Esabil eker burun estetigi

Aynı gün ameliyat olmuşuz:) gözün aydın canım. ben hala tamponlarl duruyorum tabi revizyon olduğu için. Öyle özledimki nefes almayı
Tsk ederim. Sizede cok gecmis olsun. Sizdemi Esabil beye oldunuz. Tamponlar ciksada nefes alinmiyor valla. Ameliyatin en kotu tarafi bu tamponlarla uyumak ne zor seymis. Dun geceyarisi bi uyandim burnumdan nefes aliyorum. Nasil sevindim. Ama su an yine yari tikali agizdan aliyorum.

Yok canım. Ben başka bi doktora oldum. Olsun yine de tampon kadar fena olmaz. Nasıl oldu memnun musun sonuçtan. Alçıların alındı mı

Yok canım. Ben başka bi doktora oldum. Olsun yine de tampon kadar fena olmaz. Nasıl oldu memnun musun sonuçtan. Alçıların alındı mı
Alciliyim hala doktor gevseyince gel dedi. Alcidan sonra da uzun surec bekliyor. Kalin derili oldugum icin doktor bey 1 yili bulur dedi. Alcili haliyle iyi duruyor ama sonra nasil.olacak bilmiyorum iste.

rica etsem bana da foto atarmısınız

Herkese merhaba. 2014 yilinda ben de izmir bergama devlet hastanesinde burun estetigi ameliyati oldum. Ilk baslarda gayet uyumlu gorunuyordu fakat sislikler inince ust kisim incecik kaldi. Burun ucumda da hicbir degisiklik olmamis belli ki. Kocaman bir burun ucu ve delikler. Iki ayri burun birlestirilmis gibi sanki. Eskiye gore daha toparlanmis gorunuyor onden bakinca ama dedigim gibi ucu kotu malesef. Ayrica hic nefes alma problemim yokken ameliyattan beri dogru duzgun nefes alamiyorum. Su an Ankarada yasiyorum ve hem maddi olarak karsilayabilecegim sekilde, hem de tekrar hayal kirikligi yasamamak icin uzun suredir arastiriyorum. Buradaki cogunlugu olumlu yazilari ve fotolari gorunce esabil bey dikkatimi cekti ve sagolsun bazi arkadaslarimiz foto da atti bana kirmadilar beni. Ama tabiki hala kararsizim onerilerinizi ve fotograflarinizi bekliyorum karar vermek acisindan. Haftaya randevu aldim ben yine de fikir sahibi olabilmek adina. Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

Primer ameliyatla revizyon çok ama çok farklı durumlar. Benim sana tavsiyem doktorların ilk ameliyatını olan hastalaryla değil, revizyon hastalarıyla iletişime geçmen. Ve birkaç farklı doktorla görüşüp karar ver.

Cok tesekkur ederim. Ayrica arastirmak lazim bu konuyu dediginiz gibi

. Saol canm ameliyat sonrası çok üşüyorsunuz falan diyorlar doğrumu kalın hırka almak gerekiyormu
Rica ederim.Ben hic usumedim. Narkozdan sonra mide bulantisi kusma falan oluyormus. Ben bunlarin hic birini yasamadim. Bunyeye gore degisiyordur tabi. Odalar zaten sicak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…