Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizlere mutlu huzurlu hayırlı hafta sonları diliyorum canlarım ben gidiyorum hepinizide tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Şeniz bana dua edin kaynanatörle 2 ya 3 gün geçireceğim kafa ütüleme başlıyor aslında kaldığı yerden devam ediyor sadece 4 gün ayrı kalmıştı halbuki
hayırlı cumalar kızlar banban cıgım duana amin bacım amin kızlar kacişin sinüziti azmış bakalım inş pazartesiye iyileşir kimseikler yok kızlar nasılsınız ne yaparsınız keyfi ahvaliniz nasıllar
amin canım amin nerelerdesin karşılaşamadık bugün:çok üzgünüm:Canlar herkese günaydın hayırlı cumalar.
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.AMİN
amin canım amin nerelerdesin karşılaşamadık bugün:çok üzgünüm:
canım arkadaşlarım bana yarın için dua etmeyi unutmayın lütfen hepinizi öpüyorumŞenizallahım ne olur dualarımı kabul et güldür yüzümü:Saruboceq:hepimizin inşallahh
canım arkadaşlarım bana yarın için dua etmeyi unutmayın lütfen hepinizi öpüyorumŞenizallahım ne olur dualarımı kabul et güldür yüzümü:Saruboceq:hepimizin inşallahh