- 12 Aralık 2022
- 442
- 679
- 33
- 35
- Konu Sahibi tynkerbell
-
Annem aramam zaten diyor babam bayramda ağladı biz bunu hakedecek ne yaptık diye. Çok üzülüyorum.Annenin babanın yerinde ben de olsam bağrıma taş basar aramazdim.
İçinde biriktirdiklerini anlatsa daha iyi olmaz mı? Komple sırtını dönmek neden ben bunu anlamıyorum. Annemlerin de içinde biriktirdikleri şeyler var ama küslük kırgınlık olmasın diye bunları hep içlerine attılar. Kardeşimle bir kere bu konuda konuştuğumuzda onun yapısı, tarzı bu ne yapayım diyor. Bizim de zaten kendi aramızda biraz sorunlarımız var diyor. Tam ne olduğunu da bilmiyoruz, kardeşim bu konularda ketum biridir.İnsanların içlerin de ne biriktirdiklerini bilemeyiz. Sizin anlattıklarınıza göre kardeşiniz bayağı haksız görünüyor. Durumlar tam olarak böyle ise bence siz samimi bir şekilde işin içini iyice öğrenip, gerekiyorsa yanlış yaptığını söyleyebilirsiniz. Ama hala bu şekilde devam ediyorsa da koskoca insanlar yapacakta pek birşey yok. Kendisi kendi hatasını anlayıp dönmediği sürece kendi haline bırakacaksınız malesef.
Ben de iki taraflı olduğuna inanırım hep ama bu sefer kardeşim de daha fazla kabahat buluyorum. Evliliği her şeyi alttan almak, idare etmek, susarak yürüyebilecek bir kurum gibi görüyor. Bizi bile eşinin yanında arayamaz, aşağı iner ya da bir yere gidip öyle arar. Umarım annenizle sorununuz bir an önce düzelir.Böyle durumlarin genelde hep iki tarafi vardir. Kardesinizin evliligi de huzurlu oldugunu zannetmiyorum. Herkes durumu da kendi acidan görüyor su anda. Mesela dün annem kalbimi baya kirdi. Simdi ona sorsaniz iyiligim icin konustugunu söyler elestiri yagmuruna tutarken.
Ben de iki taraflı olduğuna inanırım hep ama bu sefer kardeşim de daha fazla kabahat buluyorum. Evliliği her şeyi alttan almak, idare etmek, susarak yürüyebilecek bir kurum gibi görüyor. Bizi bile eşinin yanında arayamaz, aşağı iner ya da bir yere gidip öyle arar. Umarım annenizle sorununuz bir an önce düzelir.
Bırakın öyle sanmaya devam etsin. En kral kocaya max bi 3-5 yılda doyuluyor. Burnu sürtüp kendini atacağı kapı da sizsiniz sonuçta. Bırakın doysun kocasına.Ben de iki taraflı olduğuna inanırım hep ama bu sefer kardeşim de daha fazla kabahat buluyorum. Evliliği her şeyi alttan almak, idare etmek, susarak yürüyebilecek bir kurum gibi görüyor. Bizi bile eşinin yanında arayamaz, aşağı iner ya da bir yere gidip öyle arar. Umarım annenizle sorununuz bir an önce düzelir.
Öyle mi dersiniz? 3,5 yıldır evliler:) Dönerse bizim kapımız her zaman açık sonuçta. Annemler ömür boyu küs kalacaklar diye korkuyorlar işte. Bir de torun var.Bırakın öyle sanmaya devam etsin. En kral kocaya max bi 3-5 yılda doyuluyor. Burnu sürtüp kendini atacağı kapı da sizsiniz sonuçta. Bırakın doysun kocasına.
Evet tam olarak öyle oldu. Evlenmeden de öyle olmuştu zaten. Her adımını rapor verirdi sürekli, bir şey alırsa resmini çeker ona gönderir ona göre alırdı; yüzde yüz teslim etti kendisini, kırmızı çizgisi, sınırları bir şeyi yok. Eşi de bazen şakayla söylüyor sağolsun beni çekiyor, başka kadın olsa dayanmaz diye. Görüşmüyoruz zaten ama üzülüyor insan işte.Evlenince koca delisi olan hayırsız evlatlardan işte benim annemi strese sokacak onu germekten beter ederim.
Bence kardeşinizle görüşmeyin ailecek.
Neden onaylmadilar evliliği? Damat ne iş yapıyor?Annem aramam zaten diyor babam bayramda ağladı biz bunu hakedecek ne yaptık diye. Çok üzülüyorum.
Bizde de aynı işte. Tamamen birbirine zıt kültürler, farklı hayat görüşleri; ailem bu yüzden karşı çıktı ama seviyorum, istiyorum diye tutturdu. Peki sizin ve ailenizin ilişkisi nasıl şimdi kardeşinizle ?Benim kız kardeşimde , bizden çok farklı kültürden biri ile evlendi . Doğumunda annem gitti , kadın hasta döndü , zayıfladı . Kocası ile aileme geldi yine huzursuzluk çıkardı . Benim ailemin yanında farklı damat , karısının yanında farklı . Kız kardeşimi ikna ediyor adam bir şekilde . Sosyal bir insan değil kardeşim , çoğunlukla gördüğü kocası. Kız kardeşimin ailemle olan ilişkisine katılmıyorum . Anlatacak çok şey varda . Kesinlikle başka kültürü önermiyorum . İki. Taraf birbirini sevsede asla önermiyorum .
Evet tam olarak öyle oldu. Evlenmeden de öyle olmuştu zaten. Her adımını rapor verirdi sürekli, bir şey alırsa resmini çeker ona gönderir ona göre alırdı; yüzde yüz teslim etti kendisini, kırmızı çizgisi, sınırları bir şeyi yok. Eşi de bazen şakayla söylüyor sağolsun beni çekiyor, başka kadın olsa dayanmaz diye. Görüşmüyoruz zaten ama üzülüyor insan işte.
Tamamen farklı kültürler, mezhepler, yaşam tarzları. Daha evlenmeden bunla ilgili sorunlar çıktı zaten damadın ailesinden. Bizim kültürümüzü hor görüp bir kendileri doğruymuş gibi davranıyorlar. Detay veremiyorum burda pek. İşi, kazancı iyi, büyük bir şirkette çalışıyor.Neden onaylmadilar evliliği? Damat ne iş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?