eşhedü enlaaa...eve giren mutant

Ay yazık öldürmedende atılabilir. Bu kadar büyük olmasada kuşa doğru evrimleşmiş güve kelebekleri giriyor bizim evede. Bende üzerne büyük bir örtü atıp hafif yakalayıp camdan atıyorum. Sizde öyle yapın. Hatta bi kere akreple örümcek arası bişey girmişti eve onuda kavonozla yakalayıp atmıştık. Örtüyle beceremem derseniz bir de kavanozu üstüne kapatıp ağzına kağıt geçirerek kapatıp atmayı deneyin.

Bendeki o empati yetenegi nasil gelismisse artik yolda yururken yere bakarak yuruyorum karinca bocek falan ezmeyim diye. Suyun icine düşmüş bocekleri sinekleri kurtarıyorum boguluyor diye. En son yagmurda cikan salyangozlar eziliyor diye tek tek bulduklarimi bahcelere atarak gittigimi biliyorum. Kac kere guvercin ve kopege araba carpacak diye kendimi arabanin onune attigimi biliyorum. Benim ki biraz abarti sanirim

Sizin gibiyim. Fazlası var eksiği yok. Çok sevdim sizi

Akreple orumcekk arasii
Korku filmi gibi, kacayim derken kapinin yolunu sasiririmm

Kelebek işte biraz büyükçe ve tüylü antenleri oluyor ben elime alıyprum ve dışatı atıyorum elime ne gelirse geçirme fikrinede dehşetle bakıyorum kim bilir onlar bizden nasıl korkuyorlardır ve bi canlı olduğunı düşünmeden hemen eziyoruz öldürüyoruz

Sizin gibiyim. Fazlası var eksiği yok. Çok sevdim sizi

Aha aynı ben gibi insancıklar

bizim evede çok giriyor bunlardan. Deli ediyorlar beni sürekli bilgisayarımın ekranına geliyorlar. demekki canları sıkılmış. Sonra camı açıyorum kendi kendilerine gidiyorlar. o değilde. ben (okuldayken) Kırşehirdeki otogarda otobüs bekliyordum. Uçan karafatmalar vardı. yaz aylarında onlar çok korkunç. uçuyorlar. yere inince bildiğin karafatma tarzı birşey (bu böceklere karafatmamı deniyor karaböcekmi bilmiyorum adını)

kelebek bu antepde bı ara cok vardı
:)
ortu gıbı bı seyle pencereden dısarı yonlendırın öldurmeyın yazık kelebekcık o
hıcbırsey yapmaz

Ayyy. Yerim seni o kelebek arkadasim eline bile alabilirsin kzuuzcigu

Tahmin ettiğim şeyse danaburnu deniyor ve bu böcekler zehirli soktugu zaman o anlik felc yapiyor mudahale gecikirse cok kotu seyler olabiliyor..

bunu öldürmedim zaten ama öncekinde öğrenciydim yurtta kalıyodum kızlar falan çok korkmuştu. ele alınmıyoda çünkü çok hızlı uçuyor o anki panikle üstüne gazeteyle vurmaya başlamıştık. yoksa ben karıncalar yorumlasın diye yuvalarının kenarına ekmek bırakan insanım. kötü kalpli değilim yani

İşte gerçek anlamı ile dert
kesinlikle bdv nin hakkını veriyor
arkadaşım alay etmiyorum
o nasıl bir canlıdır
ben görsem aklımı kacirmistim
Hangi şehirde yaşıyorsun merak ettim

ayy teşekkür ederim. İzmir deyim

Allah'ın işine bak Mustafa karataş var Show da aynısından orada da var kamera çekti şimdi..eşimde diyorki tüm kelebekler zaten bir çeşit güvedir..biz ısrar ediyoruz kelebek diye hala

evet güveymiş. kurtbağrı şahin güveymiş. benim adım soyadım bile bu kadar havalı değil

Bu bir kelebek türüdür arkadasim. Cok ilginc. Nerde yasiyorsunuz acaba? Sakin oldurmeyin zaten az omurleri var bari doya doya yasasin..

izmir deyim ama kelebek değilmiş zaten

işte bende gözlerimden çok korkuyorum bişey olunca direk gözlerimi kapatıyorum bişey olmasın diye ağzım burnum başka bi yerim önemli olmuyor

kelebek o ya. hiç uçmuyor mu?

ege nin sevimli köylerinin birinin bağrından kopup gelen babam narince alıp attı dışarı :))

çok enteresan uçuyorlar ama bi de ses çıkartıyor sağa solada çarpınca habire korkmucağın varsada korkuyorsun

Önce itfaiyeyi ve polisi sonra ambulansı arayın çok büyükmüş çünkü tüm aileyş katleder evi tahliye edin :)

ayyy dalga geçmeyin nolurrrr

evett annemde hep söyler onu ayyy Allah ım sen koru

Benim en korktuğum şey böyle böcek türlerinin kulağıma girmesi. Geçen de niye izlediysem bir video izledim, adamın kulağından böyle kpcaman bir güve çıkartıyorlardı adam şoklarda... Mevsim açılmış, kafama çorap geçirip yatmam lazım.

ayy sabah sabah iyi güldüm bir çeşit kelebek türüdür korkacak ne var bunda açın camı( öldürmeden ) örtü yardımı ile kovun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…