• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

Herkesin kendi tercihidir . Ki bu hormonal bi durum aşağılamamak lazım .
Bana göre hayvanlardan daha aşağılık olmak , diğer insanları küçümsemek hakaret etmektir ..
Büyükte konuşmamalı insan yarın öbürgün çocuğun olur , torunun olur...

Sanırım durumu kurtaramam artık : D
Neyse şimdilik meri sen ben varız söyle bari : p
Heter hepsine güzel bakan homo kötü bakan mı : D
hetero colayı höpürterek içen kişi. ben oluyorum:)
homo omoya takmış arieli gözü görmeyen kişi)
de get işine efide yeme beni:)

hetero colayı höpürterek içen kişi. ben oluyorum:)
homo omoya ta:KK70:kmış arieli gözü görmeyen kişi)
de get işine efide yeme beni:)
Konuya bilimsel bir iki şey yazayım diye girdim:KK53: Türk Psikiyatri Derneğinden girip insan haklarından çıkacaktım ki bir sayfalara bakayım dedim. son iki sayfada koptum kahkaha atıyorum şu an :KK70:

İşte burada temel sorumuz ya insanoğlu bu kadar aşağıların aşağısı bir durumu neden yapar?
Yada yapılmasını normal görür?
Akıl...neydi..kimlerde bulunurdu..birde vicdan vardı..başa döndük :KK66:
Niye aşağının aşağısı? Siz onaylamıyorsunuz diye mi?

Ya çok merak ediyorum gerçekten, iki yetişkin insanın yatak odasında yaptığı şey sizi niye bu kadar çok ilgilendiriyor?

Heteroseksüel çiftlerin seks hayatıyla da bu kadar ilgili, bu kadar yargılayıcı mısınız?

Konuya bilimsel bir iki şey yazayım diye girdim:KK53: Türk Psikiyatri Derneğinden girip insan haklarından çıkacaktım ki bir sayfalara bakayım dedim. son iki sayfada koptum kahkaha atıyorum şu an :KK70:
Kadesacım buralara bilimsellik, psikiyatri falan fazla maalesef :) Belki bir 5 sene sonra. O zamana kadar da işte dön dolaş aynı şeyler konuşulacak.

Bazılarınından daha fazla merhamet, sadakat ve akıl oldugu kesin de cevabı ben de merak ettim.. en azından onlar yedigi kabı pislemiyor diymi ama?
Valla bilmiyorum benim öğretmediğim şeyleri bile görerek yapıyorsa ben buna akıl derim gerisi umrumda değil :KK51:mesela küçüklüğünden beri alaturka wc de bizi görüp sonra kendiside kapıya dayanıp aç tuvaletim geldi der gibi bağırması ve kendisin yüzünden bizim bidaha o wc yi kullanamamamız :KK53: temizleyip paklayıp hanım efendiye bıraktık :110: videosu bilem var bulursam atayım :KK53:

Ben insanları aşağılamıyorum yapılan işin anormal olması ve olayın kendisinin kötülüğüdür.
Modern denilen dünyada eşcinsellik tercih gibi sunuluyor.Peki insanın bütün tercihleri doğrumudur?
Yani insan herşeyin ölçüsümüdür? Elbette hayır.Hakikati Allah cc belirler.İnsanda ona uyar. Diğer dinlerinde kabul etmediği birşeydir.
Peki hastalıktır ,şeytanın zafiyeti olanlara bu yönden musallat olmasıdır diyelim.Denir yani...Ama anlamadığım dinimizin büyük günah kabul ettiği birşeye ve Hz muhammed as mın ümmetinin başına gelmesinden korktuğunu ifade ettiği bu işe kötü demeyi gerektirmez mi?
Bu kınamak mıdır yani?
Acı olanda ben buna kötü dediğim için bana hayvandan aşağısın denmesi ve bunuda din kardeşlerimin beğenmesi.
Benim kınımam suç ise bunu yapan kavmi Allah cc ın helak etmesine ne diyeceksiniz.
Beğendi yapan müslümanlar.

Niye aşağının aşağısı? Siz onaylamıyorsunuz diye mi?

Ya çok merak ediyorum gerçekten, iki yetişkin insanın yatak odasında yaptığı şey sizi niye bu kadar çok ilgilendiriyor?

Heteroseksüel çiftlerin seks hayatıyla da bu kadar ilgili, bu kadar yargılayıcı mısınız?

Evli degillerse elbette, bu da soru mu:KK12:
bayılıyoruz insanların seks hayatları ve yasam tarzlarına mudahale etmeye..her koyun kendi bacagından asılır demeyi ogrenemedik biz homosapiensler..

bibinin kedisine ogretsen ogrenirdi simdiye yeminle..

