kızlar merhabaaaa uzunca bi aradan sonra ben geldim belki hatırlamazsınız bile harzem umutolsun belgin diğer arkadaşlar nasılsınız hatırlıyosanız işten ayrılmıştım evdede bilgisayar ve net yok o yüzden sizi uzunc bi süre takip edemedim
hatırlıyorum canım hoşgeldin.a.s.nasılsın bakalım..kızlar merhabaaaa uzunca bi aradan sonra ben geldim belki hatırlamazsınız bile harzem umutolsun belgin diğer arkadaşlar nasılsınız hatırlıyosanız işten ayrılmıştım evdede bilgisayar ve net yok o yüzden sizi uzunc bi süre takip edemedim
Canım Germ hücreleri spermin üretildiği yerdir. Sperm üreten dokular yok anlamına geliyor sadece sertoli hücreleri mevcut (sertoli cell-only syndrome). okuduğum kadarı ile her iki testisinde iyi değerlendirilmesi lazım. Sizin mtese sadece bir testisemi yapıldı??
iki testisede bakılda ama malesef...aslında bizim tamamen ümitlerimiz bitmişti ama kaan hocaya yazdım pataloji raporunu ve yaptıklarımızı hala şansınız var demiş.tekrar umutlandık.klomen kullanıyo eşim şimdi.sonra hormon testi yaptırıp tekrar gndercez kaan hocaya.bakalım inşallah bitti dediğimiz yerden tekrar başlarız..:Saruboceq:
kaan aydos ümit var diyorsa demek ki var. Ben çok inaniyorum ona. Hiç görmedik ama güveniyorum.
Ekim'de onu görmeye gidicez esimle.
Esimde klomen kullaniyor insallah bir ise yarar.
inşallah ya.bende çok güveniyorum ona.son şansımız zaten kaan hoca.bu arada klomeni 25 gün kullanıp ara vericek 5 gün, sonra kalan 5 taneyi içicek değil mi?
ealsnas sen bu isin uzmani olmusun tebrik ederim seni.
iki testisede bakılda ama malesef...aslında bizim tamamen ümitlerimiz bitmişti ama kaan hocaya yazdım pataloji raporunu ve yaptıklarımızı hala şansınız var demiş.tekrar umutlandık.klomen kullanıyo eşim şimdi.sonra hormon testi yaptırıp tekrar gndercez kaan hocaya.bakalım inşallah bitti dediğimiz yerden tekrar başlarız..:Saruboceq:
Bu konuda bendede soru isareti olustu. Aslinda reçetede öyle yaziyor 25 gün kullanip 5 gün ara verilecekmis. Fakat kaan aydos bize yazdigi mailde 30 gün dedi bende anlamadim.
Senin esin kan gün kullanacak ?
Kaan aydosun yazdigi mail bu :
Bu tahlil yeterli. Şimdi KLOMEN 50 mg adlı ilaç ile başlayalım. Her sabah 1 adet alınacak. Tam 30 gün kullandıktan sonra tekrar kanda FSH hormonuna baktırın ve sonucu bana yazın. İlacı kullanmadan önce prospektüsünü mutlaka okuyun.
Saygılarımla.
Kaan Hoca patoloji raporuna bakıp şans var diyorsa vardır. Umarım herşey yolunda gider sizde bebk sahibi olursunuz canım..
Kaan Hoca patoloji raporuna bakıp şans var diyorsa vardır. Umarım herşey yolunda gider sizde bebk sahibi olursunuz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?