eşhedü enlaaa...eve giren mutant

şuan koridordan bildiriyorum :)

bu nasıl kelebektir böyle. kelebek dediğin sevimli olur. bunun uydu alıcısı gibi antenleri var
Ya cok guldurdun beni, suan koridordan bildiriyosunn he :))) kelebege benxiyor, binbir cesit turu vardir onlarinda..bocek ilaci varsa sik bari..

yarasada girmişti eve onlada bi geçmişimiz var. nerde oturduğumuzu sorguladım şuan

bana korkunc geldı
oldurmeye bıle cesaret edemeyebılırım
apartmandan bırılerınden yardım ıste oldursunler onu bence

babam müdahele etti duruma. teşekkürlerrr

bence bu kadar abartmayın sadece kelebek.. ayrıca oldurmeyın yazık

öldürmedim valla cani değilim ben

hayat paylaşınca güzel oldumu

vallahi öldürmedimmm

Pardon da niye bu kadar abarttıgınızı anlayamadım; küçücük bırseye 10 tane şey yuklemıssınız kelebek turu işte neyını tartısıyoruz ??

bundan sonra birine beddua ederken "evine güveler doluşsun" dicem, siz ne kadar büyüttünüz demişsiniz. güldük eğlendik hem biz sizin karşınıza çıkarsa siz korkmayın alın koynunuza besleyin

Ya cok guldurdun beni, suan koridordan bildiriyosunn he :))) kelebege benxiyor, binbir cesit turu vardir onlarinda..bocek ilaci varsa sik bari..

gece çok rezildim yaa bilgisayarı kaparak çıktım mutfaktan

Nolur oldurmeyin yazik. Cami acik bırakıp odanin kapisini kapatin gider kendisi

öldürmedimmmm valla

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim özlem eskişehirde ikamet etmekteyim evliyim.4 senedir oturduğum apartmanda suriyeliler taşındığından beri böceklerden kurtulamıorum neden böyle dedim çünkü evimin heryerini ilaçlattık babam ziraatçi en etkili ilaçları aldık ilaçladık bi ara yok oldular tam dolabı açıorum bi bakıorum dolabın içinde gezinio haydii çamaşır suyuyla sil heryeri halısı duvarı perdesine kadar hala yok olmadılar.kesin demiorum ama sanırım bu suriyelilerden gelio evleri çok kokuo çünkü komşulara sormadım gerçi ama onlarada bi sorucam olmadı apartman ilaçlatcz bıktım artık bi ara güvelerle uğraştım yorgana yapmışlar attım kurtuldumevi badana yapsam fayda olrmu ki babam badana yapalım dio boya kokusuna gelmezmiş hamam böcekleri artık sinirlerim bozuluo mutfağa girmek istemiorum dip köşe heryeri siliorum pasaklı olsam diycemki benim pasaklılığımdan hepde mutfaktalar ama ne hikmetse duvarlara kadar çamaşır suyuyla sildim çatlak olan yerlere ilaç sıktık daha neyapyımki ben görmek istemiorum bu mahlukları artık evimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…