bende kulaga kaçandan korkyorum her gece kızımın ve benm kulaklarımıza sinek ilacı sıkıp yatıyorum.Benim en korktuğum şey böyle böcek türlerinin kulağıma girmesi. Geçen de niye izlediysem bir video izledim, adamın kulağından böyle kpcaman bir güve çıkartıyorlardı adam şoklarda... Mevsim açılmış, kafama çorap geçirip yatmam lazım.
kulağa sinek ilacıbende kulaga kaçandan korkyorum her gece kızımın ve benm kulaklarımıza sinek ilacı sıkıp yatıyorum.
Buna benzeyen kocaman hamam böcekleride var aynı kuş gibi de uçuyolar çok korkunçlararkadaşlar az önce mutfağa bi yaratık girdi kelebek desen değil yarasa desen değil ne olduğunu bilemiyorum.bilen varsa aydınlatsın lütfen. sağa sola çarpıp ses çıkartıp duruyor. 1,5 sene öncede farklı bir şehirde bunun 3 katı bişey odama girmişti(vallahi 2 değildir 3 tür) .vurup vurup gazeteyle bilmem neyle öldürememiştik. en son öldürebildiğimde yerde polen tozu gibi tozlar kalmıştı. bu da onun yavrusu evrim geçirmemişi gibi. bilen söylesin Allah aşkına.
bir de çok büyük ama fotoğraflarda küçük çıkıyor.avucunuzun içi büyüklüğünde
not: konu yeri burası olmayabilir ama vallahi çok korktum bütün apartmanı ayağa kaldırcam
Eki Görüntüle 1568047 Eki Görüntüle 1568048 Eki Görüntüle 1568049 Eki Görüntüle 1568050 Eki Görüntüle 1568051
GÜVEYE BENZİYOR. KELEBEĞİN İRİSİ DEYELİMM... GECEN BENİM ÇAMAŞIR KURUTTUĞUM ODADA VARDI. KAPIYI KAPTTIM. ERTESİ GÜN YİNE ORDAYDI SONRA GÖREMEDİM. VE KIYAFETİMİN KOLUNDA KÜÇÜK KÜÇÜK DELİKLER VARDI HAYIRLISI BAKALIM:)arkadaşlar az önce mutfağa bi yaratık girdi kelebek desen değil yarasa desen değil ne olduğunu bilemiyorum.bilen varsa aydınlatsın lütfen. sağa sola çarpıp ses çıkartıp duruyor. 1,5 sene öncede farklı bir şehirde bunun 3 katı bişey odama girmişti(vallahi 2 değildir 3 tür) .vurup vurup gazeteyle bilmem neyle öldürememiştik. en son öldürebildiğimde yerde polen tozu gibi tozlar kalmıştı. bu da onun yavrusu evrim geçirmemişi gibi. bilen söylesin Allah aşkına.
bir de çok büyük ama fotoğraflarda küçük çıkıyor.avucunuzun içi büyüklüğünde
not: konu yeri burası olmayabilir ama vallahi çok korktum bütün apartmanı ayağa kaldırcam
Eki Görüntüle 1568047 Eki Görüntüle 1568048 Eki Görüntüle 1568049 Eki Görüntüle 1568050 Eki Görüntüle 1568051
yok cnmkulağa sinek ilacıhasar bırakmasın aman dikkat
Benim at öldüren kalınlıkta bi defterim vardı böyle durumlarda onu fırlatmak suretiyle indiriyorum aşağı gireni çıkanı ama bilemedim şimdi kaçarak uzaklaşmak en temizi gibi göründü gözüme