Espoircim 22 Mart 2008 de eşimin Azospermi olduğunu öğrendiğim günden beri araştırıyorum ve hala araştırıyorum. Bebeğimiz oldu ama olsun yinede araştırmalara devam ediyorum. Okumadığım makale ve tez kalmadı nerdeyse pc de tezleri tutyorum. İnfertile çiftler üzerinde yapılan işlemler anlatılıyor ve bu çiftlerin hepsinde farklı infertile sorunları var kiminde Y delesyonu, kiminde azo, kiminde klinfelter sendromu. Kaç gebelik oluştuğu hangi yöntemlerin kullanıldığı şanslarının nekadar olduğu ile ilgili çalışmaları okudum. Belki sizlerede faydam dokunur diye düşünüyorum..
bizede böyle yazdı.30 gün kullanın test yaptırıp değerleri bana yazın demiş.kullananlar varsa yardımcı olabilir mi bize?
Benim esim 22 eylül basladi klomen içmeye. Bence 30 gün araliksiz kullanir sonra kan tahlili yaptiricaz.
Ama reçetede 25 gün diyorlar ve 5 gün ara.
Bende kararsiz kaldim nasil yapsak diye.
nasılsınızzz?
iyi elhamd. sen nasılsun...asıl sen önemlisin bizim için...........opuyorumnanaktan
zamandı canım sanırım eyyüp sultan camınin orda bir aktardı.....kendiside gelmiyorki artık topiğe sorsak öğrensek sen gelene kadar...........ama profilinden yazdığı mesajlara bak mutlaka öğrenirsin genelde o böyle şeylere önem veriyordu araştırp alıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?