Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fatoş arkadaşım sperm daha once bulunduysa mutlaka vucut onu uretıyordur az da olsa sizin sansınız var gibi içime doğuyor. turk dok. guvenmekle en iyisini yapmıssinız

ayy canim bende ögle düsünüyordum cok umitliydik burda ama almanyadakiler guvenme dediler ciktilar ordakilerde baska konusuyor allahim sonumuzu hayir etsin insallah iyidir

Tosbik81 öncelikle topiğimize hosgeldin diyorum.İnsallah en yakın zamanda umut verici gelişmeler yasarsınız . a.s.

Fatoscum ben sizde sperm bulunacağına inanıyorum.Allahın izniyle bir kere cıktıysa demek ki vücutta bir üretim var.İnsallah mikrotesede de bol ca sperm bulurlar. :Saruboceq:
Nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ameliyatı ve kacıncı ayda yaptıracaksınız.
Ameliyatı bu işin uzmanının yapması cok önemli.Basarı sansını cok arttırıyor. :hooray:

Biz Rabbim izin verirse 15 nisan gibi İstanbulda olucaz ameliyat için :emir_bebek:

biz 3. ayin basinda istanbula gidiyoruz memorial tup bebek ve genetik hastanesi bayagi uzmanlar biraz pahalida..ilk basta hoslanmadim calisanlardan ama baktim drlar uzaman calisanlarindan banane dedim yeterki isim olsunnn..beni cok
ümitlendirdiler yaa ufff insallah umut olurum herkeze

Kızlar bu nohut kürünü yaparken 6 kasık nohut koyuyoruz ya , siz sonra o nohutları ne yapıyorsunuz :uhm:
Ben atmıyayım sonra humus filan yaparım dedim.Ama dolap nohut doldu.
Yakında satmaya baslıycam sanırım bu nohutları. delikafadulden
Buzlukta yer kalmadı vallahi. :roflol:
Basaka bir değerlendirme sekliniz varsa bana da söyleyin yaaa

ayy canim bende ögle düsünüyordum cok umitliydik burda ama almanyadakiler guvenme dediler ciktilar ordakilerde baska konusuyor allahim sonumuzu hayir etsin insallah iyidir

biz 3. ayin basinda istanbula gidiyoruz memorial tup bebek ve genetik hastanesi bayagi uzmanlar biraz pahalida..ilk basta hoslanmadim calisanlardan ama baktim drlar uzaman calisanlarindan banane dedim yeterki isim olsunnn..beni cok
ümitlendirdiler yaa ufff insallah umut olurum herkeze

Canım sen bakma herkesin dediğine.Rabbim kimsenin umudunu tüketmesin.Umutsuz yasanırmı.Sen elinden geleni yapacaksın deniyceksin gerisi Allaha kalmıs.İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürecektir.

Peki sen yumurtalarını toplatacakmısın .Yani hazır mı olacaksın eşinin ameliyatı sırasında.Yoksa cıkarsa dondurup sonra mı deniyceksiniz.

Biz bu konuda cok kararsız kaldık.Benim hazırlanmam İstanbulda 20 gün kalmamız demek.EEe dondursak desek bu sefer basarı oranı düşüyor.Keske cıkacağından emin olabilsek 1 ay kalmaya razıyım ama kısmet işte.Bize de doktorlar % 50 sans verdi.

Kızlar bu nohut kürünü yaparken 6 kasık nohut koyuyoruz ya , siz sonra o nohutları ne yapıyorsunuz :uhm:
Ben atmıyayım sonra humus filan yaparım dedim.Ama dolap nohut doldu.
Yakında satmaya baslıycam sanırım bu nohutları. delikafadulden
Buzlukta yer kalmadı vallahi. :roflol:
Basaka bir değerlendirme sekliniz varsa bana da söyleyin yaaa

canim ben bu kürü bilmiyorum iyimiymis??
sende erkekler infertilitesi sayfasindaydin degilmi???azomuydu seninkide

Bence de fatoşcum 1 kere çıktıysa çıkar tekrardan inaşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürür.Yeterki dua edelim

Canım sen bakma herkesin dediğine.Rabbim kimsenin umudunu tüketmesin.Umutsuz yasanırmı.Sen elinden geleni yapacaksın deniyceksin gerisi Allaha kalmıs.İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürecektir.

