• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba hosgeldin tekrardan
canim sizin problem tam olarak neydi,sinin hormon degerleri falan nasildi?
bizde kaan beyden ilac istedik bize veremedi ne yazikki hormonlarmiz yuksek oldugundan..
bu yuzden sizinki nasil merak ettim

canim esimin fsh yuksekdi muayne etti testislerin icinin kotu oldugunu soyledi endol ve trental verdi gunde 1 kez kullandi esim. 1 ay kullanin sonra kan ve sperm testi yapin sonuclari gonderin dedi 1 ay oldu kulanali dun geldik bizde turkiyeden esim simdi burdaki hastaneden test yaptirip emaille yolluyacagiz kaan hoca sonuca gore haplari degistirebilirim dedi 1 yil kullanirsin sonra sonuclara gore bakar micro tese yapariz dedi bakalim hayirlisi biz zaten 2006 da tese yaptirmisdik ama cikmamisdi

ben 8 senelik evliyim esimin azosperm olduunu 5sene once oyrendim.dunya sanki basima yikildi her tedaviyi denedim 2 sefer tup bebek yaptirdim teseyle sperm buldular ama olmadi.bi arkadasimda ayni bizim durumumuzda idi o yaptirdi ilk seferinde oldu.yani deyeceyim onda olmadi bende de olmayacak deye korkmayin her kes kendi kaderini yasiyor.tanrim yazmissa olacakdir.

canim esimin fsh yuksekdi muayne etti testislerin icinin kotu oldugunu soyledi endol ve trental verdi gunde 1 kez kullandi esim. 1 ay kullanin sonra kan ve sperm testi yapin sonuclari gonderin dedi 1 ay oldu kulanali dun geldik bizde turkiyeden esim simdi burdaki hastaneden test yaptirip emaille yolluyacagiz kaan hoca sonuca gore haplari degistirebilirim dedi 1 yil kullanirsin sonra sonuclara gore bakar micro tese yapariz dedi bakalim hayirlisi biz zaten 2006 da tese yaptirmisdik ama cikmamisdi

bizimde fash yukasek ama bize vermedi.
FSH..20.27
LH 11.51
TESTESTERN 7.30

canim sizin diger hormnlar nasildi

selam kızlar....eşim evde pazar akşamından beri yoğunum pek giremiyorum topiğe ...birgün misafir çağırdım iftara birgün biz gittik bugün akşamda davetliyiz .....kalabalık olunca ne güzel geçiyor ramazanda iftarlar birgün yanlız açtım evde tektim zor oldu ya.........allah hiçbir kulunu yanlızlıkla sınamasın ............evlerimize neşemizi göndersin vaktin nasıl geçtiğini anlamayalım inşallahhh

Zaman nerelrde gerçekten kızlar.........................umredende geldi ama hala gelmiyooooooo

ben 8 senelik evliyim esimin azosperm olduunu 5sene once oyrendim.dunya sanki basima yikildi her tedaviyi denedim 2 sefer tup bebek yaptirdim teseyle sperm buldular ama olmadi.bi arkadasimda ayni bizim durumumuzda idi o yaptirdi ilk seferinde oldu.yani deyeceyim onda olmadi bende de olmayacak deye korkmayin her kes kendi kaderini yasiyor.tanrim yazmissa olacakdir.
inşallah canım bu sefer herşey senin içinde bizim içinde güzel sonuçlanır aallahım yardımcımız olsun:Saruboceq:

kızlar ya kkan aydosa gidecez bayramın haftasına ozaman agidecek olan varmı tanışalım.

biz bayramin haftasi türkiye'ye gitmeyi düsûnüyoruz.
Fakat o hafta ankara'ya gitmeyiz hemen.
Ilk önce denizde bir hafta tatil yapip sonra gideriz.
Yinede belli olmaz.

günaydın kızlar.umutolsun kısmetse biz haftata gidecegiz hakkımızda hayırlısı..

ya kızlar nerdesiniz eşimin patoloji raporunu sizle paylaşmak istedim degerlendirin lütfen;seminifer tubulerin yaklasık yarısı küçük çaplı olup bazıları skloretik görülmektedir.Bu tubuler sadece sertoli hücreleri ile döşelidir .spermatogonlum görülmemiştir.tıbılerin diğer yarısında ise spermatagonlum sayısında azalma (hipospermatogenez)mevcut olup maturasyon primer spermatosit seviyesine kadar ulaşmaktadır.daha ileri evre spermatogenetik maturasyon saptanmamiştır.lümende spermatid görülmemiştir interstisyum vasküler yapılar ve leydin hücre papulosyonu normaldir.inflamasyon bulgusu izlenmemiştir.TANI:premier spermatosit seviyesinde duraksama(%50)sag ve sol sadece sertoli hücreleri (germ hücre aplazisi)(%50)sag sol.SAG testis biyopsi örneginde 35 adet sol testis biyopsisinde 80 adet seminifer tebul görülmektedir...

canım bence pataloji raporunuz iyi gibi;bende eşimle kaan hoca nın yanına gitmiştim ve hoca rapora göre
spermatid ve aşamaları olduktan sonra sperm vardır demişti;spermatosit de sperm evrelerinden bildiğim kadarıyla

Back
X