepenin ordamıydı

Selvacım Ben aslen tokatlıyım ankarada oturuyorum urfada okudum. Su and Ankarada ikamet ediyorum.

hormon değerlerini yazmışsın teşekürler ilgin için bide rabbim oğlunu sana bağışlasın çoook tatlı .haa bide bana versin..

Verir canım ümidini sakın kaybetme. Bizde Azo olduğumuzu öğrendiğimizde hic bebeğimiz olmayacak zannediyorduk araştıra araştıra çokta kötü durumda olmadığımızı anladık. Sizede nasip eder hayırlısı ile canım.

oooooooooooooooo ne güzel kalabalık olmuşuz bu arad bizim hormon değerleri şöyle fsh:3.5
lh:2.8
total testesteron 675 bu değerler microtese sonrası alınan değerler kaan hoca bize fsh nin biraz düşük olduğunu söyledi benim eşime bir sene önce hipoganadizm teşhisi konuldu yani azosperm sebebimiz hormonaldi değerler çok düşüktü sonra eşim meneon ve prignly iğnesi oldu 6 ay kadar normale dönmüşttü şimdi ise sadece doktor fsh nin düşük oldunu söledi ialaç tedavisne sokcakmış gene

referans aralığında ise sorun yok sekerim zannediyorum birimler faklı kullanıldığı için farklı rakamlar yani kg ile gram gibi ..

canım allah bağışlasın bebeğin çok tatlı burda olsa o yanaklarını ısırırdım oyyyyyyyyy yerim ben onu

Belgin aci biber yemiş midsi ağrıyo muhtemel yatıyordur şimdi hanımefendi şimdi gelecek bensiz kaynatmışınız diye sitem edecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…