Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım başın sağolsun.Acıların en büyüğü ile sınandın.hiçbir teselli sözcüğü kar etmez biliyorum ama yavrunun çektiği acıların yerini rabbimin sonsuz şevkati aldı.yüce rabbim,sanada oğluşunun özlemi ile başetme gücü versin yar ve yardımcın olsun inşallah....
amin canım ama evladını yeni kaybetmişsin kaş kirpik uzatma konusu okuyorsun onu bırak internete girmene bile mana veremedim sakın yanlış anlama ama acın taze buna fırsat bulman şaşırttı beni lütfen acın tabiki başka ama bunu söylemek istedim
Evlat denilince gözlerim doluyor yüreğim burkuluyor. Allah kimsenin yavrusunu elinden almasın, kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Sınanmışları affetsin tüm günahlarına kefaret olsun. Çoook ağır çook. Bunun tesellisi var mıdır bilmiyorum. Allah sabır sabır sabır versin
canım deminden beri bir yazıp bir siliyorum... Rabbim sana sabrı cemil versin....inan bana gözyaşları içinde yazıyorum... bir yavrumuz daha bu dünyadan melek olup gitti. diyecek söz bulamıyorum başın sağolsun...