Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzem sen nasılsın yahuuu...hiç görüşemez olduk artık...........kız bende uyusam öle nerdeeeeeeeeee
bizim buralarda bir deyim vardır canım {sen camiye gelmiyosun ben meyhaneye gelmiyorum } diye........tabi tamamen şaka bi söz...........canım sen genelde geç saatlerde takılıyosun topiğe bense eşim evde olursa pek giremiyorum geç saatlerde o olmadığı zamanda benim yabancı dizilerden fırsat kalırsa açıyorum pc yi..............ben uyumaktan pek memnun değilim be tatlişim kalktığımda başım boynum kulaklarım hep yan yatmaktan ağrıyo gün boyu sersem gibi geziniyorum keşke uğraşacağım birşeyler olsada erken kalksam neyse bir kaç gün eşim gündüz evde gece çalışacak bu sayede erken kalkarım umarım...............sen niye yatamıyorsunki merak ettim şimdi............valla benim günlerim böyle monoton geçiyor işte sen ne yapıyorsun şimdilerde tekrar düşünüyormusun tüpbebek yaptırmayı ama inşallah gerek kalmazda doğal yolla hamile kalırsın canımcım.....bugün akşam üstü benim minik yeğenimi görmeye gittim ayak üstü biraz sevdim tabi ayrılık vakti geldi arkamdan nasıl ağladı içim köz düşmüş gibi yandı anlatamam hala etkisindeyim yane arkama bile bakasım gelmedi ama bağırtısı mahalleyi alıyodu ............allahım ne olur nasip et bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar

evet herkes kaçti. Genelde bu saatte kimse olmuyor.
Bende iyiyim canim.
Biz türkiyeye geliyoruz allahin izniyle biletlerimizi aldik istanbula.
Ankara'ya kaan aydos'un yanina gitmeyi düsünüyoruz.

ealsnas bebeğin nasıl oldu biraz anlatsana eşin azospermiydi değilmi ayyy allh bizede nasipeder inşallahsenağlama

Merhaba Yujeliy

Biz 2008 Mart ayında esimin azo olduğunu öğrendik. Temmuz 2008 de tüp tedavisine basladık. Esim tedavis sırasında doktorun verdiği gonal f ignelerinden kullandı benimle beraber. Esime TESA yapıldı ve canlı sperm bulundu. 3 embriyo transfer edildi bir tanesi tutunabildi. Oğlum Nisanda doğdu simdi 4 ay 21 gün oldu. Allah sizlerede nasip etsin insallahhh....

çok sevindim yaa allah sizi yavrunuzdan hiç ayırmasın bizde 5 ay önce öğrendik azolu olduğumuzu eşim daha hiç üroloğa gözükmedi ama önümüzdeki ay emre beyle randevumuz var umarım iyi geeçer . benimle paylaştığın için çok sağolvereliniortakvereliniortak

günaydın kızlar nasılsınız bakim yujeliy nasılsın canım...opuyorumnanaktan

yok canım iyiyim nasıl oluyum bende kalkalı üç saat oldu dolanıyorum topikte işte napıyım..ama kimse yok galiba uyuyo kızlar galiba..

genelde kalkınca herkes iş güç peşinde oluyo.ondan yoklar sanırım. ben de bgn biraz abrtmışım uykuyu ama olsun hem hafta sonu hemde yaoıcak bişey yok.vakit geçiyo böyle:))

evet canım ya insan sıkılıor hafta sonları nedense bende bügün hiçbişey yapmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…