merhaba hosgeldin tekrardan
canim sizin problem tam olarak neydi,sinin hormon degerleri falan nasildi?
bizde kaan beyden ilac istedik bize veremedi ne yazikki hormonlarmiz yuksek oldugundan..
bu yuzden sizinki nasil merak ettim
canim esimin fsh yuksekdi muayne etti testislerin icinin kotu oldugunu soyledi endol ve trental verdi gunde 1 kez kullandi esim. 1 ay kullanin sonra kan ve sperm testi yapin sonuclari gonderin dedi 1 ay oldu kulanali dun geldik bizde turkiyeden esim simdi burdaki hastaneden test yaptirip emaille yolluyacagiz kaan hoca sonuca gore haplari degistirebilirim dedi 1 yil kullanirsin sonra sonuclara gore bakar micro tese yapariz dedi bakalim hayirlisi biz zaten 2006 da tese yaptirmisdik ama cikmamisdi
inşallah canım bu sefer herşey senin içinde bizim içinde güzel sonuçlanır aallahım yardımcımız olsun:Saruboceq:ben 8 senelik evliyim esimin azosperm olduunu 5sene once oyrendim.dunya sanki basima yikildi her tedaviyi denedim 2 sefer tup bebek yaptirdim teseyle sperm buldular ama olmadi.bi arkadasimda ayni bizim durumumuzda idi o yaptirdi ilk seferinde oldu.yani deyeceyim onda olmadi bende de olmayacak deye korkmayin her kes kendi kaderini yasiyor.tanrim yazmissa olacakdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?