Eşi Askerde Olan Hamişler Nerdeeee

rida

بسم الله
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
2.214
4
43
Şu anda öyle çok mutluyum ki...eşimden mektup geldiğini haber verdi güvenlik...az önce de getirdi. mektubumu okuduktan sonra sizlerden de haber almak istiyorum...eşiniz nerde vatani görevini yapıyor? kaç aylık hamişsiniz? neler hissediyorsunuzzzz? :dance:

sanırım benden başka eşi askerde olan ve eşinden yeni mektup almış bir hamiş yoookkk...olsun ben aşkımı çok seviyorum..şafak 75 ikisi için de...gel tezkere geeelll, gel bebişim gelll

Canım alah kavuştursun eşine,nerde askerlik yapıyor eşin?
Benim eşim de asker ama hep asker,ben de haftaya ayrılacam eşimle,göreve gidecek.bizim tezkere gelmez,daha çook var...Ben 11+1 haftalık hamileyim.

Canım alah kavuştursun eşine,nerde askerlik yapıyor eşin?
Benim eşim de asker ama hep asker,ben de haftaya ayrılacam eşimle,göreve gidecek.bizim tezkere gelmez,daha çook var...Ben 11+1 haftalık hamileyim.

mommy çok teşekkür ederim. Allah sizi de kavuştursun...bebeğine çok iyi bak. eşim kıbrıs'ta asker..29+3 hamileyim. bebişimin gelişiyle eşimin gelişi aynı güne rastlıyor. düşününce az kaldı diyorum..ama hayırlısı bakalım...şafak 11 mayıs...şafak oğlum ve eşim..

mommy biz geçen yıl 23 şubat'ta eşim askere gidince ayrılmıştık. bir ay sonra yemin töreni oldu. birlikte 3 gün geçirdik yine ayrıldıkk..mayısta izne geldi. bir hafta kaldı sonra yine ayrıldık. ağustosta yine izne geldi. kavuştuk 10 gün sonra yine ayrıldık. ve en son ocakta geldi..10 gün kaldı yine ayrıldık...6 aylık evliliğin ardından bir yıldır ayrıyız ve yaşadığımız bu ayrılıklar bizi her seferinde yıprattı yıprattı. sanki 2,5 ay sonra tezkere alacak olmasına rağmen yine ayrılacak mişiz gibi geliyor..garip bir şeyyy. sizin eşiniz ömür boyu asker ALLAH kolaylık versin

bu başlığı görünce çok sevindim kader arkadaşlığı yapmak ayrı bir şey a.s.
neyse ben 4 yıllık evliyim eşim 12 aralıkta askere gitti :roflol: çok kötü günlerdi mayısın 16 sında geliyor inşallah ben şuanda 32 haftalık hamileyim... eşim geldiğinde 37 haftamı doldurmuş 38 den gün almış olcam hayırlısı inşallah ayrı kalmak çoook zor :roflol: inşallah oğlumuz eşim geldikten sonra doğar. hayırlısı

senağlamasenağlamaBenimde eşim askerde 5 aylıkken ayrıldık şırnağa gönderdim.Tv izleyemiyorum ayrılan çiftler gördükçe, babasız çocuklar gördükçe ağlama krizi ne giriyorum .Çok özledim onu ve daha 360 günümüz var.Bebeğimizin ilk sesini duyamıycak ,kokusunu içine çekemiycek çok zor çook Allah nerede varsa herkezin yardımcısı olsun senağlama

Allah hayırlı tezkereler versın canım.insallah su gıbı gecer zzaman ve bı bakmıssın eşin yanında :1hug:

Allah hayırlı tezkereler versın canım.insallah su gıbı gecer zzaman ve bı bakmıssın eşin yanında :1hug:

Ay inş ya AMİN Allah nerede varsa herkezin yardımcısı olsun gerçekten çok zor oluyo.Hep geldiği günü düşünüyorum ama zor geçicek bu zamanlar biliyorum bunu senağlama

slm benim eşimde askerde gideli 6gün oldu daha:-( ben eşimsiz yapamıyorum heran aklımda vede çok aglıyorum

benim eşim 6gün oldu askere gideli vede onu öyleee çok ama çok özlüyorum daha 7aylık evliyim uuuuufffffff

Merhabalar,
öncelıkle hepınıze Allah guc versın su gıbı aksın zaman dıyorum. seneye bu zamanlar eslerınızın yanında bebegınız kucagınızda olursunuz ınsallah :Saruboceq:
size bişey soracam,illakı zordur tabı ama bende nısanlıyım ve evlendıkten sonra nısanlım askere gıtse nasıl olur dıye dusunuyorumm benneyaptımki

Benim kati tavsiyem kesinlikle evlenmeden önce gitmesi yönünde.Kendin çalışıyorsan çok bir sorun olmaz heralde.Tabi eşinin ailesinin tutumu nasıl nasıl insanlar onuda bilmek gerekir.Benim için en büyük sorun eşimin ailesi .Anlayışsız lar ve kendi evim olduğu halde yanlarında kalmam gibi bi ısrar durumu söz konusu .Bu hepsinden zor oluyor.Tavsiye etmem doğrusu..Allah hayırlısını versin .Duaların için teşekkürler

allah tez zamanda eşlerinize ve bebişlerinize kavuştursun sizleri .bugün asker eşisiniz belki yarın asker anası .a.s.

Allah hepinize sabır versn ama geçen seneleri bi düşünün ne kdr çabk geçmş dersnz tabi o anı yaşarken dha farklı oluor ama öyle ya da böyle geçecek..geç olsun da güç olmasın değil mi:)

:ecrin_bebek:
canım benim ya kıyamam benim eşimde şırnakta ve bende hamileyim 9 haftalık eşimde bebişimizi göremeyecek çok üzülüyorm ilk bebeşiiz sevinçini bile yaşamadık allah korusun diye dua ettmekten başka çare yok üzülme kader arkadaşım,gelecekler inşallah biliyorm çok zor bende aynıyım ama bebeklerimiz için ayakta durmalıyız :ecrin_bebek: sabır verir bizede onlarada eşimin sesini 1 aydır duyamıyorm meraktan delirceğim bayram geldi ama yok yine her geçen gün zindan gibi karanlık 6 ay beraber kalabildik sadece eşimle beraber doyamadık :a015:

Canlarim allah hepinizin yardimcisi olsun .sizi cok iyi anliyorum benim esimde kizimiz iki yasindayken gitmisti askere. Ne kadar zordur asker yolu beklemek bilirim allah butun askerlerimizzi korusun onlari analarina ve eslerine bagislasin saglicakla gelirler insallah

senağlamabenim eşim teğmen 1 yıllık evliyiz şuan görev yerimiz hakkari/yüksekova ...eşim aktütün karakalonda kalıyo 10 gündür zaten 2 gün evde 15 gün yok sanırım bu olaydan sonra bikaç ay daha gelmezler ve burada tek başıma yaşamaya çalışıyorum ...eşim olmayınca çocuk istesen nolcak..,
daha 2 sene buradayız bu gidişle hamiş olmam hayal...en azından sizinkiler vatani görevlerini yapıp bitirecek gelip karısının çocuğunun başında olucak sonra allah izin verirse ...:ecrin_bebek:ama bizim bebek olsada aynı hayat devam...offfff offff amma dertliymişim be! ama bide bu durumda olanlarda kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…