• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

Hayvanın aklı vardır da düşünebilme yetisi yoktur. Oturup felsefe yapamaz yani. Bilim yapamaz. Aklı gayet de çalışır. Zevk için sevişen hayvanlar olduğundan erkek erkeğe sevişip bundan zevk aldığını hissetmesi normaldir. Sevişmek zevk almak zaten fazla zeka beyin gerektirmez. Ne kadar az akıl o kadar çok seks :-)
İşte ona akıl denmez, demeye gerek yok kısaca içgüdü.
Akıl sahibi olmanın ölçüsü düşünmek ise..biz gene ona içgüdü diyelim :)

Yok hayvanın zekasını ben içgüdü diyip küçümseyemem :)
Niye içgüdü küçük şey mi :))kim demiş :))
Zaten küçümsemiyorum hayvanları asla!
Balkona süt et yaşpasta bile koyuyorum kediler için :))

Al sana karga zekasi.. daha bir de bunlarin balik avlayani var, karadan.. Yemle..:KK70:

Valla hayvanlarda akil olduguna ben de inaniyorum. Bizim kediye laser aldik, kirmizi isigi takip etmeye deliriyor, sanki yakalayabilecekmis gibi.. ama oyun oldugunun da pek ala farkinda.. Ne zaman laser aletinin ucundaki minik zincirinin sikirtisini duysa kosup gelip bir elimize bir de yerlere bakiyor, aleti nereye dogru tuttugumuzu kesfetmek ve kosturmaya baslamak icin.. Bunda mi akil yok?:KK48:

Bu bahsettiğimiz insandaki akıl değil ama düşünüp iyiyi kötüden ayırabilme şekliyle.
Aslında yaşamlarını sürdürmeleri için yaratılışlarında bulunan doğal özellikler kısaca yaratıcının onlara yerleştirmiş olduğu içgüdü.Elbette hepsi farklı farklı güç olarak ehlileştirilme olarak vs..
Hayvala beslenen hayvanlar vardır bu normal mi normal.Ama insanın insanı yediğini düşünebilir miyiz.Hayır. Akla ve vicdana sığmaz çünki.
İnsanın insanı yediğini düşünemez miyiz? Emin misin? Yamyamlık da insan doğasında olan bir şey. Böyle apartmanlar dikmeden, süpermarketler kurmadan önce, kıtlık dönemlerinde ne yiyorduk, biliyor musun? Diğer kabiledeki güçsüzleri.

Hayvanlar da iyiyi kötüden ayırabilir. İyi insanı kötü insandan ayırırlar mesela. Yol gösterilmeden alet kullanmayı öğrenirler mesela.
Bir aleti nasıl kullanacağını göstermeden bir maymunun önüne koyarsan maymun aletin doğru kullanılma şeklini bulur, örneğin önüne tornivada ve vida koyulduğunda maymun bunu kullanabilir.
Bu da aklının ve mantığının olduğunu, düşünme yetisinin olduğunu gösterir.

Al sana karga zekasi.. daha bir de bunlarin balik avlayani var, karadan.. Yemle..:KK70:

Valla hayvanlarda akil olduguna ben de inaniyorum. Bizim kediye laser aldik, kirmizi isigi takip etmeye deliriyor, sanki yakalayabilecekmis gibi.. ama oyun oldugunun da pek ala farkinda.. Ne zaman laser aletinin ucundaki minik zincirinin sikirtisini duysa kosup gelip bir elimize bir de yerlere bakiyor, aleti nereye dogru tuttugumuzu kesfetmek ve kosturmaya baslamak icin.. Bunda mi akil yok?:KK48:

Yeşil ışığın yanmasını beklemeyi öğretemediğimiz vatandaş var bu ülkede :KK51: Karga kadar olamadın desen suç ama aslında hakaret adama değil ki kargaya, sen o adamın şu karga kadar olmasını bekliyorsun, düpedüz hakaret hayvana

Yeşil ışığın yanmasını beklemeyi öğretemediğimiz vatandaş var bu ülkede :KK51: Karga kadar olamadın desen suç ama aslında hakaret adama değil ki kargaya, sen o adamın şu karga kadar olmasını bekliyorsun, düpedüz hakaret hayvana
Yesil isigi beklemek..:KK22: Bunun gibi mi:

Insallah birgun insanlar da ogrenecek..

