- 3 Nisan 2014
- 36.159
- 147.491
- 798
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Askerde bile anasının özel günlerini kaçırmaz çiçek yollardi. Benim babamın vefat ettiği gün anasina yüzük almaya gitmiş.
Balayimizda doğum günümde bana hiçbir şey almamıştı ama. Benim beklentime bakar mısınız?
Evet bu doğru. Bu ikinci terapist zaten. Geçici küçük değişiklikler oluyor sadece. Zihniyet aynı. Belki başkası mutlu mesut yaşar ama ben mi sorunluyum bilmiyorum cok ağrıma gidiyor özellikle aileme sebepsiz düşmanlığı
Benim genel olarak her şeye karşı kaybetme korkum var galiba. İlkokuldan itibaren tüm arkadaşlarımla görüşüyorum, hiçbiri hayatımdan gitsin istemiyorum, herkese sevgi besliyorum ilginç şekildeAma hep bir beklentin var, olmayacak adamdan çok şey bekliyorsun, bile bile. Yoksay gitsin, o sen olmadan aylar yıllarca yaşar nasılsa. Sen ol ama elleşme, onun canına minnet.
Yani beni mi sevmiyor yoksa kök ailesinden başka kimseyi sevmeyecek kadar bağımlı mi bilmem.bu konuya bakarsak basit gibi görülebilir ama eski konunu da biliyorum.
sevmiyor seni üzgünüm.
Onun da aksi gibi ailesi olsun da, evladı bile görmez gözü. Bir gün ayrılabilirsen daha iyi anlarsın. Ailesi de kalabalık aksi gibi, sıra gelecek diye bekle bekle ömür biter yine de o sıra gelmez.Benim genel olarak her şeye karşı kaybetme korkum var galiba. İlkokuldan itibaren tüm arkadaşlarımla görüşüyorum, hiçbiri hayatımdan gitsin istemiyorum, herkese sevgi besliyorum ilginç şekildelisedeyken giydiğim kıyafetleri bile atmamisim hala. Hiçbir şey benden gitmesin istiyorumdur belki de
Bence çok haklısın ...Evet bu doğru. Bu ikinci terapist zaten. Geçici küçük değişiklikler oluyor sadece. Zihniyet aynı. Belki başkası mutlu mesut yaşar ama ben mi sorunluyum bilmiyorum cok ağrıma gidiyor özellikle aileme sebepsiz düşmanlığı
İyi tahmin ettin. Geçen psikoloğa diyor ki askito bosanirsak çocukları görmeme izin vermez belki.Onun da aksi gibi ailesi olsun da, evladı bile görmez gözü. Bir gün ayrılabilirsen daha iyi anlarsın. Ailesi de kalabalık aksi gibi, sıra gelecek diye bekle bekle ömür biter yine de o sıra gelmez.
Ailece parayı seviyorlar fazlasıyla. Ondan hariç birşey umurlarinda değil.Yani beni mi sevmiyor yoksa kök ailesinden başka kimseyi sevmeyecek kadar bağımlı mi bilmem.
Eski kiz arkadaşından niye ayrıldığı beni cok sasirtmisti. Kiz öğrenciymis, bu çalışıyor. Kız bundan kontör istiyormuş diye ayrılmış. Demek ki beni son derece fedakar gördü sömürmek için diye düşünüyorum
Gerçekten mi? Artık kendimi suçluyorum sende problem var ki anlaşamıyorsun bu insanlarla diye....Bence çok haklısın ...
başkası da sorunsuz yaşayamaz bu şartlarda sanmıyorum
Bende bu narin kalp ya da fare yüreği olmasaydi da o alışverişi başlarına geçireydim keskeAilece parayı seviyorlar fazlasıyla. Ondan hariç birşey umurlarinda değil.
Nişann alışverişine çıkartıp ödemeyi sana yaptıran insanlardan bahsediyoruz, başından beri belli para neredeyse taptıkları.
Ciddi misin kendini suçlama konusunda, böyle düşünüyorsan daha yorum yapmayacağım konularına. Ne desek bir anlamı olmayacak demektir çünkü.Gerçekten mi? Artık kendimi suçluyorum sende problem var ki anlaşamıyorsun bu insanlarla diye....
Çünkü hep ailem iyi niyetli,sen abartıyorsun diyor
Torunlarını seviyorlar mı gerçekten? Adam resmen tüm varlığını ailesine adamış. Seni de yanında tutarak diri kalıyor, külfeti sana nimeti onlara. Aksi halde ayakta kalamaz, o da insan sonuçta, bir yerden alması lazım.İyi tahmin ettin. Geçen psikoloğa diyor ki askito bosanirsak çocukları görmeme izin vermez belki.
Başka bir konuşmanın içinde de dedi ki tamam ailelerle görüşmeyelim, ailem torunlarını görsün yeter.
İnanamıyorum, adam ben çocuklarımı göremeyeceğim diye düşünüyor ama ailesi görsün diye üzülüyor
Kimse o külfetle dört duvar arasında başbaşa kalmıyor ki. Ne çektiğin senin malumun.Gerçekten mi? Artık kendimi suçluyorum sende problem var ki anlaşamıyorsun bu insanlarla diye....
Çünkü hep ailem iyi niyetli,sen abartıyorsun diyor
Olur mu öyle şey, ne kadar değerli yorumlarınız... Benim için üzüldüğünüzu görebiliyorum merak etme.Ciddi misin kendini suçlama konusunda, böyle düşünüyorsan daha yorum yapmayacağım konularına. Ne desek bir anlamı olmayacak demektir çünkü.
Keşke görse onlarinkinin sevgi falan olmadığını. Uyuyan çocuğu uyandırmak, gripliyken kuvozden yen cıkmış bebegin odasına girmek, dişini karıştırıp bebeğin yüzüne sürmek, bir yaşına gelince anasını boşver demek. Keşke görse kendilerine hazırladıkları ilahi adaletiTorunlarını seviyorlar mı gerçekten? Adam resmen tüm varlığını ailesine adamış. Seni de yanında tutarak diri kalıyor, külfeti sana nimeti onlara. Aksi halde ayakta kalamaz, o da insan sonuçta, bir yerden alması lazım.
Olur mu öyle şey, ne kadar değerli yorumlarınız... Benim için üzüldüğünüzu görebiliyorum merak etme.
Kendimi suçluyorum, yani o kadar manipüle edilmisim, o kadar ezik ve korkak hissediyorum demek istiyorum.
Yoksa adam haklı diye düşünmuyorum. Sadece neden bunlar hep beni bulur, bende bir sorun olmalı gibi bir his
Sen onu bırak da, kocan senden alıyor sen kimden alacaksın?Keşke görse onlarinkinin sevgi falan olmadığını. Uyuyan çocuğu uyandırmak, gripliyken kuvozden yen cıkmış bebegin odasına girmek, dişini karıştırıp bebeğin yüzüne sürmek, bir yaşına gelince anasını boşver demek. Keşke görse kendilerine hazırladıkları ilahi adaleti
Doğru yerden girdiniz. Sevgi saygı olmadığı gibi kavga dövüş vardı. İşte onları göre göre böyle yamyam insanları normal bir şey sandimAnne babanızın birbirine sevgisi nasıldı?
Romantik bir bağ var mıdır aralarında?
Ongorun ne? Kendime şimdiden cekiduzen vereyimSen onu bırak da, kocan senden alıyor sen kimden alacaksın?
Evet.Doğru yerden girdiniz. Sevgi saygı olmadığı gibi kavga dövüş vardı. İşte onları göre göre böyle yamyam insanları normal bir şey sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?