Peki sen yumurtalarını toplatacakmısın .Yani hazır mı olacaksın eşinin ameliyatı sırasında.Yoksa cıkarsa dondurup sonra mı deniyceksiniz.

Biz bu konuda cok kararsız kaldık.Benim hazırlanmam İstanbulda 20 gün kalmamız demek.EEe dondursak desek bu sefer basarı oranı düşüyor.Keske cıkacağından emin olabilsek 1 ay kalmaya razıyım ama kısmet işte.Bize de doktorlar % 50 sans verdi.

canim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz??allahdan bizim kayinvalidemler orda hotel parasi felan yok..bende baslicaklar ilkin tedaviye ameliyat gunu esimdede bakicalar dondurmucaz direk koyucaklar bizde zaten bulma sansi daha az oldugu icin dondurursak iyi olmazmis..bunu bir arkadasim daha söyledi dondurma diye bence sizde dondurmayin zaten onada bir suru para gidiyor

Bence de fatoşcum 1 kere çıktıysa çıkar tekrardan inaşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürür.Yeterki dua edelim

evet canim ama klynefelder syndrom hastaliginda yas ilerledikce spermler yok oluyormus brudakiler ögle demisti insallah ögle degildir

selam kızlar bişey sorcam şu keçi bounuzu krnde 6 7 tane keçi boynuzunumu kırıp kaynatıyorduk yoksa 1 tane keçi boynuzunumu 6 7 defa kırıp kaynatıyorduk

dün tam bir sinir boşalması yaşadım ama bugün Allaha çok şükür iyiyim sizlerede oluyormu aniden boş yere aglamalar falan bu tese olmak ve olmayışı okadar ümitlenip her gün iğne olmak ve sonunda olmaması beni çk yordu cevrede bilende yok kimle dertleşceksin kimsde yok

dün tam bir sinir boşalması yaşadım ama bugün Allaha çok şükür iyiyim sizlerede oluyormu aniden boş yere aglamalar falan bu tese olmak ve olmayışı okadar ümitlenip her gün iğne olmak ve sonunda olmaması beni çk yordu cevrede bilende yok kimle dertleşceksin kimsde yok

Ahhh canım benim dün bende senin gibiydim.çok ağladım hemde eşimin yanında kendimi tutamıyodum.Kimseye de bişey söyleyemiyoruz tedaviler olmadan çok içim yanıyor.Yazık eşim bana üzülme dedikçe ben daha kötü oldum resmen sinir krizi geçirdim.
Siz tese oldunuz mu ki

selam kızlar bişey sorcam şu keçi bounuzu krnde 6 7 tane keçi boynuzunumu kırıp kaynatıyorduk yoksa 1 tane keçi boynuzunumu 6 7 defa kırıp kaynatıyorduk

YOK ARKADAŞIM BENDE KAYNATIYORUM 6 7 TANE KEÇİBOYNUZUNU PARÇA PARÇA KIRIP KAYNATACAKSIN ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN:Saruboceq:

Tosbik81 öncelikle topiğimize hosgeldin diyorum.İnsallah en yakın zamanda umut verici gelişmeler yasarsınız . a.s.

Fatoscum ben sizde sperm bulunacağına inanıyorum.Allahın izniyle bir kere cıktıysa demek ki vücutta bir üretim var.İnsallah mikrotesede de bol ca sperm bulurlar. :Saruboceq:
Nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ameliyatı ve kacıncı ayda yaptıracaksınız.
Ameliyatı bu işin uzmanının yapması cok önemli.Basarı sansını cok arttırıyor. :hooray:

Biz Rabbim izin verirse 15 nisan gibi İstanbulda olucaz ameliyat için :emir_bebek:

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İÇİN KIPIRKIPIRDIR ŞİMDİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ NİSANDA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:teselli:

