çok zor çok acı çok üzücü.. yok şuan yaşadığım duyguları anlatmaya kelime..
Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin..
Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah çok zor çok....
ah canım arkadaşım esatımızın hamilelik haberini sanki dün vermiştin..şimdi bu başlığı görünce içim yandı kavruldu...o artık bir melek annesi...allahım sana dayanma gücü versin...başın saolsun tatoşum
Allah sabır versin. Başlığı görüyorum 2 gündür gözlerimi kaçırıyorum en sonunda dayanamadım girdim.
Yüreğim parçalanarak okudum. Başınız sağolsun.sözün bittiği yer ne desek boş.
Dediğin gibi yavrunun fazla acı çekmemiş olması tesellin olsun canım.
çok üzüldüm sizi teselli etmeye yetecek hiç bir söz bulamıyorum yokta zaten.Allah yardımcınız olsun ,sabır versin.Başınız sağolsun rabbim kimseye evlat acısı çektirmesinsenağlama
Burası sözün bittiği yer arkadaşım Allah yardımcın olsun şu anda inan dilim tutuldu Rabbim esatının üzerinden rahmet ve merhametini eksik etmesin.Birkaç ay önce 7 yıldır alışkın olduğum kuşum(muhabbet) ellerimde can verdi ve ben hala etkisinden kurtulamadım sen ise bu duygunun milyonlarca katını oğlunda yaşamışsın böyle bir acıyı düşünemiyorum bile Rabbim yardımcın olsun , sabırlar ihsan etsin , tekrar da böyle yada başka bir acı yaşatmasın.Unutmaki esat'ın senin için şefaatçi olacak...
Gözyaşlarıma engel olamadım salya sümük ağlayarak yazıyorum sana bunları.Ben bu kadar etkilenmişken sen neler yaşıyorsundur kimbilir.Allah sabırlar versin kimseye evlat acısı vermesin çok zor diyecek söz bulamıyorum başın sağolsun....