• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

efide efide sen şunu anlamiyorsun. Her insan hayatini dine göre yaşamıyor. Sen gelip asaginin asagisi durum dersen bal gibi de yargilamis olursun.

Farkinda degilsin ama hayatini dinini gore yasaman sana bir ayricalik hissi vermis ve kendini digerlerinden ustun gormeye baslamissin. Zaten bazi dindarlarin en buyuk sorunu bu ve bunun farkinda bile olmayislari. Tebliğ yaparken o kadar itici bir hal aliyor ki bu haliniz insanı dinden imandan sogutacak cinsten.

Bu kavramlarla çok ilgilenmiyorum bu beni bilgisiz yapmaz :) ama kk da geyik yaptırır :) olsun benim ölçüm kk değil:KK66:
o halde sanada çok güzel bilimli günler :)
Bi de cvp yazamayınca saptıran yorum yazmaktan vazgeçin en birinci müslüman sizlersinz en bilimsellerde :KK66:
Aramızda ki fark ne biliyor musun ben saf gibi sana olayı anlatıp örnekler verirken senin yorumlarının o şunu dedi bu bunu dedi ben en iyi muslumanimdan oteye, dedikodudan öteye gidememesi. Elbette sana senin istediğin yeterlilikte cevap veremiyorum çünkü o kapasitede değilim. Cidden değilim. Ve bu yüzden de hoşçakal diyorum zaten.

Bu arada her öğrenilmişlik akıl ile ölçülmez . Akıldan da üstün meziyetler vardır .

Şimdi şöyle basit bir gerçeğimiz var, Aus, sen müslümansın, ben değilim. Sen tüm canlıları Allah'ın yarattığına ve bu canlılardan sadece insana akıl verdiğine inanırsın, ben evrimsel süreç içinde insanın türünü sürdürmek için diğer canlılardan daha zeki olmak zorunda olduğunu düşünürüm.
Yukarıdaki video bir öğrenilmişlik delili değil. İki taşı birbirine vurup keskin bir "bıçak" yapıp sonra da ipi kesen maymun bariz bir şekilde akıl yürütüyor.
Evet bazı canlılar öğrenir, bazıları ise akıl yürütür. İnsan doğadaki en zeki canlı en akıllı canlıdır, evet ama tek zeki canlı değildir.

Of ya bu kadar mı zor herkesin inancı kendine diyip geçmek.

Ben bunun varlığını inkar etmiyorum yada insanların isteyerek böyle olduğunıda iddia etmiyorum bu konudaki düşüncelerim belli insanın başına böyle birşey gelmişsse buda imtihanlardan bir imtihandır.Nasılki her insan sağlıklı doğmuyor buda ruhsal duygusal bir bozukluktur.evt zor bir imtihandır.
Efide sorun burada zaten, bu bir bozukluk değil. Hani sizler beğenmiyorsunuz diye, anlıyorum, bozukluk olsun istiyorsunuz ama değil.
Bu düzeltilen bir farklılık değil. İki göz rengi birbirinden farklı doğan insanlar gibi düşün, farklı ama tedavi edilmesine gerek yok.
Ve bu bir imtihan falan değil. Düzelmiyor yahu. Doğru cevabı yok bu sınavın.

efide efide sen şunu anlamiyorsun. Her insan hayatini dine göre yaşamıyor. Sen gelip asaginin asagisi durum dersen bal gibi de yargilamis olursun.

Farkinda degilsin ama hayatini dinini gore yasaman sana bir ayricalik hissi vermis ve kendini digerlerinden ustun gormeye baslamissin. Zaten bazi dindarlarin en buyuk sorunu bu ve bunun farkinda bile olmayislari. Tebliğ yaparken o kadar itici bir hal aliyor ki bu haliniz insanı dinden imandan sogutacak cinsten.
Asıl garip olan şu ki; dinin söylediklerini dile getirmek ağır gelir olmuş insanlara.Oysa hepbirlikte bunları söylüyor ve toplumu temelindem sarsacak bu günahlara karşı nehy etmemiz gerekiyor..Burayı nasıl sadece dinsziler okumuyorsa dini öğrenme aşamasında küçük kardeşlerimde okuyor.Yahutta bilmeyen büyükler ben olanı olması gerekeni söyleyince büyüklük yapmış olmıyorum.Siz öyle görmek istiyorsunuz demekki.
İslam alimlerinin buna karşı icma ve görüşlerini okumanızı öneririm.O zaman onlar daha en birinci müslümanlar.Onlar kendini daha mı üstün görüyor?
Bu gene konuyı saptırmaktan başka birşey değil.

