- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Efide ye soralım bunu o iyi takip ediyor haha :)Yeterince hızlı beğendim mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efide ye soralım bunu o iyi takip ediyor haha :)Yeterince hızlı beğendim mi![]()
Sende beni anlamıyosun iyi böyle en bilimsel müslüman.Bak ne kadan mana dolu bir yorum sana :))Iyi oku ve anla.
Mesele anlaşıldı önemli olan bu :)) neyse üzerinden cvp yazmam bidahaİki şey yazacağım,
Birincisi ben marilyn monroe, merhaba. Beni kendi dediklerim bağlar, kadesanın dediklerini onunla tartışmalısın. Varsa benim dediklerime bir itirazın bana onlarla gelmelisin
İkincisi kadesa zaten öyle dememiş, yazıyı bir daha okumalısın. Zira anlamamışsın.
Neyse en azından birimizin bu tartışmadan bir şey anlaması iyi oldu, ben anlamadım çünkü. Efide canım, var mı bana benim dediklerim ile ilgili bir diyeceğin?Sende beni anlamıyosun iyi böyle en bilimsel müslüman.Bak ne kadan mana dolu bir yorum sana :))
Mesele anlaşıldı önemli olan bu :)) neyse üzerinden cvp yazmam bidaha![]()
İşte bu kk kadınları herşeyi anlamış çözmüş en alim olmuşlar ki emri mağruf yapanın önüne çete gibi çıkıyorlar : DFark su ki onlar din alimi sen degilsin. Zaten asagilayarak yorumlayan din alimlerini okumuyorum ben efide. Evet boyle kibirli müslümanlar var ve farkinda degiller bu hallerinin.
Senin yazdıklarından neye cvp yazmamışım.Mesela insanların insan yemesi demişsin oraya girmedim tek.Neyse en azından birimizin bu tartışmadan bir şey anlaması iyi oldu, ben anlamadım çünkü. Efide canım, var mı bana benim dediklerim ile ilgili bir diyeceğin?
İşte bu kk kadınları herşeyi anlamış çözmüş en alim olmuşlar ki emri mağruf yapanın önüne çete gibi çıkıyorlar : D
Ne kadan kadesca bir yorum oldu : p
Gitti gelince öperim artık : p
Hep dinsizler yaşıyomu gibi yapalım.Dinden dinin dediklerinden bi haber. Ne kadar güzel geliyo kulağa.onları bağlamıyorsa yorumlarım üzerlerine alınp gocunmaz.Gerçek dinsiz sallamaz zaten.Valla anlamadım ne dedin. Görevin nakil? Bi de sordum ki müslüman olmayan birinin islama aykırı davranması müslümanı ne ilgilendirir?
Tamam bu islami bir davranış değil der geçersin anlarım ama o insanları hayvandan aşağı görmek bunu da islami referansla açıklamak anlamsız.
Benim hangi tavrım rahatsız etti.Dur yazayım.Benim dinim en insani ve fıtrata uygun olandır lafım.Bundan sonra üstünlük yorumlarına girdiniz.Bana bunlarla gelme efide verecek cevap kalmayinca cetesiniz siz bla bla. Sıktınız artik. Kadesa ca yorummuş. Ne alaka...
Ben seni sindirmeye ezmeye calismiyorum. Senin tavrinda ki insanlarla burasi disinda da karsilasiyorum. Onlara da ayni tepkileri veriyorum. Ben sadece nasil görundugunuzun farkina varmaniz icin soyledim ama boşa. ...
Evet ben önce insanım sonra su dinden ya da bu dindenim. Canım aslında ben budistim biliyor musunBenim hangi tavrım rahatsız etti.Dur yazayım.Benim dinim en insani ve fıtrata uygun olandır lafım.Bundan sonra üstünlük yorumlarına girdiniz.
Peki din Allahın dini üstün ve eşsiz olan değilmidir.Hamd olsunki inanıyorum demek kendini beğenmişlik midir.
Yoksa şunumu demem gerekirdi.Benim insanlığım bunu gerektiryor bu noktada dinimin ne dediği beni çokta ilgilendirmiyor,bu konuda az dindar çok dindar olmak umrumda değil demem mi normaldi. Haşa söylediklerimin üstünde duruyorum.
Mesele ne bunu söyledikten sonra rahatsızlık duyan vicdanın yalnış çırpınışları :))
Benim hangi tavrım rahatsız etti.Dur yazayım.Benim dinim en insani ve fıtrata uygun olandır lafım.Bundan sonra üstünlük yorumlarına girdiniz.
Peki din Allahın dini üstün ve eşsiz olan değilmidir.Hamd olsunki inanıyorum demek kendini beğenmişlik midir.
Yoksa şunumu demem gerekirdi.Benim insanlığım bunu gerektiryor bu noktada dinimin ne dediği beni çokta ilgilendirmiyor,bu konuda az dindar çok dindar olmak umrumda değil demem mi normaldi. Haşa söylediklerimin üstünde duruyorum.
Mesele ne bunu söyledikten sonra rahatsızlık duyan vicdanın yalnış çırpınışları :))