- 1 Aralık 2008
- 1.549
- 4
- 43
inanın kızlar 2 gün bunaldım durdum bozuk plak kaynana hep aynı şeyler konuşuluyor hasta ya bide zaten hep hastadır bi çenesi etkilenmez usandım eltimlerin konusundan hep onlar yok bebek şöle yok bize böle kötü davrandı yok küslük olmazmış gidip gelelimmiş hem bana hala senle uğraşıyor seni kıskanıyor diyor hemde gidin yanına kendi gidince ne oluyor sanki kovmaktan beter ediyor ve hala bana konuşuyor yok neymiş ana yüreği dayanmıyormuş iki kardeş elti küsmüş millet ne dermiş kınarmış ya kınasın banane ben zara görüyorsam neden konuşayım.. bir ara patlamışım sinirden ha benim için sokaktaki it doğurmuş çocuğu olmuş ha onların çocuğu olmuş dedim bozuldu ama umrum değil isterse eşime desin onada aynısını derim ne bu ya bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez eşim gelmicekti daha 2 gün ama ben yalan söyledim yarın sabah geliyormuş ben bu akşam gidecem dedim eşimede tel söyledim benle dalga geçiyor arayım anamada söyleyim ben daha 2 gün gelmicem deyim diyor bend sen bilirsin cinnet geçirirm sen çiğnerim dedim tamam tamam diyo biliyo tabi huyunu beni çıldırttığını annesinin...aslında kötü değil bana karşı iyi biri ben ne desem yapıyorlar ne istesem alıyorlar ama çenesi taktığına takıyor hep aynı şeyleri söylemeden usanmıyor kızsanda aynı söylemeye devam vazgeçmez buda usandırıyor bizi sadece ben değil eşimde şikayetçi ama ne yapalım huyu bu vazgeçiremiyoruz ne atılır ne satılır ..gene bana sabır düşüyor sabır allahım hayırlısıyla bizlerede hayırlı sağlıklı bebişler nasip eyle sadece onlarla ilgilenelimde kimseyi duymayalım amin amin amin