- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
-
- Konu Sahibi Birbahargelecekbirbahar
Evet hatun kişiler şöyle anlatayım konumu
Masa başı bir işte çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var kv de bakıyor eşimde ticaretle uğraşıyor.
İşim rahat sayılır bedenim değil ama beynim yoruluyor.
Şöyleki ben erken işbaşı yapıyorum eşim oğlumu kvde bırakıyor.
Ama akşam eşimden önce gidiyorum yemek yapıyorum çocukla ilgileniyorum vs.
Eşimin gelincede çocukla ilgileniyor ki çocuğu tabiki ilgilenecek ama, şikayetleri bitmiyor, eve geliyorum dinlenemiyorum, bi haber izli yemiyorum çocuk uyusun sonra yemek yiyelim vs.
En son artık bana sarmaya başladı tembelmişim ( açıklaması ben erken kalkıyormuşum yorulduğum için tembelmişim) diyor.
Benimde artık şan teller attı bende çalışıyorum eve gidip herşeyle ilgileniyorum ama ben şikayet edemiyorum. Bende artık çok sıkıldım bu durumdan işten ayırmaya karar verdim konuştum patronum lada yerime irini bulana kadar çalışacağım sonra ayrılacağım.
( Bu arada evimiz arabamız var borcumuzda yok eşim kazancıda iyi sayılır çalışmak istemem hazır çocuğa bakan varken evde oturmamaktı ama hal böyle oluncada kararım bu oldu)
NEDİYORSUNUZ
Yani yetiştiğim kadarını yapıyorum evde olan kadınların bile evi sürekli düzenli kalmıyor. Ama benim kızdığım ben bu kadar çabalarken söylenen.Yetişemiyorsan, ihtiyacın yoksa çalışma o zaman.
Aile içi huzursuzluk olmaz en azından.
Öyle yapıcam cnmBencede en mantiklisi isten ayrilip cocugunuza kendinizin bakmasi
Çalışmayın. hem çalışıp birde tafta çekecekseniz. Çıkın eşiniz gecindirsin evi.
Hem şu çok önemli çocuğunuza siz bakın fırsatınız varken maddi durumunuzda iyiymiş
Çocuga hazır bakan varken derken bence ihtiyacınız yoksa sizin bakmanız en güzeli olur. beynininzde dilenir evinizdeki huzursuzlukta biter böylece inşallah. bi an önce çıkmalısınız
en güzeli :) .Ya en başta bende istemiyorum sonra bir nevi çevre baskısı bakan var çalış sonra çalışmazsın falan, bende hadi çalışim dedim ama artık vaz geçtim oturup çocuğumla vakit geçirecem
Evet hatun kişiler şöyle anlatayım konumu
Masa başı bir işte çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var kv de bakıyor eşimde ticaretle uğraşıyor.
İşim rahat sayılır bedenim değil ama beynim yoruluyor.
Şöyleki ben erken işbaşı yapıyorum eşim oğlumu kvde bırakıyor.
Ama akşam eşimden önce gidiyorum yemek yapıyorum çocukla ilgileniyorum vs.
Eşimin gelincede çocukla ilgileniyor ki çocuğu tabiki ilgilenecek ama, şikayetleri bitmiyor, eve geliyorum dinlenemiyorum, bi haber izli yemiyorum çocuk uyusun sonra yemek yiyelim vs.
En son artık bana sarmaya başladı tembelmişim ( açıklaması ben erken kalkıyormuşum yorulduğum için tembelmişim) diyor.
Benimde artık şan teller attı bende çalışıyorum eve gidip herşeyle ilgileniyorum ama ben şikayet edemiyorum. Bende artık çok sıkıldım bu durumdan işten ayırmaya karar verdim konuştum patronum lada yerime irini bulana kadar çalışacağım sonra ayrılacağım.
( Bu arada evimiz arabamız var borcumuzda yok eşim kazancıda iyi sayılır çalışmak istemem hazır çocuğa bakan varken evde oturmamaktı ama hal böyle oluncada kararım bu oldu)
NEDİYORSUNUZ
Yani yetiştiğim kadarını yapıyorum evde olan kadınların bile evi sürekli düzenli kalmıyor. Ama benim kızdığım ben bu kadar çabalarken söylenen.
yaranılmaz bu erkeklere.çalışmasan bu seferde harcadığına karışırlar.
Keşke bir yardımcı alsaydınız da işi bırakmasaydınız, hazır başlamışken
Çalışmak iyi geliyor insana, yazık olmuş
Kesinlikle isinizden ayrilmayin. Madem maddi sikintiniz yok eve yardimci cagirin. Gerekirse aldığınız maas ona gitsin ama işten vazgecmeyin. Bir birey için ozellikle de bir kadin icin calismak para kazanmaktan çok daha fazlasidir.
Kardeş sen ona söylendiği zaman okkalı bi "kuzzzullllkurt" çek. Susar benceHakkını yemiyeyim çalışmadığım zamanlar hiç karışmadı niye harcadın demedi.
Kardeş sen ona söylendiği zaman okkalı bi "kuzzzullllkurt" çek. Susar bence
Türkçe'de 'zıkkımın kökü' diyoruz :))Ben bunu anlamadımama merak ettim