Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inanın kızlar 2 gün bunaldım durdum bozuk plak kaynana hep aynı şeyler konuşuluyor hasta ya bide zaten hep hastadır bi çenesi etkilenmez usandım eltimlerin konusundan hep onlar yok bebek şöle yok bize böle kötü davrandı yok küslük olmazmış gidip gelelimmiş hem bana hala senle uğraşıyor seni kıskanıyor diyor hemde gidin yanına kendi gidince ne oluyor sanki kovmaktan beter ediyor ve hala bana konuşuyor yok neymiş ana yüreği dayanmıyormuş iki kardeş elti küsmüş millet ne dermiş kınarmış ya kınasın banane ben zara görüyorsam neden konuşayım.. bir ara patlamışım sinirden ha benim için sokaktaki it doğurmuş çocuğu olmuş ha onların çocuğu olmuş dedim bozuldu ama umrum değil isterse eşime desin onada aynısını derim ne bu ya bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez eşim gelmicekti daha 2 gün ama ben yalan söyledim yarın sabah geliyormuş ben bu akşam gidecem dedim eşimede tel söyledim benle dalga geçiyor arayım anamada söyleyim ben daha 2 gün gelmicem deyim diyor bend sen bilirsin cinnet geçirirm sen çiğnerim dedim tamam tamam diyo biliyo tabi huyunu beni çıldırttığını annesinin...aslında kötü değil bana karşı iyi biri ben ne desem yapıyorlar ne istesem alıyorlar ama çenesi taktığına takıyor hep aynı şeyleri söylemeden usanmıyor kızsanda aynı söylemeye devam vazgeçmez buda usandırıyor bizi sadece ben değil eşimde şikayetçi ama ne yapalım huyu bu vazgeçiremiyoruz ne atılır ne satılır ..gene bana sabır düşüyor sabır allahım hayırlısıyla bizlerede hayırlı sağlıklı bebişler nasip eyle sadece onlarla ilgilenelimde kimseyi duymayalım amin amin amin

iyi geceler kızlarrrrrrrr ben gelmişemmmmmmmmmm...........kaçmışam kurtulmuşam kaynanatörün çenesinden çok şükür sağlamım sadece gerginim oda stresten geçer yarına bişey kalmaz enerjimi toplarım kaldığım yerden devam hayata.........kız belgin baya bekletmişsin milleti sonuç için iyiki ben yokmuşum 2 gün yoksa yalkaladığım yerde Şeniz hah böle öperdim seni canım ......neyse güzelim pek dert etme mevlam hakkınızda hayırlısını versin ....inşallah birgün buraya hamiş haberlerinide yazarsın

hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

merhaba arkadaşlar dün bildiginiz gibi test yaptırdık spermiyogramda yine bişey çıkmadı ama fsh 18 den 15 düşmüş lh ve progestoron hormonu yükselmiş testestoron hormonunu çarşamba günü alacagız inşallah oda yükselmiştir.fsh ın düştügüne sevindim inşallah testestoronda yükselmiştir.spermiyogramda çıkmadıgına üzüldüm ama dr bize tese yi bırakmayın dedi.bakalım test sonuçlarını tüpbebek yaptırdıgımız merkeze fakslıyacagız bakalım ne diyecekler.hayırlısı allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...

canım hayırlısı olsun inşallah demek daha dua zamanı devam ediyorŞeniz

yaaa kızlar bir mesajda birkaç alıntı nasıl yapılıyo
olmuyo olmuyo....
?????????????????????????

ben yavaş yavaş uyku moduna giriyorum kepenkler baya zorlanıyor sileceklerde zaten fire vermeye başladı galiba sanırsam uyku vakti geldi halbuki ben çok geç vakitlerde yatarım demekki beni çok yormuş kaynanatör en iyisi zıbarimde yatım unutim enerji toplayım yaaaaaaa uykuma gelirse rüyamda inşallah rahat bırakır beni neyse hayırlı geceler

merhaba arkadaşlar dün bildiginiz gibi test yaptırdık spermiyogramda yine bişey çıkmadı ama fsh 18 den 15 düşmüş lh ve progestoron hormonu yükselmiş testestoron hormonunu çarşamba günü alacagız inşallah oda yükselmiştir.fsh ın düştügüne sevindim inşallah testestoronda yükselmiştir.spermiyogramda çıkmadıgına üzüldüm ama dr bize tese yi bırakmayın dedi.bakalım test sonuçlarını tüpbebek yaptırdıgımız merkeze fakslıyacagız bakalım ne diyecekler.hayırlısı allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...

elde değil biliyorum ama üzülmemeye çalış canım. hayırlısı olsun.fsh düşmüş en azından oda bi gelişmedir. bencede teseyi bırakmayın.sizde genetik bi problem varmıydı?
iyi geceler kızlarrrrrrrr ben gelmişemmmmmmmmmm...........kaçmışam kurtulmuşam kaynanatörün çenesinden çok şükür sağlamım sadece gerginim oda stresten geçer yarına bişey kalmaz enerjimi toplarım kaldığım yerden devam hayata.........kız belgin baya bekletmişsin milleti sonuç için iyiki ben yokmuşum 2 gün yoksa yalkaladığım yerde Şeniz hah böle öperdim seni canım ......neyse güzelim pek dert etme mevlam hakkınızda hayırlısını versin ....inşallah birgün buraya hamiş haberlerinide yazarsın

hoşgeldin arkadaşım.
yaaa kızlar bir mesajda birkaç alıntı nasıl yapılıyo
olmuyo olmuyo....
?????????????????????????

