O neymiş yaaa.ben o odadan çıkar kapısınıda sonsuzluğa kapatırdım o neymiş yaa ooooyyy
Bir çeşit kelebektir bence, korkmayın bu kadar. :)
Evet, biraz ürkütücü bir görüntüsü var; ama yine de korkmayın. Bilmediğimiz şeylere genelde olumsuz anlamlar yükleyip korkuyoruz insan olarak. Bunun bir kelebek türü olduğunu düşünseydiniz; yani gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey bu yönde olsaydı bu kadar korkar mıydınız? :)bu nasıl kelebektir böyle. kelebek dediğin sevimli olur. bunun uydu alıcısı gibi antenleri var
Evet, biraz ürkütücü bir görüntüsü var; ama yine de korkmayın. Bilmediğimiz şeylere genelde olumsuz anlamlar yükleyip korkuyoruz insan olarak. Bunun bir kelebek türü olduğunu düşünseydiniz; yani gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey bu yönde olsaydı bu kadar korkar mıydınız? :)
Işığı kapatın, camı açık bırakın ve başka bir odaya geçin eğer çok tedirgin olduysanız. *-*
olay mahallinden canlı bildiriyorum. babam uyandı karşılaşmalar sürüyor
O bir güve arkadaşım panik yapma bir kelebek kadar zararsiz,zarar vermeyin o orada kalir saatlerce isigi sondurursen acik bir pencereden usulca cikar
Bu arada google görsellerinde dev güve diye aratirsaniz daha buyukleri de var ben cok karsilastim bunlarla olağan üstü güzel varlıklar ..
evettt benim daha önce öldürdüğümde bunlar gibi kocamandı
Neden öldürdün hayvancağızı bunu öldürme bari