Eşarpta marka takıntınız...

arkadaslar burryberry ve guccinin aker ve arminenin normal fiyatlari ve indirimli fiyatlari ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim :sm_confused:

Ne güzel müslümanlarız..
Ömrünü malını nerede harcadın sorusu sorulduğunda da yakışıyordu deriz..

7.Artık kim zerre ağırlığınca hayır işlerse, onu görür.

8.Artık kim zerre ağırlığınca bir şer (kötülük) işlerse, onu görür. Zilzal

arkadaslar burryberry ve guccinin aker ve arminenin normal fiyatlari ve indirimli fiyatlari ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim :sm_confused:

Burberyy 40TL Guccı 35TL 40TL satıyorum ama önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem daha uygun satmak için başka yerle görüşcem.Normalde netten baktığım kadarıyla guccı 85 burberyy de 60 dı.Arminenin yeni sezonu 80 TL diye duydum

Burberyy 40TL Guccı 35TL 40TL satıyorum ama önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem daha uygun satmak için başka yerle görüşcem.Normalde netten baktığım kadarıyla guccı 85 burberyy de 60 dı.Arminenin yeni sezonu 80 TL diye duydum

siz nerede satıyorsunuz ?????????CADIARZU

Ne güzel müslümanlarız..
Ömrünü malını nerede harcadın sorusu sorulduğunda da yakışıyordu deriz..

7.Artık kim zerre ağırlığınca hayır işlerse, onu görür.

8.Artık kim zerre ağırlığınca bir şer (kötülük) işlerse, onu görür. Zilzal

ne alaka yaaa.sımdı alt tarafı bı esarp aldın dıe yabancı bı marka dıe kotuluk mu etmıs oluosun.sacma.orda alıntısını yaptıgım ark.da dedıgı gıbı Peygamber efendımızde gayrı muslımlerle musrıklerle tıcaret yapıodu.ısıne hangısı gelıosa onu alırsın.bu kadar basıt.ayrıca turkıyede fırmaların hemen hepsı neredeyse tamamı ortaklarının yarısı yabancı.evıne aldıgın yogurt markaları yıyecekler ıcecekler kullandıgımız tlf turk telekom bankalar cocuguna aldıgın bıskuvının cokalatanın bıle ya tamamı ya yarısı yabancı.ozaman yemeyelım ıcmeyelım bu da gayet makul olur ozamn

yesilmavi konuyu taa nerelerden buldun ehehee..

bnde ipek hastasiyim baska esarplari hic takamiyorum illaki ipek olacak..
ilk tercihim aker, pierre cardin, sura ipek, ugoza..
aslinda ipek olsunda nolursa olsun :)

saygım sonsuz herkesın tercıhıne ama pıerre cardin yahudı malı yanı bazı konularda daha hassas olunmalı dıye dusunuyorum.o adamlara dunyanın parasını yedırıyoruz ülkecek.bırde basortu satıyorlar yanı aslında heryerden vuruyorlar ülkeyı ya.mesajım sahsı degıldır yanlıs anlasılmak ıstemem CADIARZU

Pierre Cardin esarplari Aker tarafindan üretilmektedirler, Aker sadece ismini kullaniyor!!

..

bende Aker, Pierre Cardin, Armine, Ugoza, Echarpe, Vizyon, Sura, Arancia, Miray,.....vs vs o kadar cok ki

kissaca hepsini kullaniyorum.
..kaydirigubbakcemile3

bende eşarpta kaliteye önem verenlerdenim son zamanlarda özellikle tivil olmasına dikkat ediyom markaya gelincede neredeyse hepsinden var işin kötü tarafı daha kullanılmayı bekleyen bir sürü eşarbım olmasına rağmen hala eşarp almaya doymuyorum israf olduğunu bile bile çoğunu dağıttım çevremdekilere ama bazılarına kıyamıyorum belkibir gün kullanırım diye

israf etme çok günah.onların hesabını soracaklar bizden öteki dünyada.ihtiyacın yokken niye bu kadar çok aldın diye.
amacımız örtünmekse eşarbın kalitesi önemli değildir.örtünmenin amacı şık eşarplar takmak değildir.örtünmenin amacı kapanmak ve tesettür emrine uymaktır.
o yüzden renk renk kaliteli ipek eşarp kullanmak önemli değil bence.acaba tesettüre tam uyabiliyor muyum diye düşünmek önemli.
bir islami dergide okumuştum.yabancı bir üretici sanırım israilli olması lazım "ipek eşarplar son yıllarda hızla satılıyor.bu konuda çok başarılıyız" falan demişler.onların amacı insanların kapanmasını felan sağlamak değil.moda adı altında müslüman kadınları para tuzağına düşürmek.
benim eşarpta hiç marka takıntım yok.ne olursa takarım.yeterki rengi uyumlu olsun.güzel bi şekilde örtünce hepsi güzel oluyo zaten illa ipek ya da tvil olacak diye bi şey yok.

benimde marka takıntım yok hele markaların arkasında koca harflerle dalgalanmasından hiç hoşlanmam başörtünün iç kısmına alırım.

nasıl kandırılıyoruz zdeğilmi
yahudiler müslümanlardan kazandığı parayla
müslümanlara katliam yapıyor
hiç marka almadım
inş bundan sonrada ihtişamına kanıp almam

nasıl kandırılıyoruz zdeğilmi
yahudiler müslümanlardan kazandığı parayla
müslümanlara katliam yapıyor
hiç marka almadım
inş bundan sonrada ihtişamına kanıp almam

çok haklısın canım.müslümanları hep oyuna getiriyolar.eşarplara abuk subuk resimler yapıyolar.yok gemi resmi,yok anahtar resmi,yok uçak resmi...moda diye bize yutturuyolar.yakında çöp kutusu,ayakkabı ya da kapı kolu resmi yaparlarsa hiç şaşmayın.sırf para için yaparlar sonra da müslüman kadınlara yeni trend diye yutturmaya çalışırlar.
şimdiki gençler kazandığını kıyafete elbiseye veriyo.biri eskimeden yenilerini alıyolar.moda denilen şey sırf insanlara para harcatmak ve onları sömürmek için var.televizyonda izledimSABANCI,KOÇ gibi zenginler bugünlere hep tutumlulukla,iktisatla gelmişler.fazla alışveriş israftır.Allah israfı haram kılmıştır.inşallah bizler bunu yapmayalım arkadaşlar.
inşallah bizler yahudi malları almayalım.filistine bir kurşun da biz göndermeyelim.

Back
X