Yazacak çok şey var da kısa kesecem evli escinsel arkadaşlarım var zor bi dönemimde onlardan gördüğüm ilgi ve insaniyeti babamdan görmedim 4 duvar arasında yaşadıkları beni ilgilendirmez onlar da insan... ve hickimse isteyerek bilerek homoseksüel yada biseksüel olmuyor (sapkın bazı insanlar haric)... insanları yargılamadan kabul etmeyi ögrenemicek birçoğu maalesef...
Ha bu arada hayvanlarda akıl yok diyenlere, bir kedim var ve süpürge sesinden nefret ediyor akülü yada elektrikli farketmez hangisini elime aldığımı görse daha açmadan ok gibi fırlayıp koltuğun arkasına saklanir:) açtıktan sonra kaçsa dedikleri doğru olabilir de daha açmadan makineyi elimde gördüğünde kaçıyorsa demek ki aklı var:KK70: sonuçta yerde duran makinenin yanından kuyruğu dikeltip hava basarak gecebiliyo:KK70::KK70:

PS: cidden kısa kesmişim :D:D

Ben insanları aşağılamıyorum yapılan işin anormal olması ve olayın kendisinin kötülüğüdür.
Modern denilen dünyada eşcinsellik tercih gibi sunuluyor.Peki insanın bütün tercihleri doğrumudur?
Yani insan herşeyin ölçüsümüdür? Elbette hayır.Hakikati Allah cc belirler.İnsanda ona uyar. Diğer dinlerinde kabul etmediği birşeydir.
Peki hastalıktır ,şeytanın zafiyeti olanlara bu yönden musallat olmasıdır diyelim.Denir yani...Ama anlamadığım dinimizin büyük günah kabul ettiği birşeye ve Hz muhammed as mın ümmetinin başına gelmesinden korktuğunu ifade ettiği bu işe kötü demeyi gerektirmez mi?
Bu kınamak mıdır yani?
Acı olanda ben buna kötü dediğim için bana hayvandan aşağısın denmesi ve bunuda din kardeşlerimin beğenmesi.
Benim kınımam suç ise bunu yapan kavmi Allah cc ın helak etmesine ne diyeceksiniz.
Beğendi yapan müslümanlar.
Efide es cinsellik ve nedeni hakkında hiç bir bilgin olmadığı halde ki bunu şu msjindan çıkarıyorum burada onları yerden yere vurmak peki senin deyiminle bir müslümana yakışıyor mu? Sürekli bizim muslumanligimizi sorgularken bir dön kendini incele önce.

Es cinsellik bir hastalık değildir zaten bu nedenle o kişileri tedavi edemezsin. Bir tercih de değildir. Bir sabah kalkıp da hadı kendi cinsime ilgi duyayım demez hiç kimse. Kimi bilim adamlarına göre bu hormonal bir durum doğuştan gelen bir yönelimdir. O yüzden de sen istediğin kadar bu kişileri kina dini açıdan lanetlr hiç bir anlamı yoktur. Emin ol böyle toplumlarda zaten es cinseller de bunu olmayı istemez çünkü neredeyse taşlayalim ölsünler diyecek durumdasiniz ve onlar zaten çok mutsuz, caresiz.bedeni erkek ama hissettiği şey o değil ya da bedeni kadın ama ruhu çok farklı. Zaten bu insanlar baskı altında çoğu kendini gizliyor.

Toplumumuzda böyle insanlar varken peki sen ne öneriyorsun?

es cinsellikten çok daha günah olan ama dindar kişilerin bile yapmaktan çekinmedigi bir sürü şey var.

Eğer bu insanlar cezalandirilacaksa bunu sen yada başkası değil bırak Allah yapsın.

Hem sürekli dindarim deyip ardından da insanları yargılamak lanetlemek çok çirkin.

Tuhaf ki sebi sübyana hallenen erkekleri lanetsiz sayan toplum, kendi istekleri ile birlikte olan erkek ya da kadın çiftleri yerden yere vurarak rahatlıyor. Ne için peki? Kendi istedikleri gibi davranmadıkları için...
Bu dünyada interseks diye bir kavram var madem herşeyi dış görünüş ile sınıflandıracaksanız onları nereye oturtuyorsunuz acaba mantığınızda?

Efide es cinsellik ve nedeni hakkında hiç bir bilgin olmadığı halde ki bunu şu msjindan çıkarıyorum burada onları yerden yere vurmak peki senin deyiminle bir müslümana yakışıyor mu? Sürekli bizim muslumanligimizi sorgularken bir dön kendini incele önce.

