Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklisin arastirmakla ne güzel bilgi ediniyorsun.
Bizede yardimci olursan ne mutlu bize.

bizede böyle yazdı.30 gün kullanın test yaptırıp değerleri bana yazın demiş.kullananlar varsa yardımcı olabilir mi bize?

Benim esim 22 eylül basladi klomen içmeye. Bence 30 gün araliksiz kullanir sonra kan tahlili yaptiricaz.
Ama reçetede 25 gün diyorlar ve 5 gün ara.
Bende kararsiz kaldim nasil yapsak diye.

esimde 1 aydir endol ve trental kullaniyo kaan hoca 1 ay kullan sonra test yaptir dedi ama biz hollandaya geldik henuz test yaptiramadik esim ilaclari halen kullaniyor bi sakincasi olurmu acaba

Benim esim 22 eylül basladi klomen içmeye. Bence 30 gün araliksiz kullanir sonra kan tahlili yaptiricaz.
Ama reçetede 25 gün diyorlar ve 5 gün ara.
Bende kararsiz kaldim nasil yapsak diye.

ben mail atıyım kaan hocaya içimiz rahat etsin cavp alınca haber verim sanada.

haklisin gamzesezer. En iyisi kaan aydosa mail attip yazdigi cevaba göre hareket edilim.Böylece emin oluruz.
Beni haberdar et. Yazdin mi ?

iyi geceler arkadaslar.
Ben iyiyim allaha sükür.
Usak biletlerimizi aldik hayirlisiyla 27 eylül istanbula geliyoruz.
Alis verislerimizi yapicaz aktardan birde umut tüp bebekle görüsmeye düsünuyoruz birde kaan aydosa gidicez ankara'ya.

Kizlar size birsey soracaktim hatirliyorsaniz topicten bir arkadasimizin esi azospermdi istanbul'da bir aktardan özel karisim yaptirmisti.
Hangi aktar oldugunu unuttum hangi arkadas oldugunuda unuttum.
Yanilmiyorsam istanbul bir camii'nin yanindaymis.
Bana yardimci olursaniz sevinirim hangi aktar oldugunu söylermisiniz yada ismini söylerseniz sevinirim.

sizlerede iyi geceler bacılar............tek başımayım ya sıkıldım tv izlemekten açtım pc yi yine..........öğlenden akşama kadarda pc başındaydım afedersiniz oturmaktan popom ağrıdı boynumdada ağrı var gerçi boynumun başımın ağrısı çok uyumaktan kaynaklanıyo ne yapim yapacak bişe olmayınca geç yatıp geç kalkıyorum........ama yarın geçde yatsam sabah erken kalkacağım kociş geliyor kaç günlerden beri rahattım istediğim saatte yat istediğim saatte kalk yapıyordum.........hele olsa o gece çalıştığı için sabah yatar bende onla beraber geri yatarım tabi sırt sırta yatarız oruçluyuz yemek derdimde yok iftarda evde olmayacak bende kendime hafif şeyler hazırlıyorum..............buralar çok sıcak ya daha serinlemeye niyeti yok havaların neyse allah bilir neyi ne zaman yapacağını ben karışmayayım işine demi

zamandı canım sanırım eyyüp sultan camınin orda bir aktardı.....kendiside gelmiyorki artık topiğe sorsak öğrensek sen gelene kadar...........ama profilinden yazdığı mesajlara bak mutlaka öğrenirsin genelde o böyle şeylere önem veriyordu araştırp alıyodu

harzem sen nasılsın yahuuu...hiç görüşemez olduk artık...........kız bende uyusam öle nerdeeeeeeeeee

Sagol harzem. Iyi hatirliyorsun simdi benimde aklima geldi dogrudur eski eyüp sultan caminin orda.
Kimin oldugun bilmiyorum dedigin gibi zaman olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…