- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- 133
Merhaba. Ben esimin isi dolayisiyla tasinmistim. İlk onceleri evleri guzel avm ye yakin diye keyfimiz yerindeydi. Derken kapimizda duran arabalarin tek tek lastiklerinin patlatildigina sahit oldum. İsmini vermiyim ama bi partinin sloganini atarak yaptilar bunu. Hd... gerisini anlayin iste o parti. Bi sabah kalktim arabamiza arkadan vurup kacmislar. E tabi suclu sucunu kabul etmez hemde esnaf bunu yapan. Sonra evlerine iskan verilmemis. Oturdugum ev de yeniydi. Su faturasina dunya kadar para veriyorduk. Sanki dogalgaz faturasi gibi. Bide bi kisi para odemeyince odeyeninde suyu kesiliyordu. Cunku iskan yok fatura tek kisiye kayitli. Onu da gectim arkadaslar yanlis anlamasin ama kro dolu kucagimda bebegim oldugu halde erkekleri kadin gormemis gibi davraniyordu ve evden disari cikamiyordum. Bide son ses muzikle ses dinleyen gencler yokmu aman Allahim cehennem gibiydi. Simdi siki dur en son evime dozer girdi hemde 2. Katta otururken. Kil payi oglum ve ben olumden donduk. Oda bardagi tasiran son damlaydi. Apar topar tasindim. Si.di sitede oturuyorum ve rahatim. Polisi diyorki biktik tayin ciksa kurtulsam esnafi diyorki kapatip gidicem biktik burdan ve tanidigim cogu kisi tasindi. Benim esimin is yeri esenyurda yakin ama tum calisanlar esenyurttan uzakta oturmayi tercih etmis hepsi bizim bulundugumuz cevrede.