Yaradılışa aykırı ama cinsellikte mantık aramıyorum
nitekim frontal lobun yani mantıklı düşünmemizi sağlayan beyin bölgesinin aktivitesini bile bastıran amigdalanın marifeti ile ortaya çıkan şehvet söz konusu..

Aramızda ki fark ne biliyor musun ben saf gibi sana olayı anlatıp örnekler verirken senin yorumlarının o şunu dedi bu bunu dedi ben en iyi muslumanimdan oteye, dedikodudan öteye gidememesi. Elbette sana senin istediğin yeterlilikte cevap veremiyorum çünkü o kapasitede değilim. Cidden değilim. Ve bu yüzden de hoşçakal diyorum zaten.
Gene cvp verememişsin kadesa :) hep böylesin biliyomusun iri puntolarla yazmak ve arkanda bir beğeni topluluğunun olması diyim :) cvp veremeyişini değiştirmiyor.
Depresife yazduğım cvp senin içinde geçerli.

Asıl garip olan şu ki; dinin söylediklerini dile getirmek ağır gelir olmuş insanlara.Oysa hepbirlikte bunları söylüyor ve toplumu temelindem sarsacak bu günahlara karşı nehy etmemiz gerekiyor..Burayı nasıl sadece dinsziler okumuyorsa dini öğrenme aşamasında küçük kardeşlerimde okuyor.Yahutta bilmeyen büyükler ben olanı olması gerekeni söyleyince büyüklük yapmış olmıyorum.Siz öyle görmek istiyorsunuz demekki.
İslam alimlerinin buna karşı icma ve görüşlerini okumanızı öneririm.O zaman onlar daha en birinci müslümanlar.Onlar kendini daha mo üstün görüyor?
Müslüman olmayan birinden İslamın gereklerine göre yaşamasını ve konuşmasını beklemek sence de saçma değil mi? Dini araştıran minnoşlar buraya değil farklı sitelere forumlara yönelirler zaten. Tutup kk siyasete mi bakacaklar.

Efide sorun burada zaten, bu bir bozukluk değil. Hani sizler beğenmiyorsunuz diye, anlıyorum, bozukluk olsun istiyorsunuz ama değil.
Bu düzeltilen bir farklılık değil. İki göz rengi birbirinden farklı doğan insanlar gibi düşün, farklı ama tedavi edilmesine gerek yok.
Ve bu bir imtihan falan değil. Düzelmiyor yahu. Doğru cevabı yok bu sınavın.
Ama kadesa arkadaşım bilimsel açıklamalarında başa çıkılması gerek gibi bişiler yazıp çizmişti :))

Müslüman olmayan birinden İslamın gereklerine göre yaşamasını ve konuşmasını beklemek sence de saçma değil mi? Dini araştıran minnoşlar buraya değil farklı sitelere forumlara yönelirler zaten. Tutup kk siyasete mi bakacaklar.
Dini araştıran minnoş mı varmış :)) ne güzel:))
Ben görevimi ihya ediyorum nakil meslesi..

Gene cvp verememişsin kadesa :) hep böylesin biliyomusun iri puntolarla yazmak ve arkanda bir beğeni topluluğunun olması diyim :) cvp veremeyişini değiştirmiyor.
Depresife yazduğım cvp senin içinde geçerli.
Anlıyorum ama geçecek bu durumun :KK70:

Senin yüzünden ban yiyeceğim ya tek ona üzülüyorum şu anda.

Kızlar biraz sonra bunlar ceteggg diye ağlayacak çünkü girizgah yaptı şu anda.

