canım hormon testi felan yapıldı başka bir test yapılmadı oda ikinci deneme için gittigimizde yapıldı.sadece azospermi ve bulunan spermin(elonge)oldugunu biliyoruz kendimizi doktorun eline biraktık oda şuanda beklememizi söyledi kimseden fayda yok biz birbirimize yardimcı olalım arkadaşlar...
Belgin cim bitkisel seyler kullanmayı bıraktınızmı.
Vallahi doktorlar cok yardımcı olamıyorlar bizlere.
Neyin etkili olduğundan bile emin değiller.
Fsh önemli değil diyorlar.Sonrada aa yüksekmiş bu iyi değil diyorlar
Biz bu ay sadece bitkisel kullanıcaz.Bakalım sonuclar nasıl olacak
[/QUO Ne gibi bitkisel ilaçlar kulanacaksın arkadaşım seninde sorunun azospermimi neler kullanacan yazarmısın sevgiler...:ecrin_bebek:
ben anlattım işte bize bekleyin diyolar 6 ay bir sene dedi beklemekte beni üzüyor ne yapacam bende bilmiyorum sıkıntıdayım bu yüzden
canım bizde su anda balın icine fındık antep fıstıgı badem fındık ve zarek katarak yiyoruz kuru yemisler yag oranı fazla oldugu icin iyi geliyomuş canım bizde 1 kere basarısız oldu beklemedeyiz su anda moralini bozma cıktımı birincide sizin azospermi olmasının sebebei neymiş ben onu anlamadım anlatırsan onada yazarım bildigimi bide tahlillere bak fsh kac oldugunu yazar canım allaha emanet ol
atasbelgin siz hangi doktora gidiyorsunuz ve serbest testesteronunuz kaç?
Ne gibi bitkisel ilaçlar kulanacaksın arkadaşım seninde sorunun azospermimi neler kullanacan yazarmısın sevgiler...:ecrin_bebek:
bizim testestoron 3.88 fsh 18.39 nasıl,birazda sen bahset sende durum ne arkadaşım biz ankara gürgan clinige gidiyoruz iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?