Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepimiz aynıyız bazen mutluluga kapılıyoruz bazen mutsuzluga allahım yardımcımız olsun..

kizlar sizin de ilginizi cektimiiiii?
infertilite bolumunde 12 kisi ,hamilelik bolumunde 339 kisi var.........
ALLAHIM SU 12 KISICIK DE ORAYA GIRSIN .... amin
boyle dua ediyorum herzaman,demi neden olmasin(

meraba arkadaslar hepımız aynı duyguları yasıyoruz bende adet gunum bır ıkı gun gecınce kendımı hamıle sanıyorum sevınıyorum ama adet goruyorum tabı 3 sene oldu hala kabullenemıyorum sankı normal sekılde hamıle kalacagım sanıyorum ıns bugunlerde gececek allahım hakkımızda hayırlısını nasp etsın

kızlar iyi akşamlar gercekten bizim sayımız 12 mi ben daha fazla oldugumuzu sanıyordum

Kaan aydos'un ne zaman tatil'den döndügüne bilen var mi ?
Biz niyetleniyoruz eylül'de türkiye'ye gelmeyi.
Ona göre randevu almak istiyorum.

arkadaşlar biz kaan aydos a gitmeyi düşünmüştük fakat o ankarada çalışıyormş biz ise ist dayız şimdide emre bakırcıoğluna gitmeyi düşünüyoruz bana lütfen bir akıl verin acaba doğru bir seçimmi?kafamçokkarıştı

lamyay hamilemisin ben bu siteyi kullanamıyorum ya buraya bir dua yazmışsın bunu okuyacağım eşimede verdim bizim için ve sizler için hep dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah

lamyay hamilemisin ben bu siteyi kullanamıyorum ya buraya bir dua yazmışsın bunu okuyacağım eşimede verdim bizim için ve sizler için hep dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah

amin amin canim insaalllah dua niyetine gecer,bu ay degilim ama Rabbimin izniyle ins. olacak............

canım emre beyinde kaan bey kadar iyi oldugunu duydum bence iyi bir seçim...

merhaba kizlar bayadir girmiyordur turkiyedeydim dun geldim onceki sayfalari henuz okumadim ama okuyacagim hepsini. bizde kaan aydosa gittik esimle esime hap verdi 2 tane 1 ay kullan kan testi yaptir sonuclarini emaille yollayin dedi bizde persembe gunu gitmisdik ama kaan hoca yokdu izindeymisdi henuz gelmemisdi artik burda yaptip gondericegiz cok merak ediyorum ne gibi bi faydasi oldu haplarin allah hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek gunlerde gonlumuzdekini bizlere versin

merhaba hosgeldin tekrardan
canim sizin problem tam olarak neydi,sinin hormon degerleri falan nasildi?
bizde kaan beyden ilac istedik bize veremedi ne yazikki hormonlarmiz yuksek oldugundan..
bu yuzden sizinki nasil merak ettim

merhabalar arkadaslarrrr alooooo niye kimse gelmiyo niye yazmiyosunuzzz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…