Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar benm de eşime azosperm teşhisi konuldu.hormon testinde prolaktini yüksek çıktı.doktor bunun azosperme sebep olabileceğini syledi. her yere yazıyorum ama henüz bir cvp alamadım.böyle bir sorunu olan var mı? yardımcı olur musunuz?
merhaba arkadaşım. sadece proklatin yüksekliğinden mi azf teşhisi konuldu. öyleyse ben tam olarak bilemiyorum. bizim sorunumuzda azospermi ama bize inmemiş testis ve genetik bozukluğu teşhisi konuldu.böyle olunca da horman değerleri normalden çok yüksek çıkıyor.

Bizim ilk tedavi.Y de delesyon var.Uzun protokol olacakmış.Şu anda tetradox foliol ve lucrin ilaçlarını verdi.Hakkımızda hayırlısı.Sizdeki tedavi durumu neydi?

iyi akşamlar kızlar ben geldim ve geri gidiyorum annem yarın dr gidiyormuş aradı beraber gidelim dedi bende gidicem beraber inşallah güzel haberler alırız....yeni bir arkadaş gelmiş hoş gelmiş canım bizde o problem olmadığı için pek bilgim yok....hormonlar normal ama niçin olduğu belli değil eşimde azosperm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..hepinizi öpüyorum kendinize iyi davranın

günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız?Dün bende giremedim geçmişi okudum geldim ama kimse yok görüşürüz inşallah

aslında tünaydına.s daha yeni kalktım kahvaltı yapıyorum aramıza yeni kalıkal kardeşler hoşgeldiniz gamzesezr cıgım pırolaktin cinsiyet hormonu salgılatan hormon kadında östorojen erkekte testestoron salgılatır testestoron ise sperm üretimde 1 numaradır azospermin birçok nedeni var genetik sebebsiz ateşli hastalık geç yaşa inmemiş testis ameliyatı olmak canım bacım yaşadıgım olaylardan hastahane maceralarından sonra rahatlıkla sana diyebilirimki düzgün bir tüp bebek merkezine git araştırsınlar kocışını sebebini bulsunlar inan daha az yıpranırsınız aklınızdaki her soruyuda sorarsınız bak ben şimdi pişmanım zamanında bilmiyordk cahil cahil oraya buraya gittik 1 tüp denedik olmadı kendimizi yıprattık

selam kızlar bi gireyimde bakem kızlar ne yapıyor diye amma gene kimsseler gelmemiş zamandan başka tabi bende eve yeni geldim bugün kociş gelecek yemek temizlik işleri beni bekliyor .......ama arada bakacağım gelen giden varmı yoklama yapacağım artık ona göre kaydirigubbakcemile5

Bizim ilk tedavi.Y de delesyon var.Uzun protokol olacakmış.Şu anda tetradox foliol ve lucrin ilaçlarını verdi.Hakkımızda hayırlısı.Sizdeki tedavi durumu neydi?
bizim ilk tedavide microtese ile sperm bulundu ama negatif sonuç aldık. ilki kısa protokoldu şimdi 2.yi deneyeceğiz bu sefer uzun protokol olacak.daha başlamadık kısmetse haziranda başlıyacağız.
günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız?Dün bende giremedim geçmişi okudum geldim ama kimse yok görüşürüz inşallah
mrb arkadaşım biz iyiyiz. sen yoksun bu aralar.sen nasılsın?
selam kızlar bi gireyimde bakem kızlar ne yapıyor diye amma gene kimsseler gelmemiş zamandan başka tabi bende eve yeni geldim bugün kociş gelecek yemek temizlik işleri beni bekliyor .......ama arada bakacağım gelen giden varmı yoklama yapacağım artık ona göre kaydirigubbakcemile5

ben burdayım ama heran gidebilirim. sen yinede yok yazma beni. arada gelirim:))

kızlar merhaba,
beni unutmadınız umarım.
yazılarınızı hergün takip ediyorum. bende bir gelişme olmadığı için yazmıyorum. henüz işten güçten doktora gidemedik. ama en kısa zamanda doktora gidicem. dönüşünde de sizlerle paylaşıcam. öpüyorum...

kızlar merhaba,
beni unutmadınız umarım.
yazılarınızı hergün takip ediyorum. bende bir gelişme olmadığı için yazmıyorum. henüz işten güçten doktora gidemedik. ama en kısa zamanda doktora gidicem. dönüşünde de sizlerle paylaşıcam. öpüyorum...