arkadaşım alıntı yap düğmesinin yanında bi ikon var.kimleri seçeceksen onu tıklıyorsun en son kimi ekleyeceksen ondada alıntı yap diyorsun.bu kadar.

canlarım hepiniz sagolun inanın sonuçları sizin merakla beklediginizi biliyordum ve sizide üzmemek için nasıl yazacagımı bilemedim biliyorumki sizde benim kadar üzüldünüz ama ne yapalım ben inanıyorumki hepimiz birgün bu güzel haberi verecegiz birbirimize allahım hepimizin yardımcısı olsun bende sizleri çokŞeniz

Canlarım hepinize merhabalar a.s.
Byadır giremiyorum.Malum Arda beyimiz dünyamıza teşrif ettiler. :emir_bebek:
Yenge oldum darısı anne olmaya diyelim :CüvCüv:
3 gündür görümcemin yanındayım.Bebişte anne de iyiler cok sükür. :Saruboceq: :dance:
Birazdan tekrar gidicem.Aksama girer gecmişi okurum.
Hepinizi cok özledim kızlar. kaydirigubbakcemile5
Aksama detaylı anlatırım insallah.

3 gündür görümcemin yanındayım.Bebişte anne de iyiler cok sükür. :Saruboceq: :dance:

merhaba arkadaşım.gözünüz aydın darısı anne olmaya inşallah.bizim yerimize de sev arda beyi:)))

selamınaleyküm bacular ben yeni kalktım duş aldım anca ayıldım ....gene kaçırmışım sizleri ama neyse yakalarım elbet ...bende akşama kadar buralarda olamıyacağım gezmeye çıkıyorum malum usandım aynı yerleri görmekten değişiklik yapayım dedim ...zsizleri merak ettim bir görim çıkim dedim eee bide yaşadığımı bildireyim malum bazı arkadaşlar pek girmiyor artık ahanda bi taş attım belki değerde gelirler kızlar hade öpmüşem sizi

canım gözünüz aydın allahım nazarlardan saklasın darısı en kısa zamanda bizlere inşallah:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız bakim ben effkarlıym gene vurdu bebek istegi demin sobet vardı ona gittim orda tembel geldi dediler yok neymiş hala cocuk yokmuş sanki sperm varda biz yapmadık delikafadulden birgün tedaviler inşallah olumlu olupta amiş kalırsam ay bilmiyorduk kazayla oldu geçikmişim hiçde farkına varmamışım birde ne görim hamileyim busöze nasıl sinir oluyorum anlatamam ya yanlışlıka hamile kalınırmı hepsi hava civa ama ben bir hamile kalım şimdi gitmediğim o tüm hanım oturmalarına en önde gidicem eeeeeeee napalım kazayla oldu bizimkisi de:jeyyar:

merhaba arkadaşlar.malesef bende de aynı dert var.eşime azosperm teşhisi konuldu.hacettepeye gittik.hormon testi yapıldı eşime ve prolaktini 50 çıktı.normalde 18 i geçmemesi gerekiyomuş.doktor sebebin bu olabileceğini syledi ve endokrinolojiye gidin dedi.bu bir umut oldu bizim için.çünkü ilaç tedavisiyle düşürülebiliyor prolaktin.şimdi randevu aldık ve bekliyoruz.bu konuda bilgisi olan var mı? sizce sebep sadece bu olabilir mi? güzel sözler duymaya ihtiyacım var:KK43:(

Bir de rapor çıkacağı zaman hangiş belgeleri istiyorlar.Bilgi verirseniz sevnirim.hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar benm de eşime azosperm teşhisi konuldu.hormon testinde prolaktini yüksek çıktı.doktor bunun azosperme sebep olabileceğini syledi. her yere yazıyorum ama henüz bir cvp alamadım.böyle bir sorunu olan var mı? yardımcı olur musunuz?

Merhaba gamzesezer
Benim bildiğim kadarıyla azospermi bu hormonların yükselmesine neden oluyor.Azospermiye küçükken geçirilen ateşli hastalık, inmemiş testis, kabakulak ya da gentik bozukluk ( yedelesyonu) neden oluyor.Bunun sonucunda hormonlarda dengesizlik meydana geliyor.

kısa protokol ve uzun protokol arasındaki fark nedir?

kısa protokola adetin 2. veya 3. günü başlanıyor. bunda yumurta gelişiminde problem olan bayanlarda ve zaman sorunu olan kişilerde uygulanan protokol.uzun protokolda adetin 21. günü başlanıyor. aradaki fark uzun protokolda yumurtalar yavaş yavaş gelişiyor. kısada ise yüksek dozda ilaç verilerek 10-15 günde yumurtaların gelişimi sağlanıyor. arasında bildiğim kadarıyla iğne kullanım süresinin uzunluğu haricinde fazla bi fark yok.

X