Es cinsellik bir hastalık değildir zaten bu nedenle o kişileri tedavi edemezsin. Bir tercih de değildir. Bir sabah kalkıp da hadı kendi cinsime ilgi duyayım demez hiç kimse. Kimi bilim adamlarına göre bu hormonal bir durum doğuştan gelen bir yönelimdir. O yüzden de sen istediğin kadar bu kişileri kina dini açıdan lanetlr hiç bir anlamı yoktur. Emin ol böyle toplumlarda zaten es cinseller de bunu olmayı istemez çünkü neredeyse taşlayalim ölsünler diyecek durumdasiniz ve onlar zaten çok mutsuz, caresiz.bedeni erkek ama hissettiği şey o değil ya da bedeni kadın ama ruhu çok farklı. Zaten bu insanlar baskı altında çoğu kendini gizliyor.

es cinsellikten çok daha günah olan ama dindar kişilerin bile yapmaktan çekinmedigi bir sürü şey var.

Eğer bu insanlar cezalandirilacaksa bunu sen yada başkası değil bırak Allah yapsın.

Hem sürekli dindarim deyip ardından da insanları yargılamak lanetlemek çok çirkin.

Buna ek olarak "ben muslumanim" deyip her halti yiyenlerin bir gun lanetlendigini gormedim ya..

Filipinli boksör maksadını aşan benzetme yapmış.

Homofobik yakıştırması beni rahatsız etmez , bilakis Allahın yarattığı çift cinsiyetlilik ve bunun doğurduğu cinsel farklı eğilimleri bir kenara koyar , geride kalan sonradan meyilli eğilimleri pek ala hoş karşılamayabilirim . Hoş karşılamıyor olmam kimsenin hayatına müdahale ettiğim anlamına gelmez zaten .

Ama bu söylem çirkin . Seçilen kelimeler önemlidir her zaman .

Bu arada her öğrenilmişlik akıl ile ölçülmez . Akıldan da üstün meziyetler vardır .
Hayvanları çok severim . Bazen beni şok eden duyarlılıkları , insan olduğumdan utandırır .

Misal ;

İzlediğimde vay be demiştin . Su ile hayatta kaldıklarını nereden biliyor da , bu şekilde davranış sergiliyor . Sonra şu ses geldi kulaklarıma , hayatta kalsınlar diye yapmıyor , klasik bir kokudan yiyecek tanıma ve gömme refleksi ile hareket ediyor .:KK64:

Şu mesajından anlıyorumki bu konuda çok fazla bilimsel bilgin var kadesa.
Bir ben insanları aşağılayıp kınamıyorum anormal olan tercih meselesi gibi sunulan bu çirkin işe bu zeminin hazırlanmasına karşı çıkıyorum.
Kınamk dediğiniz dinin lanetlediğini dile getirmek ise siz bilirsiniz.
Peki hastalık değil tedavisi olan hormanal bir bozuklukta değil ise bu nedir?
Allah cc böyle yaratıp sonrada helak mi etmiştir? Haşa.cvbınız nedir
Ben bunun varlığını inkar etmiyorum yada insanların isteyerek böyle olduğunıda iddia etmiyorum bu konudaki düşüncelerim belli insanın başına böyle birşey gelmişsse buda imtihanlardan bir imtihandır.Nasılki her insan sağlıklı doğmuyor buda ruhsal duygusal bir bozukluktur.evt zor bir imtihandır.
Ama bu ilişkilerin pratiğe dökülüp yaşanması meşru edilmesi olayı büyük günah boyutuna çıkarır.Ve orada konu dinin bu işe bakış açısına gelir.Bunları yazıp çizip söylemekte kınamak değildir.
Yazanları kınamak ise nedir onu anlamdım işte.Ne yani dilsiz şeytan mı olalım.Yada dilli şeytan olup normal edelim.Edilmesine çanak tutalım.
Ayrıca müslüman olup bir sürü pislik yapanlarla ne alâka konumuz.evt öyleleride var , onların olması bu işi temize çıkarmaz.

Hayvanalardaki akıl olayına gelince yazılan tüm yorumlardaki örnek edillen akıllar yine içgüdüye çıkar.Her hayvanın tabiatı farklıdır.Eğitilmesi ezberletilmesi kolay olanlar taklit etme yeteneği güçlü olanlar.
Ama bunların hepsi yine içgüdüsel eylemleridir yada sizi üzmeyim hayvani akıl ile yapabildikleridir :)
O kadar sadık olan köpeklerin yıllar sonra sahiplerine saldırmasını neyle açıklayacaz peki? Hayvanın nankör olmasıyla mı: D
Yada hayvanlarında iyisi kötüsü vardır gibi mi : D Hayır içgüsüyle hareket edip saldırıyor.Bu benim sahibim o kadar baktı besledi diye düşünmüyor.
Aman neyse be.