Ben insanları aşağılamıyorum yapılan işin anormal olması ve olayın kendisinin kötülüğüdür.
Modern denilen dünyada eşcinsellik tercih gibi sunuluyor.Peki insanın bütün tercihleri doğrumudur?
Yani insan herşeyin ölçüsümüdür? Elbette hayır.Hakikati Allah cc belirler.İnsanda ona uyar. Diğer dinlerinde kabul etmediği birşeydir.
Peki hastalıktır ,şeytanın zafiyeti olanlara bu yönden musallat olmasıdır diyelim.Denir yani...Ama anlamadığım dinimizin büyük günah kabul ettiği birşeye ve Hz muhammed as mın ümmetinin başına gelmesinden korktuğunu ifade ettiği bu işe kötü demeyi gerektirmez mi?
Bu kınamak mıdır yani?
Acı olanda ben buna kötü dediğim için bana hayvandan aşağısın denmesi ve bunuda din kardeşlerimin beğenmesi.
Benim kınımam suç ise bunu yapan kavmi Allah cc ın helak etmesine ne diyeceksiniz.
Beğendi yapan müslümanlar.
Tercih değil.
Hiçbiri sabah kalkıp "ay ben bugün eşcinsel olayım, yarın da biseksüelliği denerim" diye tercih etmiyor.

Eşcinselliği anormal yapan sizin dininiz, dinleriniz. Sizin inançlarınız, sizin bakış açınız yani. Dolayısıyla sizin inançlarınızı ya da bakış açılarınızı paylaşmayan insanlar için bu olayda bir anormallik, hastalık veya kötülük yok.

Siz kimseyi hayvan aşağı, aşağılık ilan edemezsiniz. İş o noktaya gelirse ben de benim bakış açıma uymayan bazı şeylere aynı yorumu yaparım o zaman işin içinden çıkamayız.

Evli degillerse elbette, bu da soru mu:KK12:
bayılıyoruz insanların seks hayatları ve yasam tarzlarına mudahale etmeye..her koyun kendi bacagından asılır demeyi ogrenemedik biz homosapiensler..

bibinin kedisine ogretsen ogrenirdi simdiye yeminle..
Homosapiens deme yanlış anlarlar.

Konuda ne dini yorum, ne geyikten yazılar yazılsın.
İstiyorsanız yazın tabii, sonra ağlamak yok ama.

Tercih değil.
Hiçbiri sabah kalkıp "ay ben bugün eşcinsel olayım, yarın da biseksüelliği denerim" diye tercih etmiyor.

Eşcinselliği anormal yapan sizin dininiz, dinleriniz. Sizin inançlarınız, sizin bakış açınız yani. Dolayısıyla sizin inançlarınızı ya da bakış açılarınızı paylaşmayan insanlar için bu olayda bir anormallik, hastalık veya kötülük yok.

Siz kimseyi hayvan aşağı, aşağılık ilan edemezsiniz. İş o noktaya gelirse ben de benim bakış açıma uymayan bazı şeylere aynı yorumu yaparım o zaman işin içinden çıkamayız.
Dini düşünmsekte kötü bu iş.Bütün dinsizlerde iyi demiyordur.
Çünki dinsizleri yaratanda kabul etmeselerde Aynı yaratıcı ve dolayısyla onlarda erkek dişi olarak üreyebiliyorlar ise,bu iş onlar içinde anormal bir durum oluyor.
Anormal diyelim kimse üzülmesin madem.(haram olması kötü olması bizi bağlıyor)
Ama hayvandan aşağı dedi biri sizde alkış tuttunuz.Hadi sizi geçtim din kardeşlerime ne oldu ki??

Dini düşünmsekte kötü bu iş.Bütün dinsizlerde iyi demiyordur.
Çünki dinsizleri yaratanda kabul etmeselerde Aynı yaratıcı ve dolayısyla onlarda erkek dişi olarak üreyebiliyorlar ise,bu iş onlar içinde anormal bir durum oluyor.
Anormal diyelim kimse üzülmesin madem.(haram olması kötü olması bizi bağlıyor)
Ama hayvandan aşağı dedi biri sizde alkış tuttunuz.Hadi sizi geçtim din kardeşlerime ne oldu ki??

Konuda ne dini yorum, ne geyikten yazılar yazılsın.
İstiyorsanız yazın tabii, sonra ağlamak yok ama.

Devam etmeye gerek yok sanırım :)

Demek hayvanlarda yapıyomuş.Acaba ne yaptıklarının idrakindeler mi? Sanmam çünki akıl diye bi olayları yok.
Peki hadi hayvan hayvanlık ediyor.
Ya insanlar ?

Hayvanın aklı vardır da düşünebilme yetisi yoktur. Oturup felsefe yapamaz yani. Bilim yapamaz. Aklı gayet de çalışır. Zevk için sevişen hayvanlar olduğundan erkek erkeğe sevişip bundan zevk aldığını hissetmesi normaldir. Sevişmek zevk almak zaten fazla zeka beyin gerektirmez. Ne kadar az akıl o kadar çok seks :-)

Back