Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhabaaaa uzunca bi aradan sonra ben geldim belki hatırlamazsınız bile harzem umutolsun belgin diğer arkadaşlar nasılsınız hatırlıyosanız işten ayrılmıştım evdede bilgisayar ve net yok o yüzden sizi uzunc bi süre takip edemedim

hoşgeldin canım vereliniortak

hoşgeldin mawii.............bundan sonra aramızdamısın kız......neler yaptın bu sürede anlat bakalım

hatırlıyorum canım hoşgeldin.a.s.nasılsın bakalım..

iki testisede bakılda ama malesef...aslında bizim tamamen ümitlerimiz bitmişti ama kaan hocaya yazdım pataloji raporunu ve yaptıklarımızı hala şansınız var demiş.tekrar umutlandık.klomen kullanıyo eşim şimdi.sonra hormon testi yaptırıp tekrar gndercez kaan hocaya.bakalım inşallah bitti dediğimiz yerden tekrar başlarız..:Saruboceq:

kaan aydos ümit var diyorsa demek ki var. Ben çok inaniyorum ona. Hiç görmedik ama güveniyorum.
Ekim'de onu görmeye gidicez esimle.
Esimde klomen kullaniyor insallah bir ise yarar.

kaan aydos ümit var diyorsa demek ki var. Ben çok inaniyorum ona. Hiç görmedik ama güveniyorum.
Ekim'de onu görmeye gidicez esimle.
Esimde klomen kullaniyor insallah bir ise yarar.

inşallah ya.bende çok güveniyorum ona.son şansımız zaten kaan hoca.bu arada klomeni 25 gün kullanıp ara vericek 5 gün, sonra kalan 5 taneyi içicek değil mi?

inşallah ya.bende çok güveniyorum ona.son şansımız zaten kaan hoca.bu arada klomeni 25 gün kullanıp ara vericek 5 gün, sonra kalan 5 taneyi içicek değil mi?

Bu konuda bendede soru isareti olustu. Aslinda reçetede öyle yaziyor 25 gün kullanip 5 gün ara verilecekmis. Fakat kaan aydos bize yazdigi mailde 30 gün dedi bende anlamadim.
Senin esin kan gün kullanacak ?
Kaan aydosun yazdigi mail bu :

Bu tahlil yeterli. Şimdi KLOMEN 50 mg adlı ilaç ile başlayalım. Her sabah 1 adet alınacak. Tam 30 gün kullandıktan sonra tekrar kanda FSH hormonuna baktırın ve sonucu bana yazın. İlacı kullanmadan önce prospektüsünü mutlaka okuyun.
Saygılarımla.

ealsnas sen bu isin uzmani olmusun tebrik ederim seni.

Espoircim 22 Mart 2008 de eşimin Azospermi olduğunu öğrendiğim günden beri araştırıyorum ve hala araştırıyorum. Bebeğimiz oldu ama olsun yinede araştırmalara devam ediyorum. Okumadığım makale ve tez kalmadı nerdeyse pc de tezleri tutyorum. İnfertile çiftler üzerinde yapılan işlemler anlatılıyor ve bu çiftlerin hepsinde farklı infertile sorunları var kiminde Y delesyonu, kiminde azo, kiminde klinfelter sendromu. Kaç gebelik oluştuğu hangi yöntemlerin kullanıldığı şanslarının nekadar olduğu ile ilgili çalışmaları okudum. Belki sizlerede faydam dokunur diye düşünüyorum..

Kaan Hoca patoloji raporuna bakıp şans var diyorsa vardır. Umarım herşey yolunda gider sizde bebk sahibi olursunuz canım..

bizede böyle yazdı.30 gün kullanın test yaptırıp değerleri bana yazın demiş.kullananlar varsa yardımcı olabilir mi bize?

Kaan Hoca patoloji raporuna bakıp şans var diyorsa vardır. Umarım herşey yolunda gider sizde bebk sahibi olursunuz canım..

inşallah canım ya.tekrar ümitlendirdi bizi kaan bey.bekleyip görücez artık.bu arada bebeğin olmasına rağmen hala bu kadr araştırıp bizlerle paylaşman gerçekten büyük bir takdiri hakediyor.süpersina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…