Şu mesajından anlıyorumki bu konuda çok fazla bilimsel bilgin var kadesa.
Bir ben insanları aşağılayıp kınamıyorum anormal olan tercih meselesi gibi sunulan bu çirkin işe bu zeminin hazırlanmasına karşı çıkıyorum.
Kınamk dediğiniz dinin lanetlediğini dile getirmek ise siz bilirsiniz.
Peki hastalık değil tedavisi olan hormanal bir bozuklukta değil ise bu nedir?
Allah cc böyle yaratıp sonrada helak mi etmiştir? Haşa.cvbınız nedir
Ben bunun varlığını inkar etmiyorum yada insanların isteyerek böyle olduğunıda iddia etmiyorum bu konudaki düşüncelerim belli insanın başına böyle birşey gelmişsse buda imtihanlardan bir imtihandır.Nasılki her insan sağlıklı doğmuyor buda ruhsal duygusal bir bozukluktur.evt zor bir imtihandır.
Ama bu ilişkilerin pratiğe dökülüp yaşanması meşru edilmesi olayı büyük günah boyutuna çıkarır.Ve orada konu dinin bu işe bakış açısına gelir.Bunları yazıp çizip söylemekte kınamak değildir.
Yazanları kınamak ise nedir onu anlamdım işte.Ne yani dilsiz şeytan mı olalım.Yada dilli şeytan olup normal edelim.Edilmesine çanak tutalım.
Ayrıca müslüman olup bir sürü pislik yapanlarla ne alâka konumuz.evt öyleleride var , onların olması bu işi temize çıkarmaz.

.

elbette ki bilimsel bilgilere sahibim bununla ilgili eğitim aldım ben bu konunun psikolojik yönü ile ilgili kaç yıl eğitim gördüm. Hatta bakirkoy de staj yaptim bu konuda.escinsel olup da bundan hoslanmayan ya da ben hastayim diye kabul edip tedavi gören insanlarla bir arada kaldim.yani laf dokundurdun guya ama bosuna.evet epey bilgiye sahibim.

Türk Psikiyatri Derneği es cinselliği artık hastalık olarak görmüyor ve bu psikolojik hastaliklar tanımlaması içeren bir kitap var onda dahi tanımlamadan cikarildı. Yönelim olduğu konusunda hem fikirler,tercih değil. Kişi bu yönelimden rahatsız ise elbette tedavi yönünü seçebilir çünkü eskiden hastalık olarak görülüp bir takım hormonal ilaç ve beraberinde terapi yolu ile tedavi edilmeye çalisiliyordu.

Burada önemli olan kişi ve onun ne istedigi.bak bir hasta vardı inançlı biri idi ve diyordu ki hocam her namazımda Allah'ım beni bundan kurtar diye dua ediyorum, utanıyorum...şimdi bu kişiye sen es cinselligini yasa diyemem çünkü adam kurtulmak istiyor. Ancak bu durumunu kabullenmek, kimseye zararı olmayan birine de din şunu bunu diyor diye baskı yapmam. Bu çok saçma olur çünkü. Her konuya dini açıdan değil önce insanı açıdan bakıyorum ben. Bu beni senden daha az dindar yapıyor ise varsın yapsın inan umrumda değil. Günahı da bana sevabı da.

Para için bu işi yapan sırf hayatını geçindirmek için kadın görünümüne girenlere cidden saygım yok orası ayrı. Ha taşlayacak değilim ancak yaptıkları şey saygıyı hak etmiyor.

Efide her seye dini açıdan baktığını iddia ediyorsun ama bana göre ilgisi bile yok,Üzgünüm.

elbette ki bilimsel bilgilere sahibim bununla ilgili eğitim aldım ben bu konunun psikolojik yönü ile ilgili kaç yıl eğitim gördüm. Hatta bakirkoy de staj yaptim bu konuda.escinsel olup da bundan hoslanmayan ya da ben hastayim diye kabul edip tedavi gören insanlarla bir arada kaldim.yani laf dokundurdun guya ama bosuna.evet epey bilgiye sahibim.

