Esabil eker burun estetigi

Kızlar esabil ekerden memnunmusunuz ?
Muayne ücreti ne kadar ?
Cok kararsızım doktor konusunda

Muayne ücreti ne kadar ?
Ne zaman ameliyat oldunuz ?
Öncesi sonrası resmi var mı ?
Muayene ücreti 2000-2500 arası değişebiliyor. 22 martta ameliyat oldum daha yeniyim yani. Ve sonrası fotoğrafım var ama öncesi yok çünkü o burnumla yandan fotoğraf çekinmeyi hiç bir zaman istememiştim :')

Muayene ücreti 2000-2500 arası değişebiliyor. 22 martta ameliyat oldum daha yeniyim yani. Ve sonrası fotoğrafım var ama öncesi yok çünkü o burnumla yandan fotoğraf çekinmeyi hiç bir zaman istememiştim :')
Ameliyat muayne beraber o zaman yoksa 2500 muayne ücreti
Resmi görmem münkünmü ?
Sorunlumuydu burnunuz kırık vs ?

Ameliyat muayne beraber o zaman yoksa 2500 muayne ücreti
Resmi görmem münkünmü ?
Sorunlumuydu burnunuz kırık vs ?
Özelinde olmak istiyorsan ek ücreti vardır hatta bana 4000 falan demişti sanırım ama ben devlette oldum ameliyatı resim sana özelden atarım tabiki ve evet burnum kırıktı o yüzden hem şekil bozukluğu hem de nefes sorunum vardı ikisini birlikte oldum.

Seninde ucunda odem var belli. Harika olmussun masallahh.

Seninde ucunda odem var belli. Harika olmussun masallahh.
Evet ucu hala şiş dikişlerden dolayı falan ve çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyum bu konuda bende sadece şişlik indikçe kalkıklığı da gidiyorya şu anki halini baya beğeniyorum daha da insin istemiyorum ama şiş hala iner mi diye kafam karışıyor umarım daha fazla düşmez ucu

Korkma 2 mm iner en fazla. Benim karsidan bakinca burun deliklerim yarim gozukuyor. Ben tembihlemistim zaten tamami gozukmesin demistim :))

Korkma 2 mm iner en fazla. Benim karsidan bakinca burun deliklerim yarim gozukuyor. Ben tembihlemistim zaten tamami gozukmesin demistim :))
Bende söylemiştim gözükmesin diye birazcık burun deliklerimde büyük gibi ama çokta takıntı haline getirmek istemiyorum bide size bişey sormak istiyorum benim burnumun içinde şişlikler var doktora ilk sorduğumda kabuk dedi onları temizliceksin dedi temizliyorum sıkça biraz inmişti o şişlik ama şimdi tekrar artmış sizde de oldu mu ya da sebebi ne olabilir bi fikriniz var mı acaba?

Ilk baslarda oluyor nefes alirken zorlaniyordum. Ben burnuma sodyun klorur kullandim gunde 4 5 kere sıkıp sumkuruyordum temizliyordum. 1 ay sonra rahatladim. Burun iciyle ugrasildigi icin etleriniz sisiyor. Etleriniz anca cekilecek. Bol bol temizleyin.

Bende doktor okyanus suyu kullanıyorum dedi onu sıkıp temizliyorum olur o da dimi

Bende doktor okyanus suyu kullanıyorum dedi onu sıkıp temizliyorum olur o da dimi
Olurda cok pahali o. Doktorun orada beklerken bir hastasi gosterdi bana bu posetten al birde siringa al dedi. Zaten tuzlu su yani posetteki daha bereketli geldi bana. Bir yere gideceksemde kucuk poset olanini yanima cantama aliyorum.

Haa tamam anladım şimdi. Bende şimdilik okyanus suyunu kullanıyorum bakalım bitene kadar kullanayım da bittiğinde düzelmezse hala yine bişeyler yaparım
Ben ilk baslarda gunde 4 5 kere temizliyordun. 1.nci aydan sonra gunde 2 ye indi. Bugun mesela 1 kere temizledim. Temizledikce rahatliyorum. Burun girisindeki tuyler ameliyattan sonra tampon ciktiginda olmuyor ya. O yuzden burnumuz aspirator gibi tozu pisligi cekiyor. Ozellikle evden disari ciktigimda eve burnum tikali donuyorum. Eve gelir gelmez ilk isim burun temizlemek oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…