esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut

Ya haftada 1 deyimce olmuyor su tatli isini nasil yapsam.
Aklimda gelgitler soru işaretleri ama bu soru isaretleri hep vardi.bu soru isaretleri hic cozulmedi.o soru isaretleri cozulmedi diye bu haldeyim bir degisiklik gosteremedim.çünkü gecmis basarisizliklarimla dolu.ve istedigim sey de hic degismemis.alt tarafı basensiz ince bacakli vucut alt tarafi bu.
Evet bi yerden basladim cok şükür devam da edicegim insallah ama bunu butunlemek gerek ben yaza kadar maximum cabayi göstermeliyim soru isaretlerine yer vermeden yapmaliyim bunu cidden yeter artik.
Bir yazida gördüğüm gibi tadini biliyorum simdiyw kadar yeterince yedim.heralde 5 6 ay tatli yemezsem olmem degil mi.yapabilecegimin en iyisini yapacagim.coook onemli kurallarimi yaziyorum.

1.MUMKUN OLDUGUNCA TATLI YEME TATLIDAN KAC PAKETLI GIDADAN DA TABI. 60 KILOYA KADAR.
2.8DEN SONRA NE OLURSA OLSUN ZARARLI KARBONHIDRAT YEMEEEE NE OLURSA OLSUN
BUNLAR BANA BASARIYI GETIRECEK INSALLAH :)))

1. Yararli: 9 badem elma havuc mandalina corba
2.son yeme 20 00
3.iyi cignendi
4.1.5 litre su

49. Gün 300 basen
20 dakika yürüyüş
300 i
c bacak
50 kalca
Mari hareket

Paketli gida yenmeyen 3. Gun :))

1. Yararli: yumurta 1 parca peynir yesillik kuru fasulye 3 kasik yogurt meyve kuruyemis masallah:))
2. Son yeme 21 30 :KK43:(
3.iyi cignenme sallaniyo bu dikkatimden kacmiyooo i anda hissediyorum ama useniyorum tespitler ee geeeeel:)) hey kizimmm kendine gel usenme yoooook her lokma 30 kere cigneneneceeek resmen daha fazla yiyim diye cignemiyorum gözüm uzerindeeee !!!!
4.1.5 litre su

Maaalesef paketli gida ve tatlı yendi
KENDIME NOT:BOGAZINA GIREN ÇIKANDAN SEN SORUMLUSUN HAYIR DEMEYI OGREEEEN BIRAZCIK TATLI YEMEYI OZLEEEE YAAAAAAW
BUGUN MAGAZA DOLASTIM BEN INCECIK BACAKLAR ISTIYORUMMM ELIMDEN GELENI YAPACAGIMMM

50.GUN 300 basen
300 ic bacak
50 kalva
Mari 8. Gün
20 dakika yürüyüş

1.yararli:meyve az yumurta

2.son yeme 23 00 :KK43:(((

3.1.5 litre su
4.cok da iyi cignenmedi

Spora 1 gunluk araaaa

Yöntem belli elden geldigince tatli yeme :))

52. Gün 300 basen 50 kalca 200 ic bacak.

Yuruyusler ihmal edildi telafi edecegim insallaaah.

1.yararli:muz badem
2.son yeme 22 00
3.yeterli cignenmedi
4.yeterli su icilmedi

Pek iyi bi gun değildi buraya yazmayinca sacma sapan yiyorum yarindan itibaren d3vaaaam :)))

Bu arada doğru mi bilmiyorjm amaaa GUNCEL KILO:RESMEN 61.9 EN SON LISE 2 DEYKEN 62YDIM INSALLAH DOGRUDUR :))

25 aralik cuma 53. gun 300 basen+300ic bacak+50 kalca+mari 9. Gün

1.yararli:HASLANMİS YUMURTA muz
2. son yeme 21 30
3.iyi cignemeye calisildi
4.fazla su icilmedi :KK43:(

yeni yil yeni umutlar yeni mutluluklar olsun :)
Benim de cok tatli cok guzel yeni yil hedeflerim var.
1. elimden geldigince tatlidan uzak durmak. diger hedeflerimi daha once belirlemistim zaten :)) 5 ayda neler olur neler guzellikler benimle bizimle olsun insalllaaaah :))

ask da istiyorummm yeni yıl sendennn :))
bakiniz simdi çok icten bir yazi olacak.
ne yapmam gerektiğini yuzyirmibin kere yazmama ragmen belki yine de bilmiyorum ne yapacagimi.zamanimin çoğu bunu dusunerek geciyorsa ve ben bunu arastirmaktan keyif aliyorsam ve eger varsa ki degismeler dogru yoldayim :)
bazi seyleri yoluna koymak gerekiyor ornegin. tatliya cok bi duskunlugum yokken birden düşkün oldum kisitladikca daha col yedim.bu yuzden tatli bir kuralimsi
1.elden geldigince uzak dur tatlidan paketli gidadan.ortam mi oldu ye tadini ala ala yavas yavas mutlu mesut.ama pldu bittiye getirme bilincli ye:))
2.diyette olanları gördükçe icim yaniyor ennn güzel yöntem acikinca yemek doyunca bırakmak 30 kere lokm cignemek bu kadar :))
haaaaa bi de en onemlisi beslenmede takilip kaliyosin hata yapıyorsun gülüm hata yapiyorsin annem :)
yapacagin o kadar basit ki :))
3.gunde 20 dakika enn azindan yurumek hix yuruyemezsen.onun disinda elinden geldigince yürü hic yuruyemedigin zaman 20 dakika yürümüş ol :))

NE OLURSA OLSUN BIR KERE GELDIK DUNYAYA BU BIZIM BEDENIMIZ UZUN SUREDIR ULASMAK ISTEDIGIM BEDENE BU YAZ ULASMIS OLACAGIM EN SAĞLIKLI SEKILDE SOZ VERIYORUM KENDIME O BACAKLAR INCELECEK KENDIME SAYGIM VARSA EĞER :)

merhabaaa Merhaba merhabaaa yeni yilin ilk gününden merhabalar :)))

Cok mutluyum her seye uuydum bugün :))

yumurta +
kuruyemis +
sebze +
meyve +
yogurt +

iyi cignendi 1.5 litre su

spor

1 saat 40 dakika yürüyüş :))
58. Gün 300 basen
50 kalça
mari hareket
300 ic bacak

veee zararli gida yenmeyen 1. Gün :)))

Merhaba beni yalniz birakan arkadaşlarimm ayy gelseniz de beraber popo basen eritsekkk nolurrr haaa :)))
neyse ben xok iyiyim sukurr sözüm söz :))

2 ocak cumartesi

yumurta +
yogurt -
sebze + 1 2 catal olsa da hic yoktan iyi :)
meyve +
kuruyemis +

en az 3 + lazimm tebrikler cicimm :)))

SPOR
60. GUN 600 BASEN HAREKET
400 IC BACAK

VEEE ZARARLI GIDA YENMEYEN 2. GUUUUUNNN :))))

3 ocak pazar
yumurta -
yogurt +
sebze +
meyve +
kuruyemis +

SPOR
40 DAKIKA YÜRÜYÜS
300 BASEN
300 IC BACAK
50 KALÇA

TATLI YENMEYENNN 3. GUUUUNN :))

Canım güzel gidiyorsun maşallah :) ihtiyacın olan biraz daha fazla irade. var mı bacaklarda bir ilerleme ?

4 ocak pazartesi

yumurta -
sebze +
meyve +
kuruyemiş -
yogurt -

spor yokk tatlı da yenildi ama kitliktan cikmis gibi değil :)

X