Türk Psikiyatri Derneği es cinselliği artık hastalık olarak görmüyor ve bu psikolojik hastaliklar tanımlaması içeren bir kitap var onda dahi tanımlamadan cikarildı. Yönelim olduğu konusunda hem fikirler,tercih değil. Kişi bu yönelimden rahatsız ise elbette tedavi yönünü seçebilir çünkü eskiden hastalık olarak görülüp bir takım hormonal ilaç ve beraberinde terapi yolu ile tedavi edilmeye çalisiliyordu.

Burada önemli olan kişi ve onun ne istedigi.bak bir hasta vardı inançlı biri idi ve diyordu ki hocam her namazımda Allah'ım beni bundan kurtar diye dua ediyorum, utanıyorum...şimdi bu kişiye sen es cinselligini yasa diyemem çünkü adam kurtulmak istiyor. Ancak bu durumunu kabullenmek, kimseye zararı olmayan birine de din şunu bunu diyor diye baskı yapmam. Bu çok saçma olur çünkü. Her konuya dini açıdan değil önce insanı açıdan bakıyorum ben. Bu beni senden daha az dindar yapıyor ise varsın yapsın inan umrumda değil. Günahı da bana sevabı da.

Para için bu işi yapan sırf hayatını geçindirmek için kadın görünümüne girenlere cidden saygım yok orası ayrı. Ha taşlayacak değilim ancak yaptıkları şey saygıyı hak etmiyor.

Efide her seye dini açıdan baktığını iddia ediyorsun ama bana göre ilgisi bile yok,Üzgünüm.
Hala benden daha fazla bilimsel bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum :)) aynı şeyler ruhsal duygusal sıkıntı yahut yönelim vs..
Ben aksini mi söyledim üzerine ekledim insan bununla ancak güçlü bir itikat ve maneviyatla başaçıkabilir..Bunu söylemekte dini baskıya mı giriyor. Yada meşru edilme gayretlerine karşı koymaya çalışmak.
Şurada kaç insan bunun başa çıkılması gereken bir durum olduğunu yazmış.Ben göremedim .Sende bilimsel bilgin olduğunu kanıtlamak için dile getirmek zorunda kaldın :KK66:
Yoksa bakış açısı neydi; milletin cinsel hayatından bizene, öyle olmayıpta daha kötüsünü yapanlar var diye konuyu saptıran yorumlardan başka işe yarar bi tane yorum var mı?
Benim dinim fıtrata en uygun en insani olandır zaten.Dinden bağımsız düşünüp bunun da daha iyi olduğuna inanıyorsan o senin problemin :)

Hala benden daha fazla bilimsel bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum :)) aynı şeyler ruhsal duygusal sıkıntı yahut yönelim vs..
Ben aksini mi söyledim üzerine ekledim insan bununla ancak güçlü bir itikat ve maneviyatla başaçıkabilir..Bunu söylemekte dini baskıya mı giriyor. Yada meşru edilme gayretlerine karşı koymaya çalışmak.
Şurada kaç insan bunun başa çıkılması gereken bir durum olduğunu yazmış.Ben göremedim .Sende bilimsel bilgin olduğunu kanıtlamak için dile getirmek zorunda kaldın :KK66:
Yoksa bakış açısı neydi; milletin cinsel hayatından bizene, öyle olmayıpta daha kötüsünü yapanlar var diye konuyu saptıran yorumlardan başka işe yarar bi tane yorum var mı?
Benim dinim fıtrata en uygun en insani olandır zaten.Dinden bağımsız düşünüp bunun da daha iyi olduğuna inanıyorsan o senin problemin :)
Efide daha dün aksama kadar homoseksuel ile heteroseksuel ayrımıni bile bilmeyen sen bana bilimsellikten bahsediyorsun üstelik bana yapıyorsun bunu :)))).evet en birinci musluman sensin :)

Iyi gunler efide sağlıcakla kal benim yazacak bir şeyim kalmadı.

Efide daha dün aksama kadar homoseksuel ile heteroseksuel ayrımıni bile bilmeyen sen bana bilimsellikten bahsediyorsun üstelik bana yapıyorsun bunu :)))).evet en birinci musluman sensin :)

Iyi gunler efide sağlıcakla kal benim yazacak bir şeyim kalmadı.
Bu kavramlarla çok ilgilenmiyorum bu beni bilgisiz yapmaz :) ama kk da geyik yaptırır :) olsun benim ölçüm kk değil:KK66:
o halde sanada çok güzel bilimli günler :)
Bi de cvp yazamayınca saptıran yorum yazmaktan vazgeçin en birinci müslüman sizlersinz en bilimsellerde ;)

Back