Tosbik81 hoşgeldin aramıza allah hepimizin yardımcısı olsun

canim ben bu kürü bilmiyorum iyimiymis??
sende erkekler infertilitesi sayfasindaydin degilmi???azomuydu seninkide

Evet canım ben orasının eski müdavimlerindenim.Eşimde azosperm var.Ama nedeni belli deil.

canim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz??allahdan bizim kayinvalidemler orda hotel parasi felan yok..bende baslicaklar ilkin tedaviye ameliyat gunu esimdede bakicalar dondurmucaz direk koyucaklar bizde zaten bulma sansi daha az oldugu icin dondurursak iyi olmazmis..bunu bir arkadasim daha söyledi dondurma diye bence sizde dondurmayin zaten onada bir suru para gidiyor

Biz Alman hastanesinde yaptırıcaz.Emre Bakırcıoğlu yapacak ameliyatı.Aslında bizde ilk basta dondurmamayı düşünüyoduk ama insanın aklı karısıyor okuduklarını duyunca.Rabbim işimizde kolaylıklar versin.

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İÇİN KIPIRKIPIRDIR ŞİMDİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ NİSANDA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:teselli:

Evet zaman yaklastıkca heycan da artıyor.İnsallah hersey yolunda gider.Rabbim hepimizhayırlı evlatlarla doldursunin kucağını

Kizlar hepinize güzel aksamlar.Şeniz Hafta sonu hic giremedim. Mesajlarinizi simdi okudum.kaydirigubbakcemile2

Öncelikle aramiza yeni katilan senayda ve tosbik arkadaslarimiza hosgeldiniz demek istiyorum.a.s. Allah sinizinde yardimciniz olsun, insallah en kisa zamanda gelsin bebisler.:Saruboceq::Saruboceq:

Kizlar bende burayi kesfedeli cok olmadi, ama cok sevindim benimle ayni durumda ola, kendini cikmazda hisseden kardeslerimin varolmasi beni cok rahatlatti. Sizlerde farkindasinizdir, gittikce cogaliyoruz, buda birbirimize daha cok destek olacagiz ve ümitsiz kalmayacagiz.:teselli:

Sizler ne dersiniz bilmiyorum, ama birbirimizi daha iyi tanimak acisindan liste hazirlayalim, kisaca durumumuzu bildirelim. Isterseniz ben bu hafta hazirlayabilirim.Şeniz

Umutolsun canim, yazimin seni etkilemeside beni cok etkiledi.Şeniz
Eslerimize destek olmaya devam edelim. Kimbilir onlarin icinde ne firtinalar kopuyor ama belli etmiyorlar tabi.
Bebegini kaybettigini bende bilmiyordum, Allah bir daha yasatmasin canim.:teselli:

Atesbelgin cok sagol canim, Allah hepimize nasip etsin canim.kaydirigubbakcemile3

Banbancim insallah o gü´n cok yakidadir. Cevre baskisini cok iyi biliyorum bende. :eek:klava:

Canimizin yandigini bilmiyorlarki, bilenlerde kiriyor, sacma sapan tavsiyelerde bulunanlar, densiz konusanlar. onlardan hic bahsetmeyelim, moralimizi bozmalarina izin vermeyelim.hihoyyyt

Fatoscum özlettin kendini, seni daha cok görmek istiyorum burda. Şeniz Olmaz diyen doktorlara mucize nasil olur göster canim. Onlar herseyi bilemezler, Allahin dedigi olur.

Benim fikrimde arkadaslarin gibi. ´bir kez bulunmussa yine bulunacak. Insallah 3. ayda hep beraber sevinecegiz.:1hug:

Canım bence de liste iyi fikir.
Unutuyoruz kim de ne vardı diye.Tamam hepimiz azo ile savas veriyoruz ama nedenlerimiz farklı olabilir.
Birde listeye hormon değerlerimizide yazalım bakalım nasıl değişmeler izliycez.
Fsh , lh, testesteron.
Birde hangi ilaçları kullanıyoruz.
Bence cok faydalı olur liste

Son düzenleme:
X