Cnm esencana gidiyorum ben doktor melih beye benim nasipse temmuz da doğumMerhaba kızlar, 2020 temmuz annesi olacağım nasipse, gebelik takibimi yapacağım iyi bir dpktor tavsiyesine ihtiyacım var devlet hastanedi özel farketmez lütfen yardım
Esencanda levent mıhçıoğlu varmış bilginiz var mı?Cnm esencana gidiyorum ben doktor melih beye benim nasipse temmuz da doğum
Çok uzaga da gitmemek gerekir . Beylikdüzü medilifefe selda hanım varmış ama randevuları hiç düşmüyorBen medicanaya gittim Burcu hanıma devam etmek istemedim orda sonra da birinci hospital Beylikdüzü'nde Mehmet bey var ama hala doktorumu bulmuş değilimMedipol hastaneleri çok iyiymiş ama bize uzak gelir galiba
İstinye liv hospital'a gidiyorum, esenkentte. Memnunum biraz fiyatlar yüksek sadeceMerhaba kızlar, 2020 temmuz annesi olacağım nasipse, gebelik takibimi yapacağım iyi bir dpktor tavsiyesine ihtiyacım var devlet hastanedi özel farketmez lütfen yardım
Ben de duymuştum kendisini ama hastanede bebek yeni doğan ünitesi olmasi çok önemli ilk onu sormak gerekiyomusÇok uzaga da gitmemek gerekir . Beylikdüzü medilifefe selda hanım varmış ama randevuları hiç düşmüyor
Esencanda levent mıhçıoğlu varmış bilginiz var mı?
[/QUOT
Hiç gitmedim o doktora Bilmiyorum bide süreyya hanım var o çok iyi bir doktor hsg mi de o çekmişti.
Kızlar bende ilk gebeligimde medihausta takipteydim.Hastanenin yenidoğan unitesi olması çok önemli evet medilife bende düşündüm ama orasının muayne ucreti ne kadar acaba bilen var mı?Ben de duymuştum kendisini ama hastanede bebek yeni doğan ünitesi olmasi çok önemli ilk onu sormak gerekiyomus
Medilife i hiç bilmiyorum Medicana 350 tlydi birinci Hospital 100 tlKızlar bende ilk gebeligimde medihausta takipteydim.Hastanenin yenidoğan unitesi olması çok önemli evet medilife bende düşündüm ama orasının muayne ucreti ne kadar acaba bilen var mı?
Medilife muayene ücreti doktora göre değişiyorKızlar bende ilk gebeligimde medihausta takipteydim.Hastanenin yenidoğan unitesi olması çok önemli evet medilife bende düşündüm ama orasının muayne ucreti ne kadar acaba bilen var mı?
Evet canım onu öğrendim 80olan var 100olan Var daha üstü ücret alanlarda varmışMedilife muayene ücreti doktora göre değişiyor
selam canm bende kasımda aradım aralık 26ya randevu buldum aldım =)Çok uzaga da gitmemek gerekir . Beylikdüzü medilifefe selda hanım varmış ama randevuları hiç düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?