Konu sahibi bence de haklı.
Eşimin durumu iyi diyor da konu sahibi, herhalde sabancı olsaydı konu sahibi bu forumda gezmezdi
İki çocukları olsa doğum/bebeklik süreçleri, okul çağına geldiklerinde senelik 600-700 bin okul masrafı, üniversite dönemi desen ayrı. Ev alındı, araba alındı denmiş ama yani bir ev bir araba insanı maddi olarak garantiye alıyorsa çoğumuz rahata erdik o zaman.
Eş emek veriyor çalışıyor kazanıyor, karısını da ortalama altında geçindiriyor gerisini ailesine harcayabilir düşüncesine katılamıyorum. Anne babaya yardım, destek, hediye sonuna kadar varım. Kardeşim de zor durumda ise elbette destek olurum. Ama arabasını değiştirebilecek adamın da düğününü ben yapmam. Genç insanlar kendi emeğiyle yaşamasını öğrensin bir zahmet. Düğünü yaptım diyelim yarın başka bir beklentiye girecekler olayın sonu gelmeyecek.
Benim durumum iyiyse kardeşim evlenirken, çocuğu olduğunda vs en ala hediyeyi alirim. Yardıma ihtiyacı olursa destek olurum. Ama buna ben karar veririm, ben teklif ederim. Karşı taraf benden talep edemez, bana yaslanamaz.