Eşi Askerde Olan Hamişler Nerdeeee

merhaba arkadaslar..allah hepinize peygamber sabrı versin cok zor....benim eşim 2 günlüğüne senede 1 gider sehir dısına yinede dayanamam...heleki asker olsa kafayı yerim ...üzülmeyin diyemiyorum çünkü elinizde değil...biliyorum...allah eşlerinizşn yanından koruyucu melekleri eksik etmesin...allah saglıkla tez vakitte karılarının analarının evlatlarının yanına kavustursun..allah kimseleri ayırmasın..SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM SEN BÜTÜN ASKERLERİMİZİN HEPSİNİ KORU...

benim eşimde askerde 11aylık evliyiz daha 300günüvar geçmiyor günler sankizaman durmuş gibi. içim yanıyor bu ayrılık bitsin artıksenağlama

ben 11aylık evliyim bugün tam 11 ay oldu eşimaskerde canımdan çok sevdigim askerimin daha 300günü var günler geçmiyor hergünüm aglamakla özlemle hasretle geciyor eşimi mehmedimi çok seviyorum ondan başka kimsem olmasın kocam olsun yeter bebişimiz olmadıdaha çok istedik ama kısmet olmadı inşallah askerdengelince Allahım yalvarıyorum kocamı ve tüm askerlerimizi koru onların sag salim sevdiklerine kavuşmalarını nasip eyle aminnnn

annahtar öncelikle sana katılıyorum benim eşimin aileside anlayamıyordu bizi ben enson 7günlük askerken yazmıştım şimdi ise 300günü kaldı 150günlük asker kocam nasıl dayandım 150gün Allah sabrını verdi ama kesinlikle tavsiyem lütfen nişanlı olnalar bile ilkönce askerligini yapmış olsun eşleriniz asker yolu beklemek çok zor hele asker eşi olmak çok daha zor çok acıtıyor insanı ben çok yıprandım çok eşimde öyle Allahım tezzamanda kavuştursun bizi askerlerimize

asker yolu bekleme zordur bilirim.. allah güç versin hepinize... günler çabuk geçer, eşlerinize sağsalim kavuşursunuz inşallah...

şafak 237 gittiğinde 5 aylık hamileydim şimdi kızım doğdu 2 aylık:ecrin_bebek: Rabbime şükürler olsun.Sayılı zaman herkez herşeyi yapabilir ama zamanı ne ileri alabilir ne geriye çekeblir .Kavuşma zamanını mecbur bekleyeceğiz yapacak bişey yok..zaten 3 aydan sonra alışıyo insan.Ama yeni evli iken gittimi gerçekten bocalıyo insan.Nişanlıyken zaten annenin yanındasın belirli zamanlarda görüşüyosun onunla.En azından yattığında şimdi gelecek beklentin olmuyo.Ama evlendiğin zaman nefesini bile arıyorsun.Halüsülasyonlar bile görüyodum uyku ya dalarken ben.Dua edelim bol bol onlar için Allah bizlere bağışlasın onları hepsini:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu konuyu açtığımda eşim askerdeydi..eşim 11 mayısta oğlum 15 mayısta geldiler..ikisine de kavuştum..hiç üzülmeyin diyemiyorum çünkü ne kadar zor olduğunu biliyorum asker yolu beklemek bir ömre bedel bişey..yaşamayan anlamayamaz...Allah sabrını veriyormuş meğer..diyorum ben 15 ay nasıl dayandım hayret..hamilelik duygusallığı daha da artırıyor..daha yoğun şekilde özlüyor, çaresiz hissediyorsunuz kendinizi ama bu geçici bir süreç.. sonrasında herşey normale dönüyor..ve günler gerçekten de geçmeye mahkum..hepinizi öpüyorum...

annahtar kardeşim ne güzel bebişine kavuşmuşsun..göreceksin onunla asker yolu beklemek sizi ayrıcalıklı kılacaktır..ki öyledir de..kimlere nasip olmuştur ki eşini bebeğiyle beklemek...asker gülleri miss kokar..

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin arkadaşım..az kalmış..bak benimki gitti ve oğluma ve eşime kavuşmamın üzerinden 8 ay geçti...

Canım benim ya valla ağlattın beni evet benim kızım da gül kokuyor.ve babasını çok özlüyoruz:çok üzgünüm:Ne güzel koskoca zamanı geçirmişsiniz.İnş bizede geçer ve sizinle paylaşırım burada duygularımı..Sevgiler :1hug:

Buzprensesi ya nasıl yaptım bilemiyorum ama yazını daha anca gördüm.Nasıl eşinle görüşebiliyomusun artık gelişmeleri geç canım bende meraklandım yazını görünce..Allah sabır versin :1hug:

6 aylık evliyim ve eşim kasımda askere gidicek kızlar inanınki düşüncesi bile beni mahwedio gittiğinde nasıl olurum bilmiorum..Ben onsuz yapamam varlığını nefesine muhtacken 15 ay dile kolay yanımda olmayacak çok zor.. Çok zor yarabbim.. kızlar bi sorum olucak eşleriniz askere gittiğinde nerde kaldınız?

bnımde esım agustos 13 de gıdıo ve ben dogumumu o yokken yapcam ınsallah evet cokk zorrr olcak ama baska sansımız yada ertelem gıbı bı luksumuzde yok artık nasıp yanı benım kendı aılemde kalcam

merhaba beray benim eşimde ağustosta kısa dönem askerlik yapacak allah izin verirse bende 24 haftalık hamileyim memur olduğum için 2 ay sonra annemlerin yanına gidecem doğuma senin ne kadar süren var doğuma kaçıncı haftadasın

mrb bu kulube yeni katildim.kulubunuze tanimaya we daha ii kullanmaya calisiyorum.asker esiyim.esi askerde olan baska arkadaslar war mi aramizda?

38+5 günlük hamileyim. eşim askerde. bebek doğduktan 20 gün sonra yanımda olacak. doğumda bulunamayacak yani. öğretmen olduğum için 8 haftalık doğum iznimi kullanıp memleketim olan Sivas'a ailemin yanına geldim. eşim bebeğimin ilk kıpırtılarını hissedemeden gitti askere. eşinizden ayrı olmak çok zor. eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. yani onlar beni istemiyor o yüzden.

yazılanları okurken gitmek mi daha zor kalmak mı diye düşündüm hep. benimde eşim daimi asker. evlendikten 2 ay sonra benim tayinim çıktı. eşimi evimi bırakıp yollara düştüm. 16 haftalıkta hamileyim. evimi eşimi çok özlüyorum. bebeğimde daha şimdiden babasına hasretle büyüyor. ne acı! allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…