Eş kişisiyle gelişmeler (!)

Bir aydır boşa para verdiğimi ben de düşünmüyor değilim. Bu arada bana boşanmayı aklından geçirme diyen doktor yillar önce boşanmıştı. Muhtemelen zorluğunu benim kaldıramayacağımi düşünmüştür diye düşündüm ben

Eğer doğruysa ne kız? Beni de sahte üye diye attırmayın
Şu psikolog terapist işini biraz eksik ya da yanlış anlatıyorsun gibi geldi kusura bakma. Ya da burda olduğun gibi değilsin onların yanında, hani nasıl desem, evlilik biterse ölürüm fikri mi veriyorsun? Böyle uzmanlar görmedik de biz.

Bir aydır boşa para verdiğimi ben de düşünmüyor değilim. Bu arada bana boşanmayı aklından geçirme diyen doktor yillar önce boşanmıştı. Muhtemelen zorluğunu benim kaldıramayacağımi düşünmüştür diye düşündüm ben
Artik sana zarar veren var mı, ailesi karışıyor mu, paranizi vermiyorsunuz, geçmişte kaldı onlar dedi.
Yoo geçmişte kalmadı. Şu an psikolojik şiddet yaşamıyor muyum dedim.
Sadece eşinden adım bekleme, sen de at, yoksa haksızlık olur, onun da Sabri tükenir dedi.
Yahu siz katil ve maktule aynı cezayi kesiyorsunuz, dedim.
Şimdi ben ofkeliyim, sesimi yükseltiyorum ya, eş kişisi masum masum oturuyor. Rencide edici konuşuyormusum. E banane, onlar sulalece beni rencide ederken iyiydi.
Eş kişisi şu çirkin işleri bırakıp benimle doğru düzgün ilişki kursa yine tamam diyeceğim. Ama onun umrunda değilse iki çiçeğe eski halime dönmeye niyetim yok

Diyaloglar birebir. Ama dışarıya verdiğim izlenimi bilemem. Belki öyle görünüyorumdur da adamlar da öyle cevap veriyordur. Zaten boşanmaya karşıyız demedi hiçbiri. Sizin bosanmaniza gerek yok dediler

Ben sizi anliyorum ve hak veriyorum zaten o yuzden bu kadar cok yazdim. Etrafinizda toplanan uzmanlara karsi benim sinirim, En buyuk kk ' nin dedigi gibi. Yarardan cok zarari var bu anlattiginiz kisilerin sizin hayatinizda olmasinin.

Ben hic bu yazdiginiz gibi direkt danisanini suclayan bir terapist ile tanismadim. Onun gorevi sizi yargilamak degil, hatta ilk yapmamasi gereken sey sizi yargilamak. Terapi sizin guvenli alaniniz olmali, yargilanmadan, gercekten anlasilarak konusabileceginiz tek yer orasi olmali.

Diyaloglar birebir. Ama dışarıya verdiğim izlenimi bilemem. Belki öyle görünüyorumdur da adamlar da öyle cevap veriyordur. Zaten boşanmaya karşıyız demedi hiçbiri. Sizin bosanmaniza gerek yok dediler
Bırak o terapisti psikoloğu sen. Boşanınca ölecek olsa bile hastaya böyle yönlendirme yapmamaları lazım; ama maşallah ebem karıyı da geçmişler, yuvayı dişi guş yapar yavrıııım gız geldin buna çattın dul getsen kime çatarsın diyecekler diye korkuyorum şu an.

Ama adamlar bana "sen haklısın, eşin cok yipratmis seni" diyor zaten. Buna ek olarak baskın karaktersin dedi. Benim hoşuma gitmeyen şu ki "jest yap, karşılık ver, sen onun ailesiyle görüşme ama o da seninkiyle gorusmesin yoksa haksizlik olur" cümleleri oldu. Benim sinirimi yıllardır bozan şey, haksızlık zaten. Bu çözüm önerisi de bana haksızlık bence. Benim zihniyetime göre herkes yaptığının sorumluluğunu almayı bilmeli, kötülük yapan bedel ödemeli. Yapmadığım kötülüğün bedelini ben niye odeyeyim? Bugün babasının eski bir lafını söyledim terapiste (bebek bir yaşına gelince annesini boşver) İnanamadi, şaka mı yaptı diye sorup durdu.
Dediğim gibi adamların hakkını yemeyeyim, bitmesi gereken evlilikleri ona yönlendiriyoruz ama sizinki o durumda değil, ümit var, siz de emin degilsiniz" gibi şeyler söylüyorlar, detaylıca yazdim

Bunlar nasıl psikologlar
Ben çok şaşkınım
Hele kızınız için evli kalın diyen nere mezunu?

Allah razı olsun ya, arada seni görmüşler.

Seni kötü kocadan mı kurtarmalı, kötü psikologtan terapistten mi?

Bunlar nasıl psikologlar
Ben çok şaşkınım
Hele kızınız için evli kalın diyen nere mezunu?
Kızınız için evli kalın demedi hiçbiri. Çocuk için evlilik sürdürmek ya da sürdürmemek diye bir şey söz konusu olamaz dedi hatta. Şiddet ve hakaret yoksa, çocuk kötü etkilenmiyorsa aile ortamı daha iyi dedi.
Evet ama ben mutsuzum, dedim

Dedim ya bence sen benden şanslısın ayakların üzerinde durabilirsin kimse gercekten ömrünün 1 dk sına bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…