• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

O penguenlerin belgeseli çok muhteşem , herkes izlemeli , yavruyu büyütürken çektikleri acı görmeye değer
Hayvanlar alemi ne pislik bir alemmiş değil mi? :D

Hatta bir şey daha söyleyeyim, o eşcinsel penguen çiftleri var ya, yavru için dişi penguenlerin yumurtalarını çalıp büyütürler :D

:KK70:Hayvanlara bak yav.. hayvan gibi yasiyorlarmis demek ki..:KK70:Dominant erkege gozune girmek icin yanasmalar, entrikalar, yumurta calmalar filan..:-)

Demek hayvanlarda yapıyomuş.Acaba ne yaptıklarının idrakindeler mi? Sanmam çünki akıl diye bi olayları yok.
Peki hadi hayvan hayvanlık ediyor.
Ya insanlar ?

Demek hayvanlarda yapıyomuş.Acaba ne yaptıklarının idrakindeler mi? Sanmam çünki akıl diye bi olayları yok.
Peki hadi hayvan hayvanlık ediyor.
Ya insanlar ?
Vallaha efide köpek kadar düşünme yetisi olmayan insan tanıyorum. İnsan dediğin de öyle matah bir canlı değil yani. Akıllısı var, aptalı var, iti var kopuğu var, kafa keseni var, tecavüz edeni var.
O yüzden insanoğlu olarak doğanın içine etmişken, neredeyse bir damla temiz su bırakmamışken, kutuplardaki buzulları eritip kutup ayılarını bir deri bir kemik bıraktıysak, eğlence parkı adı altında yunusları balinaları hapishanelere kapattıysak şu canına yandığım dünyada bir fani beni insanın hayvandan daha daha daha .... (doldur artık burayı istediğin gibi) bir canlı olduğuna inandıramaz.
O yüzden insanoğlu neylerse güzel eyler benim kitabımda yazan bir cümle değil.

Hayvanlarda akıl olmadığını bi ben mi biliyorum çok cahil hissettim yav : p
Alemleri yaratan akıl vererek insanı diğer tüm canlılardan üstün kılıp mükellef tutmamış mıdır yani?
İnsanın aklını nasıl kullandığı yada kullanırken vicdanlı olup olmadığu değil meselemiz.
Bildiğim kadarıyla içgüdüsel hareket eden varlıklardır.Yani yaratılışlarının gerektirdiği şekilde yaşayıp yok olurlar.İnsanoğlu aklı ile kendinden kat kat güçlü bu varlıklara üstündür.Gücünden etinden sütünden derisinden vs faydalanır.Avlayabilir aklı ile kurduğu tuzaklar ile vs...
Nedir yani niye yazdırıyorsunuz bunları..
Akledemeği için belki kendi cinsine meylediyordur.

İşte burada temel sorumuz ya insanoğlu bu kadar aşağıların aşağısı bir durumu neden yapar?
Yada yapılmasını normal görür?
Akıl...neydi..kimlerde bulunurdu..birde vicdan vardı..başa döndük ;)

Hayvanlarda akıl olmadığını bi ben mi biliyorum çok cahil hissettim yav : p
Alemleri yaratan akıl vererek insanı diğer tüm canlılardan üstün kılıp mükellef tutmamış mıdır yani?
İnsanın aklını nasıl kullandığı yada kullanırken vicdanlı olup olmadığu değil meselemiz.
Bildiğim kadarıyla içgüdüsel hareket eden varlıklardır.Yani yaratılışlarının gerektirdiği şekilde yaşayıp yok olurlar.İnsanoğlu aklı ile kendinden kat kat güçlü bu varlıklara üstündür.Gücünden etinden sütünden derisinden vs faydalanır.Avlayabilir aklı ile kurduğu tuzaklar ile vs...
Nedir yani niye yazdırıyorsunuz bunları..
Akledemeği için belki kendi cinsine meylediyordur.
Maymunlar öğrenebilir efide. Tıpkı insan yavrusu gibi, doğru yanlışı öğrenebilir, kendine ait bir karar mekanizması geliştirebilir. Ahtapotlar da akıl yürütebilir. Sadece içgüdüsel hareket etmezler. Hayvanlar arasında da belli bir sıralama vardır.
Örneğin tek hücreli canlılarla balığı bir tutamayacağın gibi balıkla da insana en yakın tür olan Bonobo Şempanzesini bir tutamazsın.
Eğer hepsi salt içgüdüyle hareket ediyor olsaydı, örneğin yavrusu öldüğü içi depresyona girip çiftleşmeyi reddeden maymunlar olmazdı.
Avlayabilir.... Aklı ile...
Elinde tüfek olmadan doğada aslanla baş başa kalmayı dene istersen.
Doğada hayatta kalmak için her canlının farklı özellikleri ortaya çıkmış, örneğin kuşlar genellikle küçük beyine sahip olur ama uçabildikleri için yakalanması zordur, çoğunlukla yine uçan bir yırtıcının avı olurlar, Çita hızlıdır, Fil ağırdır, insan da zekidir.
Hayatta kalmak için zeki olmamız lazımdı çünkü uçamıyoruz, suda nefes alamıyoruz, doğada bizden çok daha hızlı yırtıcılar var
Yani ya zekamız gelişecekti ya da insanoğlu olmayacaktı.
Doğada her canlının belli bir görevi vardır.
Bana göre de mesela hamam böceği daha üstün bir canlı olabilir, düşünsene kafası kesilse yaşıyor hayvan, daha ne yapsın, nükleer saldırıdan kurtuluyor. Biz olsak ölürüz mesela
Gibi. Gibi.

İşte burada temel sorumuz ya insanoğlu bu kadar aşağıların aşağısı bir durumu neden yapar?
Yada yapılmasını normal görür?
Akıl...neydi..kimlerde bulunurdu..birde vicdan vardı..başa döndük :KK66:
aşağının aşağıısımı.
kelimelerin hiç hoş değil. bahsettiğin insanlar bunu isteyerek marjinal olaım diye yapmıyorlar. içlerinen gelen birşey bu.
bir heteroseksüel olarak saygı duyuyorum. .

Maymunlar öğrenebilir efide. Tıpkı insan yavrusu gibi, doğru yanlışı öğrenebilir, kendine ait bir karar mekanizması geliştirebilir. Ahtapotlar da akıl yürütebilir. Sadece içgüdüsel hareket etmezler. Hayvanlar arasında da belli bir sıralama vardır.
Örneğin tek hücreli canlılarla balığı bir tutamayacağın gibi balıkla da insana en yakın tür olan Bonobo Şempanzesini bir tutamazsın.
Eğer hepsi salt içgüdüyle hareket ediyor olsaydı, örneğin yavrusu öldüğü içi depresyona girip çiftleşmeyi reddeden maymunlar olmazdı.
Avlayabilir.... Aklı ile...
Elinde tüfek olmadan doğada aslanla baş başa kalmayı dene istersen.
Doğada hayatta kalmak için her canlının farklı özellikleri ortaya çıkmış, örneğin kuşlar genellikle küçük beyine sahip olur ama uçabildikleri için yakalanması zordur, çoğunlukla yine uçan bir yırtıcının avı olurlar, Çita hızlıdır, Fil ağırdır, insan da zekidir.
Hayatta kalmak için zeki olmamız lazımdı çünkü uçamıyoruz, suda nefes alamıyoruz, doğada bizden çok daha hızlı yırtıcılar var
Yani ya zekamız gelişecekti ya da insanoğlu olmayacaktı.
Doğada her canlının belli bir görevi vardır.
Bana göre de mesela hamam böceği daha üstün bir canlı olabilir, düşünsene kafası kesilse yaşıyor hayvan, daha ne yapsın, nükleer saldırıdan kurtuluyor. Biz olsak ölürüz mesela
Gibi. Gibi.
Bu bahsettiğimiz insandaki akıl değil ama düşünüp iyiyi kötüden ayırabilme şekliyle.
Aslında yaşamlarını sürdürmeleri için yaratılışlarında bulunan doğal özellikler kısaca yaratıcının onlara yerleştirmiş olduğu içgüdü.Elbette hepsi farklı farklı güç olarak ehlileştirilme olarak vs..
Hayvala beslenen hayvanlar vardır bu normal mi normal.Ama insanın insanı yediğini düşünebilir miyiz.Hayır. Akla ve vicdana sığmaz çünki.

aşağının aşağıısımı.
kelimelerin hiç hoş değil. bahsettiğin insanlar bunu isteyerek marjinal olaım diye yapmıyorlar. içlerinen gelen birşey bu.
bir heteroseksüel olarak saygı duyuyorum. .
Hetero ne demek bide homo ?
Ben hangi guruptayım :KK34:

şaka yapıyorsun diye düşünmekteyim. bilmemen mümkün değil:)
Sanırım durumu kurtaramam artık : D
Neyse şimdilik meri sen ben varız söyle bari : p
Heter hepsine güzel bakan homo kötü bakan mı : D

Back