Eş ve iş sorunsalı kızlar sizce?

Birbahargelecekbirbahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
549
337
Evet hatun kişiler şöyle anlatayım konumu
Masa başı bir işte çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var kv de bakıyor eşimde ticaretle uğraşıyor.
İşim rahat sayılır bedenim değil ama beynim yoruluyor.
Şöyleki ben erken işbaşı yapıyorum eşim oğlumu kvde bırakıyor.
Ama akşam eşimden önce gidiyorum yemek yapıyorum çocukla ilgileniyorum vs.
Eşimin gelincede çocukla ilgileniyor ki çocuğu tabiki ilgilenecek ama, şikayetleri bitmiyor, eve geliyorum dinlenemiyorum, bi haber izli yemiyorum çocuk uyusun sonra yemek yiyelim vs.
En son artık bana sarmaya başladı tembelmişim ( açıklaması ben erken kalkıyormuşum yorulduğum için tembelmişim) diyor.

Benimde artık şan teller attı bende çalışıyorum eve gidip herşeyle ilgileniyorum ama ben şikayet edemiyorum. Bende artık çok sıkıldım bu durumdan işten ayırmaya karar verdim konuştum patronum lada yerime irini bulana kadar çalışacağım sonra ayrılacağım.

( Bu arada evimiz arabamız var borcumuzda yok eşim kazancıda iyi sayılır çalışmak istemem hazır çocuğa bakan varken evde oturmamaktı ama hal böyle oluncada kararım bu oldu)

NEDİYORSUNUZ

Çalışmayın. hem çalışıp birde tafta çekecekseniz. Çıkın eşiniz gecindirsin evi.
Hem şu çok önemli çocuğunuza siz bakın fırsatınız varken maddi durumunuzda iyiymiş

Çocuga hazır bakan varken derken bence ihtiyacınız yoksa sizin bakmanız en güzeli olur. beynininzde dilenir evinizdeki huzursuzlukta biter böylece inşallah. bi an önce çıkmalısınız

Çocuga hazır bakan varken derken bence ihtiyacınız yoksa sizin bakmanız en güzeli olur. beynininzde dilenir evinizdeki huzursuzlukta biter böylece inşallah. bi an önce çıkmalısınız

Ya en başta bende istemiyorum sonra bir nevi çevre baskısı bakan var çalış sonra çalışmazsın falan, bende hadi çalışim dedim ama artık vaz geçtim oturup çocuğumla vakit geçirecem

Keşke bir yardımcı alsaydınız da işi bırakmasaydınız, hazır başlamışken
Çalışmak iyi geliyor insana, yazık olmuş

Keşke bir yardımcı alsaydınız da işi bırakmasaydınız, hazır başlamışken
Çalışmak iyi geliyor insana, yazık olmuş

Canım on

Kızlar bende sizin gibi düşündüm başta mesleğim var evde oturacağıma çalışayım diye ama zamanla yorulu yorsun bide çevrem deki çalışan kadınların çocuğunun keşke çocuğumuz küçükken daha çok vakit geçirseydik dediklerinde ileride pişman olmak istemedim. Ve birde şu varki ben erken yaşta işe başladım ve artık çalışmakta istemiyorum sıkıldım yoruldum.

Çocuk küçükken annenin bakmasını mantıklı buluyorum geçim sıkıntısı yoksa anne bakmalı. Allah ömür verirse uzun yıllar olacak şimdiden kendini hırpalamaya gerek yok çocuklar büyüdüğünde çalışma hayatında daha verimli oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…