Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar 3 4 gün gene ayrı kalcam buralardan gideyrum kaynanatörün yanına yine amma aklımburda olcak gelince acısını çıkartacağım gerçi akşam üzeri gitcem o zamana kadar yakalarım birinizi

hayırlı cumalar kızlar banban cıgım duana amin bacım amin kızlar kacişin sinüziti azmış bakalım inş pazartesiye iyileşir kimseikler yok kızlar nasılsınız ne yaparsınız keyfi ahvaliniz nasıllar

kızlar sizlere mutlu huzurlu hayırlı hafta sonları diliyorum canlarım ben gidiyorum hepinizide tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Şeniz bana dua edin kaynanatörle 2 ya 3 gün geçireceğim kafa ütüleme başlıyor aslında kaldığı yerden devam ediyor sadece 4 gün ayrı kalmıştı halbuki

kızlar sizlere mutlu huzurlu hayırlı hafta sonları diliyorum canlarım ben gidiyorum hepinizide tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Şeniz bana dua edin kaynanatörle 2 ya 3 gün geçireceğim kafa ütüleme başlıyor aslında kaldığı yerden devam ediyor sadece 4 gün ayrı kalmıştı halbuki

özlüyecez canım seni boş ver duyma herşeyi canını sıkma inşallah sen döndüğünde bizim sonuçlar iyi olmuş olur sana iyi haberler veririm canımŞenizseni kendine iyi bak:a015:

ya canlarım bugun diğer üye oldugum bi yerde bişey okudum adam tese olmuş olumsuz çıkmış dr evlat edinin sizin çocugunuz olmaz demiş yıkılmışlar.sonra kaan hocaya gitmişler oda ona bazı şeyler kullandırtmış bunun yanısıra akupuntura gitmiş bal yemiş tekrar spermiyogram yaptırmış sonuç yine sıfır bugünde hormon testleri için gitmiş ve gitmişken tekrar spermiyogram yaptırıyım demiş ve sonuçta sperm çıkmış ne güzel bi haber bu allahım hepimize yaşatsın bu mucizeyi olacak inşallah arkadaşlar hepimizin bizimde yüzümüz gülecek:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar banban cıgım duana amin bacım amin kızlar kacişin sinüziti azmış bakalım inş pazartesiye iyileşir kimseikler yok kızlar nasılsınız ne yaparsınız keyfi ahvaliniz nasıllar

geçmiş olsun inşallah düzelir en kısa zamanda

Canlar herkese günaydın hayırlı cumalar.
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.AMİN
amin canım amin nerelerdesin karşılaşamadık bugün:çok üzgünüm:

amin canım amin nerelerdesin karşılaşamadık bugün:çok üzgünüm:

Geldim canım burdayım ne güzel bir haber yazdığın bak umutlarr hiç bitmeyecek umudumuzu kaybedersek ozaman herşey bitmiş olur.Negüzel inat etmiş sabırla beklemiş olmuş en sonunda sperm bulunmuş inşallah aynı şeyleri bizlerde yaşarız

canım arkadaşlarım bana yarın için dua etmeyi unutmayın lütfen hepinizi öpüyorumŞenizallahım ne olur dualarımı kabul et güldür yüzümü:Saruboceq:hepimizin inşallahh

canım arkadaşlarım bana yarın için dua etmeyi unutmayın lütfen hepinizi öpüyorumŞenizallahım ne olur dualarımı kabul et güldür yüzümü:Saruboceq:hepimizin inşallahh

İnşallah canım inşallah dularımız seninler Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini mutlaka bekliyorum

canım bacım hiç üzülme sana bol bol dua edicem inş yarın mutlu haberlerini alıcaz sonrada halay başı ben olucam:teytey: inşallah hayırlısı ile buluncak bak şimdi nasıl heyecanlandım kardeş yarın sonuçları alınca habersiz bırakma bizi olurmu hadi bakalım gelsin iki bebeişler teyze olalım dimi gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 tekseferde olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hadi inşallah güzel haberlerle gel
bizi merakta bırakma

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin.Rabbim yardımcınız olsun.

belgincigim nasıl oldu sonuçları aldınmı kızlar bu arada nerdesiiniz yahu
hepiniz birden terk-i diyar eylediniz

günaydın kızlar dündebn beri gelen giden yok hayırlara vesile olur inş bu sessizlik belginciğim sen ne yaptın sonuçlar nasıl

kızlar nerdesiniz belginciğim hala cevap vermedin tahlil sonuçları nasıl

merhaba arkadaşlar dün bildiginiz gibi test yaptırdık spermiyogramda yine bişey çıkmadı ama fsh 18 den 15 düşmüş lh ve progestoron hormonu yükselmiş testestoron hormonunu çarşamba günü alacagız inşallah oda yükselmiştir.fsh ın düştügüne sevindim inşallah testestoronda yükselmiştir.spermiyogramda çıkmadıgına üzüldüm ama dr bize tese yi bırakmayın dedi.bakalım test sonuçlarını tüpbebek yaptırdıgımız merkeze fakslıyacagız bakalım ne diyecekler.hayırlısı allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...

iyi geceler kızlarrrrrrrr ben gelmişemmmmmmmmmm...........kaçmışam kurtulmuşam kaynanatörün çenesinden çok şükür sağlamım sadece gerginim oda stresten geçer yarına bişey kalmaz enerjimi toplarım kaldığım yerden devam hayata.........kız belgin baya bekletmişsin milleti sonuç için iyiki ben yokmuşum 2 gün yoksa yalkaladığım yerde Şeniz hah böle öperdim seni canım ......neyse güzelim pek dert etme mevlam hakkınızda hayırlısını versin ....inşallah birgün buraya hamiş haberlerinide yazarsın

X