Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi aksamlar kizlar, sizlerden biraz uzak kaldim. Tasindik ve internette bir sorun vardi.

Bizimde ameliyat tarihi belli olacak ocakta.

Selincim azospermi, menide hic spermin bulunamamasi. Cok sükürki tese ile sperm bulunuyor cogu hastalarda ve tedavi olunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar nezamandan beri bu site ilk defa bugün dolu gecti hepinize tesekkürler arkadasım genetik yani dogustan olan hastalık demek szin azosperminin nedeni nedir onu ögrendinizni iyi akşamlar hepinize yarın bu tempoyu yine beklerim hihoyyythihoyyyt

canım hormon testi felan yapıldı başka bir test yapılmadı oda ikinci deneme için gittigimizde yapıldı.sadece azospermi ve bulunan spermin(elonge)oldugunu biliyoruz kendimizi doktorun eline biraktık oda şuanda beklememizi söyledi kimseden fayda yok biz birbirimize yardimcı olalım arkadaşlar...

Belgin cim bitkisel seyler kullanmayı bıraktınızmı.
Vallahi doktorlar cok yardımcı olamıyorlar bizlere.
Neyin etkili olduğundan bile emin değiller.
Fsh önemli değil diyorlar.Sonrada aa yüksekmiş bu iyi değil diyorlar
Biz bu ay sadece bitkisel kullanıcaz.Bakalım sonuclar nasıl olacak

canım hormon testi felan yapıldı başka bir test yapılmadı oda ikinci deneme için gittigimizde yapıldı.sadece azospermi ve bulunan spermin(elonge)oldugunu biliyoruz kendimizi doktorun eline biraktık oda şuanda beklememizi söyledi kimseden fayda yok biz birbirimize yardimcı olalım arkadaşlar...

arkedasım doktorların eline kaldıysan yandın hic bir acıklamada bulınmazlar sen yaz derdini bize bizde yazalım paylaşalım

zaten sadece bitkisel olarak nohut kürü denedik 2 ay şimdide keçiboynuzuna başlıycaz senin başka bir önerin varmı.....

ben anlattım işte bize bekleyin diyolar 6 ay bir sene dedi beklemekte beni üzüyor ne yapacam bende bilmiyorum sıkıntıdayım bu yüzden

Belgin cim bitkisel seyler kullanmayı bıraktınızmı.
Vallahi doktorlar cok yardımcı olamıyorlar bizlere.
Neyin etkili olduğundan bile emin değiller.
Fsh önemli değil diyorlar.Sonrada aa yüksekmiş bu iyi değil diyorlar
Biz bu ay sadece bitkisel kullanıcaz.Bakalım sonuclar nasıl olacak
[/QUO Ne gibi bitkisel ilaçlar kulanacaksın arkadaşım seninde sorunun azospermimi neler kullanacan yazarmısın sevgiler...:ecrin_bebek:

ben anlattım işte bize bekleyin diyolar 6 ay bir sene dedi beklemekte beni üzüyor ne yapacam bende bilmiyorum sıkıntıdayım bu yüzden

canım bizde su anda balın icine fındık antep fıstıgı badem fındık ve zarek katarak yiyoruz kuru yemisler yag oranı fazla oldugu icin iyi geliyomuş canım bizde 1 kere basarısız oldu beklemedeyiz su anda moralini bozma cıktımı birincide sizin azospermi olmasının sebebei neymiş ben onu anlamadım anlatırsan onada yazarım bildigimi bide tahlillere bak fsh kac oldugunu yazar canım allaha emanet ol

canım bizde su anda balın icine fındık antep fıstıgı badem fındık ve zarek katarak yiyoruz kuru yemisler yag oranı fazla oldugu icin iyi geliyomuş canım bizde 1 kere basarısız oldu beklemedeyiz su anda moralini bozma cıktımı birincide sizin azospermi olmasının sebebei neymiş ben onu anlamadım anlatırsan onada yazarım bildigimi bide tahlillere bak fsh kac oldugunu yazar canım allaha emanet ol

bizim fsh 18.39 çıktı azospermi olmasının sebebi doguştan galiba üretim var ama dedi dr biyere kadar oluşuyomuş sonra duruyomuş yani sadece okadarını biliyoruz canım çok fazla konuşmuyo dr umutlu oldugumuz durumlar var diyor bekletiyor bende yediriyim bari fındık fıstık...inşallah birgünde bebeklerimizden bahsederiz:ecrin_bebek:

Ne gibi bitkisel ilaçlar kulanacaksın arkadaşım seninde sorunun azospermimi neler kullanacan yazarmısın sevgiler...:ecrin_bebek:

Canım bizimde sorunumuz malesef azospermi.
Biz su ara ne bulsak kullanıyoruz.
Keçiboynuzu kürü
nohut suyu
l-arginine
caksır tablet
çinko
macun

su an bu kadar delikafadulden

bizim testestoron 3.88 fsh 18.39 nasıl,birazda sen bahset sende durum ne arkadaşım biz ankara gürgan clinige gidiyoruz iyi akşamlar:nazar:

Sizinki yine iyiymiş.
Bizim fsh :31 testesteronda 2.7 diydi.İlaçla 10 oldu.O yükseldi ama fsh da yükseldi.İlacı kullanmadan önce 15 ti fisfisfis

bence sizinki de yine iyiymiş :)
bizim fsh yeniden 67 ye yükselmiş bugün aldık testesteron 269 offfffffffff

kızlar şuan olan varmı bana cevap verin bizdede aynı sorun vr tedavi olupta başaran varmı bu çarşamba tese oldu olmadı napcam bilmiyorum

Ya zaten bunların pek önemi yokmus.Doktor öyle dedi bize.
Benim anladığım kadarıyla mikroteseye girecek.
Acıp bakacaklar varsa var yoksa Allah sabır versin diycekler
Rabbim herseyin hayırlısını bilir.Kısmetimizde ne varsa yasayıp görcez
Ama o zamanı beklemek en zoru
Mart sonu önümüzü görücez nasipse

vavelya sizin doktorunuz emre beydi değil mi nasıl son durum görüştünüz mü emre beyle tekrar ne diyo ilaç önermedi mi yine? ve mikroteseyi hemen yapalım diyo mu?
Size şansınız ile ilgili bi % söyledi mi?:içelim:

X