ben 11aylık evliyim bugün tam 11 ay oldu eşimaskerde canımdan çok sevdigim askerimin daha 300günü var günler geçmiyor hergünüm aglamakla özlemle hasretle geciyor eşimi mehmedimi çok seviyorum ondan başka kimsem olmasın kocam olsun yeter bebişimiz olmadıdaha çok istedik ama kısmet olmadı inşallah askerdengelince Allahım yalvarıyorum kocamı ve tüm askerlerimizi koru onların sag salim sevdiklerine kavuşmalarını nasip eyle aminnnn
Arkadaşlar bu konuyu açtığımda eşim askerdeydi..eşim 11 mayısta oğlum 15 mayısta geldiler..ikisine de kavuştum..hiç üzülmeyin diyemiyorum çünkü ne kadar zor olduğunu biliyorum asker yolu beklemek bir ömre bedel bişey..yaşamayan anlamayamaz...Allah sabrını veriyormuş meğer..diyorum ben 15 ay nasıl dayandım hayret..hamilelik duygusallığı daha da artırıyor..daha yoğun şekilde özlüyor, çaresiz hissediyorsunuz kendinizi ama bu geçici bir süreç.. sonrasında herşey normale dönüyor..ve günler gerçekten de geçmeye mahkum..hepinizi öpüyorum...
annahtar kardeşim ne güzel bebişine kavuşmuşsun..göreceksin onunla asker yolu beklemek sizi ayrıcalıklı kılacaktır..ki öyledir de..kimlere nasip olmuştur ki eşini bebeğiyle beklemek...asker gülleri miss kokar..
:ecrin_bebek:
canım benim ya kıyamam benim eşimde şırnakta ve bende hamileyim 9 haftalık eşimde bebişimizi göremeyecek çok üzülüyorm ilk bebeşiiz sevinçini bile yaşamadık allah korusun diye dua ettmekten başka çare yok üzülme kader arkadaşım,gelecekler inşallah biliyorm çok zor bende aynıyım ama bebeklerimiz için ayakta durmalıyız :ecrin_bebek: sabır verir bizede onlarada eşimin sesini 1 aydır duyamıyorm meraktan delirceğim bayram geldi ama yok yine her geçen gün zindan gibi karanlık 6 ay beraber kalabildik sadece eşimle beraber doyamadık :a015: