• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

Yine din ve dinsizlik mi :))
Kk nın yıllardır değişmeyen tartışma konusu bi yan hep der ki yargılama yapma diğer yan islama aykırı vs
Ben buradaki tartışmalardan sornra ne dine döneni gördüm ne dinden çıkanı
Boşuna tartışıyorsunuz:))

Iyi oku ve anla.
Sende beni anlamıyosun iyi böyle en bilimsel müslüman.Bak ne kadan mana dolu bir yorum sana :))
İki şey yazacağım,
Birincisi ben marilyn monroe, merhaba. Beni kendi dediklerim bağlar, kadesanın dediklerini onunla tartışmalısın. Varsa benim dediklerime bir itirazın bana onlarla gelmelisin
İkincisi kadesa zaten öyle dememiş, yazıyı bir daha okumalısın. Zira anlamamışsın.
Mesele anlaşıldı önemli olan bu :)) neyse üzerinden cvp yazmam bidaha :(

Sende beni anlamıyosun iyi böyle en bilimsel müslüman.Bak ne kadan mana dolu bir yorum sana :))

Mesele anlaşıldı önemli olan bu :)) neyse üzerinden cvp yazmam bidaha :KK43:
Neyse en azından birimizin bu tartışmadan bir şey anlaması iyi oldu, ben anlamadım çünkü. Efide canım, var mı bana benim dediklerim ile ilgili bir diyeceğin?

Fark su ki onlar din alimi sen degilsin. Zaten asagilayarak yorumlayan din alimlerini okumuyorum ben efide. Evet boyle kibirli müslümanlar var ve farkinda degiller bu hallerinin.
İşte bu kk kadınları herşeyi anlamış çözmüş en alim olmuşlar ki emri mağruf yapanın önüne çete gibi çıkıyorlar : D
Ne kadan kadesca bir yorum oldu : p
Gitti gelince öperim artık : p

Neyse en azından birimizin bu tartışmadan bir şey anlaması iyi oldu, ben anlamadım çünkü. Efide canım, var mı bana benim dediklerim ile ilgili bir diyeceğin?
Senin yazdıklarından neye cvp yazmamışım.Mesela insanların insan yemesi demişsin oraya girmedim tek.
Ama onlara cevabımda zaten mesajlarımın içinde geçiyor akıl sahibi insan vardır.Aklını kullanmayan insan vardır.Peki insanın insanı yemesi din sahibi içinde kötüdür, dinsiz içinde kötüdür..
Normal değildir yani hepimiz için.
Ama hayvanlarda böyle mi.Demekki akıl sahibi olmak farkımız..

İşte bu kk kadınları herşeyi anlamış çözmüş en alim olmuşlar ki emri mağruf yapanın önüne çete gibi çıkıyorlar : D
Ne kadan kadesca bir yorum oldu : p
Gitti gelince öperim artık : p

Bana bunlarla gelme efide verecek cevap kalmayinca cetesiniz siz bla bla. Sıktınız artik. Kadesa ca yorummuş. Ne alaka...

Ben seni sindirmeye ezmeye calismiyorum. Senin tavrinda ki insanlarla burasi disinda da karsilasiyorum. Onlara da ayni tepkileri veriyorum. Ben sadece nasil görundugunuzun farkina varmaniz icin soyledim ama boşa. ...

Valla anlamadım ne dedin. Görevin nakil? Bi de sordum ki müslüman olmayan birinin islama aykırı davranması müslümanı ne ilgilendirir?
Tamam bu islami bir davranış değil der geçersin anlarım ama o insanları hayvandan aşağı görmek bunu da islami referansla açıklamak anlamsız.
Hep dinsizler yaşıyomu gibi yapalım.Dinden dinin dediklerinden bi haber. Ne kadar güzel geliyo kulağa.onları bağlamıyorsa yorumlarım üzerlerine alınp gocunmaz.Gerçek dinsiz sallamaz zaten.
Garip olan din sahiplerinin tepkileri.

Son düzenleme:
Bana bunlarla gelme efide verecek cevap kalmayinca cetesiniz siz bla bla. Sıktınız artik. Kadesa ca yorummuş. Ne alaka...

Ben seni sindirmeye ezmeye calismiyorum. Senin tavrinda ki insanlarla burasi disinda da karsilasiyorum. Onlara da ayni tepkileri veriyorum. Ben sadece nasil görundugunuzun farkina varmaniz icin soyledim ama boşa. ...
Benim hangi tavrım rahatsız etti.Dur yazayım.Benim dinim en insani ve fıtrata uygun olandır lafım.Bundan sonra üstünlük yorumlarına girdiniz.
Peki din Allahın dini üstün ve eşsiz olan değilmidir.Hamd olsunki inanıyorum demek kendini beğenmişlik midir.
Yoksa şunumu demem gerekirdi.Benim insanlığım bunu gerektiryor bu noktada dinimin ne dediği beni çokta ilgilendirmiyor,bu konuda az dindar çok dindar olmak umrumda değil demem mi normaldi. Haşa söylediklerimin üstünde duruyorum.
Mesele ne bunu söyledikten sonra rahatsızlık duyan vicdanın yalnış çırpınışları :))

bizde inanclıyız ama her konuyu dinle bagdastırmakda benim baska bilgim yok dinde bu gunah dinde bu yok diyim geciyim demek gibi olmuyor mu..insanlar zamanından beri bu kafada olsaydı hala tas devrinde yasardık..escinselligi bende normal kabul etmiyorum ama olan kisileride asaglama hakkını kendimde gormuyorum acıkcası

Benim hangi tavrım rahatsız etti.Dur yazayım.Benim dinim en insani ve fıtrata uygun olandır lafım.Bundan sonra üstünlük yorumlarına girdiniz.
Peki din Allahın dini üstün ve eşsiz olan değilmidir.Hamd olsunki inanıyorum demek kendini beğenmişlik midir.
Yoksa şunumu demem gerekirdi.Benim insanlığım bunu gerektiryor bu noktada dinimin ne dediği beni çokta ilgilendirmiyor,bu konuda az dindar çok dindar olmak umrumda değil demem mi normaldi. Haşa söylediklerimin üstünde duruyorum.
Mesele ne bunu söyledikten sonra rahatsızlık duyan vicdanın yalnış çırpınışları :))
Evet ben önce insanım sonra su dinden ya da bu dindenim. Canım aslında ben budistim biliyor musun :KK57:

Kizlar efide nin kafasının üstünde ki hareyi de görüyor musunuz iste o kadar yüce kendisi alkislayalim lütfen haha :)

Efide sen cennete gideceksin biz yanacağız tamam canım mutlu mesut ayrılabilir bu sayfadan.

Insanlari dinden soğutan işte senin gibi insanlar. Umarım azalır sayınız. Amin.

Dini yorum yapmak yasak diye defalarca yazilmasina rağmen surekli konuları dinle aciklama. Benim inancima ters bir durum deyip gecmek yerine cok asagi bir durum diye asagilamak, yargilamak. Homoseksüel ve heteroseksüel kavramlarini bilmeden bilimsel verilerle dalga gecmek. Ama Allah böyle emretmiş diyerek dinin arkasina siginma çabası. Üstelik bunu inananların zaten bilmesine rağmen defalarca belirtme gereği. Forumda musluman olmayanlar olmasina rağmen hala ispatlama çabası. Daha saymami ister misin?

Ay bu tartışma hala devam ediyor mu?
Kızlar efide ve benzerleri ile lgbt tartışması ne zaman doğru düzgün devam etti ki sayfalarca laf anlatmaya çalışıyorsunuz? He deyin geçin işte.

Ben size efide'nin mesajlarını özetleyeyim:

"Benim dinim bunu emrediyor, o yüzden sen de öyle yaşamalısın."

Dini içerik yasak demekten dilimde tüy bitti, evet haklısınız bende kabahat ki mevzuya din karıştığı anda dini içerik yazanlara basmıyorum cezayı.

Yasak deyince hemen din düşmanı diye yaftalanıveriyoruz, anlatamadım yıllardır, oysa Türkçe'mde gayet iyidir.
Ki din deyince hemen akla ilk gelen İslam oluyor, unutuluyor bu platformda başka inançlara sahip insanların olduğu.

Yeterince olgunluğa erişemedik inanç konularında, bu her iki düşüncede insanlar için geçerli, bir taraf inancını dikte ederken diğer taraf öcü gibi bakıyor olaya.

Eşcinselliğe saygı duymayı veya uygunsuz bulmayı çok başka dille de anlatabilirdiniz, şart değildi konunun bu şekilde ilerlemesi.

Back