- 20 Kasım 2015
- 1
- 0
- 23
- Konu Sahibi ElmaSekeriii38
Merhaba evleneli 1 sene olmadi eşim sürekli ailemle ilgili olumsuz yorumlar yapip Kaba konusup beni sinirlendiriyor kendisi en ufak seye takilip sinirlenen biri ama sinirli degilken melek gibi insan bana karsi e ailemi savunuyorum tabiki ama ailemde yeri geliyor eşimle ilgili olumsuz yorumlar yapiyor bu da onlarin yaninda bazen istemeden kavga ettimiz icin oluyor. Kimsenin karsilikli birbirine saygısızlığı yok ama iki tarafta bana söyleniyor ve ben yoruldum artik ben onun ailesine cok iyi davraniyorum sorun ne?
insan boyle seyler için yasamaktan vaz gecer mi ben resmen geçtim ne eşimi birakmak istiyorum ne aileme geri dönmek ama bu söylenen sözleri olaylarida unutaniyorum unutmak istedigim halde buraya yazmam belki sacma ama en azindan yorumlarinizda belki icim rahatlar.
insan boyle seyler için yasamaktan vaz gecer mi ben resmen geçtim ne eşimi birakmak istiyorum ne aileme geri dönmek ama bu söylenen sözleri olaylarida unutaniyorum unutmak istedigim halde buraya yazmam belki sacma ama en azindan yorumlarinizda belki icim rahatlar.