Eş kişisiyle gelişmeler (!)

Eşin ve ailesi safi kötüler, sende birşeyleri görmemek için çok uğraşmışsın ama artık farkındasın. Kendini yine acabaya düşürme.
Yaşadıklarının çoğu normal değil. Okurken sinir basıyor beni.

Psikologa esinizin telafiye çalışmadığını soylediklerini sadece gorev gibi yaptığını ama davranışsal olarak bir degisim görmediğinizi anlatin, anladigim kadariyla sevgi gosterisinde bulunmuyor sadece görev icabi yapıyor sirin gorunmek icin
Acikca ben bosanmak istiyorum.deseniz kimse sizi zorla anlaşmaya zorlayamaz ki
Bunca zaman cabaladim artik bir adim atmak istemiyorum o yaptiklarini telafi edecek ve ben bunu hissedeceğim deseniz ne der psikolog? Illa cabalayin diyecegini zannetmiyorum

Terapist ,psikolog vs vs vs hiç bir çözüm kalmamış bu ilişkide .Bunu bile bile hâla onu ailesi benim ailem ,eş kişisi gibi genellemelere takılmadan bence boşan ve kurtul .Çünkü iki ucu boklu değnek sizinkisi .

Sevmeyi bilmiyor sanırım. Hiç aşık olmamış.

Bunları yaşarken normal görmüyordum zaten. Sinir oluyordum ama tepki veremiyordum ayıp olur, huzursuzluk olur diye. Bu hakaret işi olmasaydı yine bu atılımı gerceklestiremezdim
Gerçi diğer gelinin arkasından ettikleri hakaretleri duyunca eş musvedddesini uyarmıştım, bana böyle yaparlarsa ben kaldiramam diye.

Terapiste gitme amacınız bir şeyleri düzeltmek değil mi? Bu doğrultuda iki kişi çaba göstermezse düzelmez. Yok değilse düzelmez veya düzeltmek istemiyorum diyorsanız terapist yerine boşanma avukatına gitmeniz yararınıza olur.

Ne var biliyor musunuz?
Bebeğim dışarıda bir erkek gördüğünde baba diye bağırıp o kişiye koşuyor. Ve ben o an bir sene sonrayi yaşıyor gibi gozyaslarimi tutmaya çalışıyorum. Kendimi geçtim, iki kız çocuğa bunu bir baba niye yapar?
Acaba kendimi feda edip her şey yolunda gibi rol yapsam da kızlar babalarıyla mi büyüse diyorum. Anında fikrim değişiyor çünkü kaldıracak halim kalmadi

Söyledim bunları. Siz karşılık verin o da içtenlikle yapmaya başlar diyor.
Şimdi karşılık vermediginiz için ben elimden geleni yaptım diye düşünüyor, diyor

Çok ilginç. Bebeğin dışarıdaki adama neden baba diyor? Çocuk da haklı gerçi, baba mı var meydanda?

Dedim ya ne zaman çaba göstersem "enayi yine alttan aldı, yine yapalım" modundalar

Çok ilginç. Bebeğin dışarıdaki adama neden baba diyor? Çocuk da haklı gerçi, baba mı var meydanda?
Bu yaşlarda şema oluşturuyorlar. Tüm kadınlar anne, tüm erkekler baba, tüm gozlukluler teyze gibi. Ama iki sene sonra gerçekten baba arayacak. Şimdi bile bağlı babasina

Bu yaşlarda şema oluşturuyorlar. Tüm kadınlar anne, tüm erkekler baba, tüm gozlukluler teyze gibi. Ama iki sene sonra gerçekten baba arayacak. Şimdi bile bağlı babasina
Sen daha iyi bilirsin öğretmen olarak ama başıma hiç böyle şey gelmedi benim. Kızlarım sokakta elin herifine baba demedi. Bakıcılarına anne dediler, ama babasından başkasına baba demediler. Ailemde de görmedim. Teyzem genç yaşta dul kaldı, kuzenlerim baba görmedi. Onlar babama baba derdi, bunu okuyunca aklıma o geldi, içim cız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…