Efide es cinsellik ve nedeni hakkında hiç bir bilgin olmadığı halde ki bunu şu msjindan çıkarıyorum burada onları yerden yere vurmak peki senin deyiminle bir müslümana yakışıyor mu? Sürekli bizim muslumanligimizi sorgularken bir dön kendini incele önce.
Es cinsellik bir hastalık değildir zaten bu nedenle o kişileri tedavi edemezsin. Bir tercih de değildir. Bir sabah kalkıp da hadı kendi cinsime ilgi duyayım demez hiç kimse. Kimi bilim adamlarına göre bu hormonal bir durum doğuştan gelen bir yönelimdir. O yüzden de sen istediğin kadar bu kişileri kina dini açıdan lanetlr hiç bir anlamı yoktur. Emin ol böyle toplumlarda zaten es cinseller de bunu olmayı istemez çünkü neredeyse taşlayalim ölsünler diyecek durumdasiniz ve onlar zaten çok mutsuz, caresiz.bedeni erkek ama hissettiği şey o değil ya da bedeni kadın ama ruhu çok farklı. Zaten bu insanlar baskı altında çoğu kendini gizliyor.
Toplumumuzda böyle insanlar varken peki sen ne öneriyorsun?
es cinsellikten çok daha günah olan ama dindar kişilerin bile yapmaktan çekinmedigi bir sürü şey var.
Eğer bu insanlar cezalandirilacaksa bunu sen yada başkası değil bırak Allah yapsın.
Hem sürekli dindarim deyip ardından da insanları yargılamak lanetlemek çok çirkin.
Şu mesajından anlıyorumki bu konuda çok fazla bilimsel bilgin var kadesa.
Bir ben insanları aşağılayıp kınamıyorum anormal olan tercih meselesi gibi sunulan bu çirkin işe bu zeminin hazırlanmasına karşı çıkıyorum.
Kınamk dediğiniz dinin lanetlediğini dile getirmek ise siz bilirsiniz.
Peki hastalık değil tedavisi olan hormanal bir bozuklukta değil ise bu nedir?
Allah cc böyle yaratıp sonrada helak mi etmiştir? Haşa.cvbınız nedir
Ben bunun varlığını inkar etmiyorum yada insanların isteyerek böyle olduğunıda iddia etmiyorum bu konudaki düşüncelerim belli insanın başına böyle birşey gelmişsse buda imtihanlardan bir imtihandır.Nasılki her insan sağlıklı doğmuyor buda ruhsal duygusal bir bozukluktur.evt zor bir imtihandır.
Ama bu ilişkilerin pratiğe dökülüp yaşanması meşru edilmesi olayı büyük günah boyutuna çıkarır.Ve orada konu dinin bu işe bakış açısına gelir.Bunları yazıp çizip söylemekte kınamak değildir.
Yazanları kınamak ise nedir onu anlamdım işte.Ne yani dilsiz şeytan mı olalım.Yada dilli şeytan olup normal edelim.Edilmesine çanak tutalım.
Ayrıca müslüman olup bir sürü pislik yapanlarla ne alâka konumuz.evt öyleleride var , onların olması bu işi temize çıkarmaz.
Hayvanalardaki akıl olayına gelince yazılan tüm yorumlardaki örnek edillen akıllar yine içgüdüye çıkar.Her hayvanın tabiatı farklıdır.Eğitilmesi ezberletilmesi kolay olanlar taklit etme yeteneği güçlü olanlar.
Ama bunların hepsi yine içgüdüsel eylemleridir yada sizi üzmeyim hayvani akıl ile yapabildikleridir :)
O kadar sadık olan köpeklerin yıllar sonra sahiplerine saldırmasını neyle açıklayacaz peki? Hayvanın nankör olmasıyla mı: D
Yada hayvanlarında iyisi kötüsü vardır gibi mi : D Hayır içgüsüyle hareket edip saldırıyor.Bu benim sahibim o kadar baktı besledi diye düşünmüyor.
Aman neyse be.