Evet evet hepsi dediğin gibi.sen haklısın. Bak iri iri yazdım. Kızlar begenin hemen çabuk haha :)

Ama kadesa arkadaşım bilimsel açıklamalarında başa çıkılması gerek gibi bişiler yazıp çizmişti :))
İki şey yazacağım,
Birincisi ben marilyn monroe, merhaba. Beni kendi dediklerim bağlar, kadesanın dediklerini onunla tartışmalısın. Varsa benim dediklerime bir itirazın bana onlarla gelmelisin
İkincisi kadesa zaten öyle dememiş, yazıyı bir daha okumalısın. Zira anlamamışsın.

Anlıyorum ama geçecek bu durumun :KK70:

Senin yüzünden ban yiyeceğim ya tek ona üzülüyorum şu anda.

Kızlar biraz sonra bunlar ceteggg diye ağlayacak çünkü girizgah yaptı şu anda.

Evet evet hepsi dediğin gibi.sen haklısın. Bak iri iri yazdım. Kızlar begenin hemen çabuk haha :)
Yeterince hızlı beğendim mi :KK70:

elbette ki bilimsel bilgilere sahibim bununla ilgili eğitim aldım ben bu konunun psikolojik yönü ile ilgili kaç yıl eğitim gördüm. Hatta bakirkoy de staj yaptim bu konuda.escinsel olup da bundan hoslanmayan ya da ben hastayim diye kabul edip tedavi gören insanlarla bir arada kaldim.yani laf dokundurdun guya ama bosuna.evet epey bilgiye sahibim.

Türk Psikiyatri Derneği es cinselliği artık hastalık olarak görmüyor ve bu psikolojik hastaliklar tanımlaması içeren bir kitap var onda dahi tanımlamadan cikarildı. Yönelim olduğu konusunda hem fikirler,tercih değil. Kişi bu yönelimden rahatsız ise elbette tedavi yönünü seçebilir çünkü eskiden hastalık olarak görülüp bir takım hormonal ilaç ve beraberinde terapi yolu ile tedavi edilmeye çalisiliyordu.

Burada önemli olan kişi ve onun ne istedigi.bak bir hasta vardı inançlı biri idi ve diyordu ki hocam her namazımda Allah'ım beni bundan kurtar diye dua ediyorum, utanıyorum...şimdi bu kişiye sen es cinselligini yasa diyemem çünkü adam kurtulmak istiyor. Ancak bu durumunu kabullenmek, kimseye zararı olmayan birine de din şunu bunu diyor diye baskı yapmam. Bu çok saçma olur çünkü. Her konuya dini açıdan değil önce insanı açıdan bakıyorum ben. Bu beni senden daha az dindar yapıyor ise varsın yapsın inan umrumda değil. Günahı da bana sevabı da.

Para için bu işi yapan sırf hayatını geçindirmek için kadın görünümüne girenlere cidden saygım yok orası ayrı. Ha taşlayacak değilim ancak yaptıkları şey saygıyı hak etmiyor.

Efide her seye dini açıdan baktığını iddia ediyorsun ama bana göre ilgisi bile yok,Üzgünüm.

Evet msjimi bu.tekrar oku. Eğer kişi bu durumundan rahatsız ise demişim.

Of boşa çaba harcıyorum değil mi ?

İslam alimlerinin buna karşı icma ve görüşlerini okumanızı öneririm.O zaman onlar daha en birinci müslümanlar.Onlar kendini daha mı üstün görüyor?

Fark su ki onlar din alimi sen degilsin. Zaten asagilayarak yorumlayan din alimlerini okumuyorum ben efide. Evet boyle kibirli müslümanlar var ve farkinda degiller bu hallerinin.

Dini araştıran minnoş mı varmış :)) ne güzel:))
Ben görevimi ihya ediyorum nakil meslesi..
Valla anlamadım ne dedin. Görevin nakil? Bi de sordum ki müslüman olmayan birinin islama aykırı davranması müslümanı ne ilgilendirir?
Tamam bu islami bir davranış değil der geçersin anlarım ama o insanları hayvandan aşağı görmek bunu da islami referansla açıklamak anlamsız.

Back