Merhaba unutmadık canım sen arada yaz buraya en azından birbirimize destek oluruz.
Uffff sayımız giderek artıyor ne kadar üzülüyorum bu duruma ama kader yapacak bişey yok.Allah bilir daha buraya yazmayan kaç kişi var.Allah sonumuzu hayırlı etsin

kızlar merhaba,
beni unutmadınız umarım.

merhaba ceo. unutmadık arkadaşım seni.inşallah güzel haberler verirsin bize.arada yaz burda olduğunu bilelim.

inanın bana şuanda o kadar kötüyümki bagıra bagıra aglamk hatta elimden gelse ölmek istiyorum çok mutsuzum arkadaşlar neden bu derdi bize verdin allahım neden,ben her zaman iyi düşnen eşine moral veren ben bugün çok sıkıntılıyım testestoron hormonunun sonucu çıkmış tabii istedigim gibi degil sizlerede yazıcam şimdi sizde bana yazın ne olur çok sıkıntıdayım miğdem ağrıyor içime atmaktan sonuçlar şöyle 14.10.2008 de FSH:18.39 ,LH:3.91 ,PROLAKTıN:6.82, TESTESTORON:3.88 14.3.2009tarihinde FSH15.56 ,LH:4.73 , PROLAKTıN13.1 OLMUŞ lütfen bana biraz bahsedin sizce nasıl durum yaaa bugün çok mutsuzumsenağlama eşime belli etmemek için içime atmak beni çok yoruyor:çok üzgünüm:sizide kendi dertlerimle üzdüm ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum senağlamaALLAHIM NE OLUR SABIR VER BANA

TESTESTORONU YAZMAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN BUGÜN KAFAM ÇOK DALGIN SONUÇ 3.78 MıŞsenağlama

inanın bana şuanda o kadar kötüyümki bagıra bagıra aglamk hatta elimden gelse ölmek istiyorum çok mutsuzum arkadaşlar neden bu derdi bize verdin allahım neden,ben her zaman iyi düşnen eşine moral veren ben bugün çok sıkıntılıyım testestoron hormonunun sonucu çıkmış tabii istedigim gibi degil sizlerede yazıcam şimdi sizde bana yazın ne olur çok sıkıntıdayım miğdem ağrıyor içime atmaktan sonuçlar şöyle 14.10.2008 de FSH:18.39 ,LH:3.91 ,PROLAKTİN:6.82, TESTESTORON:3.88 14.3.2009tarihinde FSH15.56 ,LH:4.73 , PROLAKTİN13.1 OLMUŞ lütfen bana biraz bahsedin sizce nasıl durum yaaa bugün çok mutsuzumsenağlama eşime belli etmemek için içime atmak beni çok yoruyor:çok üzgünüm:sizide kendi dertlerimle üzdüm ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum senağlamaALLAHIM NE OLUR SABIR VER BANA

Canım benim ağlama ne olur :teselli: Allah bizleri sınıyor neden niçin diye sorgulama Allah dağına göre kar yağdırırmış senin ne kadar büyük bir kalbin varmış kii böyle birşey ile sınıyor.Kaldıramayacağımız bir yük olsaydı bunu bizlere vermezdi.Hangimiz isterdik ki böyle olsun ama olmuş işte.Yaradanıma sığınıyorum hergün hepimiz için dua ediyorum.
Her ne drumda olursak olalım şükür edelim kii daha büyük dertler yaşatmasın Rabbim.

aTASBELGıN
ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ.ZOR AMA ALLAHA SIĞINMAKTAN VE DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPACAK PEK FAZLA BıŞEY YOK.KENDıNı MUTLU HıSSETıĞıN ŞEYLERı YAPMAYA ÇALIŞKı ıÇıN FERAHLASIN.

canım pek bilgim yoktur hormon dengeleriyle alakalı bizde ocakta yaptırmıştık hormon testleri dr muza faksladık oda bize monegon diye bir iğneyle zinco ilacı verdi ...sen dr somadınmı sonuçları ne olduğu için ....sen çok dert etmişsin içine canım niye bu kadar üzülüyorsunki eminim ilerde bir gün bu hallarine güleceksin sen pozitif olki herşey düzelsin güzelim eşinede destek olmaya devam bu durumdan en çok onlar etkileniyor çünkü biz gene dertleşiyoruz içimizi döküyoruz ama onlar kimseye anlatamıyorlar hep içlerinde yaşayıp içlerinde alevlendiriyolar .....benim eşim öyle sadece kardeşleri ailesi biliyor onlarında başına gelmediği için anlamıyorlar ne dese boş yani hep kendi içinde taşıyor bazen korkuyorum hasta falan olur diye .....

sizlere iyi akşamlar iyi sohbetler muhabbetler kızlar ben kaçom eşimgelecek bu akşam malum hazırlık yapmam lazım önce yıkanam süslenem kokulanam cicilerimi giyem bekliyem kocişi.....iyi güleryüzlü karşılamam lazım karşılayayımkı oda beni karşılasın demi..... allah hiçbir zaman aramızdaki sevgiyi saygıyı mutluluğu huzuru bozmasın hep daim etsin inşallah..... kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumŞeniz

X