eşhedü enlaaa...eve giren mutant

Benim en korktuğum şey böyle böcek türlerinin kulağıma girmesi. Geçen de niye izlediysem bir video izledim, adamın kulağından böyle kpcaman bir güve çıkartıyorlardı adam şoklarda... Mevsim açılmış, kafama çorap geçirip yatmam lazım.
bende kulaga kaçandan korkyorum her gece kızımın ve benm kulaklarımıza sinek ilacı sıkıp yatıyorum.

Kuştan küçük bütün canlılardan korkaım. Karınca hariç :)

Eve giren bu tür canlılardan hemen kaçarım oda değiştiririm. Eşim gelir eliyle atar. Sağolsun korkmaz. Ama ne olursa olsun öldürmeyi asla ve asla yapamam da bir başkasının öldürmesine de izin vermem. Doğaya bırakılması en doğrusu.
Konu sahibini eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın, korkruğu bir andaki refleksidir. Olabilir.

Sanırım yetiştirliş tarzı. Kızımı öyle yetiştirmemeye çalışıyorum. Canlı sevgisini babasına bıraktım. Benim gibi korkak olmasın. Ya bir insan arıdan, yada siyah sinekler vardır ya ondan korkar mı ya ben korkuyorum işte. Küçücük bir örümcekten kelebekten dahi korkuyorum :KK43:

yesillikli yerlerinde koy yerlerinde cok olur bunlardan :) bir kelebek turu bu zararsiz yani...ozellikle isigi cok seviyolar...tabi insan urkuyo ucup saga sola carpinca :)

arkadaşlar az önce mutfağa bi yaratık girdi kelebek desen değil yarasa desen değil ne olduğunu bilemiyorum.bilen varsa aydınlatsın lütfen. sağa sola çarpıp ses çıkartıp duruyor. 1,5 sene öncede farklı bir şehirde bunun 3 katı bişey odama girmişti(vallahi 2 değildir 3 tür) .vurup vurup gazeteyle bilmem neyle öldürememiştik. en son öldürebildiğimde yerde polen tozu gibi tozlar kalmıştı. bu da onun yavrusu evrim geçirmemişi gibi. bilen söylesin Allah aşkına.

bir de çok büyük ama fotoğraflarda küçük çıkıyor.avucunuzun içi büyüklüğünde

not: konu yeri burası olmayabilir ama vallahi çok korktum bütün apartmanı ayağa kaldırcam

Eki Görüntüle 1568047 Eki Görüntüle 1568048 Eki Görüntüle 1568049 Eki Görüntüle 1568050 Eki Görüntüle 1568051
Buna benzeyen kocaman hamam böcekleride var aynı kuş gibi de uçuyolar çok korkunçlar :KK57::KK57:

canlarımmm hepinize çok teşşekürler destek oldunuz bana hatta güldük bile bu yaratık sayesinde :KK71:

adını öğrendik kurtbağrı şahin güve siymiş.başlığı değiştiremiyommu acaba düzeltip oraya yazsam. ayrıca merak etmeyin bunu öldürmedik. sonucta ben karınca yuvalarının kenarına karıncalar yorulmasın diye ekmek kırıntısı bırakan insanımdır ayıptır söylemesi :KK72: ama arada böyle korkunca bazı şeyler olabiliyor :KK37:

Ne olduğunu bilmiyorum ama dün böyle bir şeyi avucuma alıp dışarı attım.

Elektrikler kesikti kelebek gibi geldi ilk başta. Işıldağın ışığına gelsin diye uğraştım elime kondu. Loş ışıkta atmadan önce baktım yüzü hiç kelebeğe benzemiyordu. Dişleri vardı. Avucumun içinde bile kanat çırpıyordu. Kelebek öyle bir durumda kanat çırpmaz bekler. Belki de bir türüdür. Ekolojik bilgimiz toplumca kıt zaten :KK48:

İlk bakışta yarasa gibi göründü ama emin değilim tabi ortam loştu.

şu an fotoğrafına bakarken bile huylandım. ben olsam böceğin olduğu odanın kapısını kilitler odaya girmezdim. fena tiksiniyorum:KK43:

bana korkunc geldı
oldurmeye bıle cesaret edemeyebılırım
apartmandan bırılerınden yardım ıste oldursunler onu bence :KK43:

arkadaşlar az önce mutfağa bi yaratık girdi kelebek desen değil yarasa desen değil ne olduğunu bilemiyorum.bilen varsa aydınlatsın lütfen. sağa sola çarpıp ses çıkartıp duruyor. 1,5 sene öncede farklı bir şehirde bunun 3 katı bişey odama girmişti(vallahi 2 değildir 3 tür) .vurup vurup gazeteyle bilmem neyle öldürememiştik. en son öldürebildiğimde yerde polen tozu gibi tozlar kalmıştı. bu da onun yavrusu evrim geçirmemişi gibi. bilen söylesin Allah aşkına.

bir de çok büyük ama fotoğraflarda küçük çıkıyor.avucunuzun içi büyüklüğünde

not: konu yeri burası olmayabilir ama vallahi çok korktum bütün apartmanı ayağa kaldırcam

Eki Görüntüle 1568047 Eki Görüntüle 1568048 Eki Görüntüle 1568049 Eki Görüntüle 1568050 Eki Görüntüle 1568051
GÜVEYE BENZİYOR. KELEBEĞİN İRİSİ DEYELİMM... GECEN BENİM ÇAMAŞIR KURUTTUĞUM ODADA VARDI. KAPIYI KAPTTIM. ERTESİ GÜN YİNE ORDAYDI SONRA GÖREMEDİM. VE KIYAFETİMİN KOLUNDA KÜÇÜK KÜÇÜK DELİKLER VARDI HAYIRLISI BAKALIM:)

Öldürmeyin lütfen zararli değil bu
durdugunda üzerine bardak kapatin sonra altına kagit koyup dışarı atın
can bu oldurulur mu
Canlari acıyor onlarında
baslari zonkluyordur
dusunsenize biri kafaniza vura vura oldurse sizi Allah korusun
dediğim gibi yapıp atin

Pardon da niye bu kadar abarttıgınızı anlayamadım; küçücük bırseye 10 tane şey yuklemıssınız kelebek turu işte neyını tartısıyoruz ??

X