Esenyurt\beylikdüzü civarında gebelik takibi

Kelebekan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
63
16
3
Merhaba kızlar, 2020 temmuz annesi olacağım nasipse, gebelik takibimi yapacağım iyi bir dpktor tavsiyesine ihtiyacım var devlet hastanedi özel farketmez lütfen yardım

Ben medicanaya gittim Burcu hanıma devam etmek istemedim orda sonra da birinci hospital Beylikdüzü'nde Mehmet bey var ama hala doktorumu bulmuş değilim Medipol hastaneleri çok iyiymiş ama bize uzak gelir galiba

Ben medicanaya gittim Burcu hanıma devam etmek istemedim orda sonra da birinci hospital Beylikdüzü'nde Mehmet bey var ama hala doktorumu bulmuş değilim Medipol hastaneleri çok iyiymiş ama bize uzak gelir galiba
Çok uzaga da gitmemek gerekir . Beylikdüzü medilifefe selda hanım varmış ama randevuları hiç düşmüyor

Çok uzaga da gitmemek gerekir . Beylikdüzü medilifefe selda hanım varmış ama randevuları hiç düşmüyor
Ben de duymuştum kendisini ama hastanede bebek yeni doğan ünitesi olmasi çok önemli ilk onu sormak gerekiyomus

Ben de duymuştum kendisini ama hastanede bebek yeni doğan ünitesi olmasi çok önemli ilk onu sormak gerekiyomus
Kızlar bende ilk gebeligimde medihausta takipteydim.Hastanenin yenidoğan unitesi olması çok önemli evet medilife bende düşündüm ama orasının muayne ucreti ne kadar acaba bilen var mı?

Kızlar bende ilk gebeligimde medihausta takipteydim.Hastanenin yenidoğan unitesi olması çok önemli evet medilife bende düşündüm ama orasının muayne ucreti ne kadar acaba bilen var mı?
Medilife i hiç bilmiyorum Medicana 350 tlydi birinci Hospital 100 tl

Reyap hastanesine Nereida hanıma gidiyorum tatlı bilgili bir doktor . Ücret olarak 200 lira sanırım . Benim özel olduğu için fiyatlandırmaya bir kez baktığımda öyle görmüştüm.

metrobusle florya sefakoy taraflarına gelebilirsen, günay hoca var medikalparkta cok memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…