Ya cok guldurdun beni, suan koridordan bildiriyosunn he :))) kelebege benxiyor, binbir cesit turu vardir onlarinda..bocek ilaci varsa sik bari..şuan koridordan bildiriyorum :)
bu nasıl kelebektir böyle. kelebek dediğin sevimli olur. bunun uydu alıcısı gibi antenleri var
Ne olduğunu bilmiyorum ama dün böyle bir şeyi avucuma alıp dışarı attım.
Elektrikler kesikti kelebek gibi geldi ilk başta. Işıldağın ışığına gelsin diye uğraştım elime kondu. Loş ışıkta atmadan önce baktım yüzü hiç kelebeğe benzemiyordu. Dişleri vardı. Avucumun içinde bile kanat çırpıyordu. Kelebek öyle bir durumda kanat çırpmaz bekler. Belki de bir türüdür. Ekolojik bilgimiz toplumca kıt zaten
İlk bakışta yarasa gibi göründü ama emin değilim tabi ortam loştu.
bana korkunc geldı
oldurmeye bıle cesaret edemeyebılırım
apartmandan bırılerınden yardım ıste oldursunler onu bence
bence bu kadar abartmayın sadece kelebek.. ayrıca oldurmeyın yazık
GÜVEYE BENZİYOR. KELEBEĞİN İRİSİ DEYELİMM... GECEN BENİM ÇAMAŞIR KURUTTUĞUM ODADA VARDI. KAPIYI KAPTTIM. ERTESİ GÜN YİNE ORDAYDI SONRA GÖREMEDİM. VE KIYAFETİMİN KOLUNDA KÜÇÜK KÜÇÜK DELİKLER VARDI HAYIRLISI BAKALIM:)
Öldürmeyin lütfen zararli değil bu
durdugunda üzerine bardak kapatin sonra altına kagit koyup dışarı atın
can bu oldurulur mu
Canlari acıyor onlarında
baslari zonkluyordur
dusunsenize biri kafaniza vura vura oldurse sizi Allah korusun
dediğim gibi yapıp atin
Pardon da niye bu kadar abarttıgınızı anlayamadım; küçücük bırseye 10 tane şey yuklemıssınız kelebek turu işte neyını tartısıyoruz ??
Ya cok guldurdun beni, suan koridordan bildiriyosunn he :))) kelebege benxiyor, binbir cesit turu vardir onlarinda..bocek ilaci varsa sik bari..
Nolur oldurmeyin yazik. Cami acik bırakıp odanin kapisini kapatin gider kendisi