- 12 Ağustos 2021
- 37
- -4
- 38
-
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Adam hep öyle olsa evet normal ve güzel olanı bakımlı olması ama bu tip şeylerin altından büyük ihtimalle başka şeyler çıkar.Adam normal olanı yapınca gözünüze batmaya başlamış.
Güzel koksun,aynı kıyafeti 3 gün giymesin,beğendiği şeyleri alsın.
Bu zaten olması gereken.
Kadınlar ise arsizligindan değil yakın gördüklerinden oturdular bence.
Yani siz yaninizdayken çekinmeden oturduklarını göre bir aldatma yahut beğenilme durumu yok.
Aksi halde siz varken teğet gecerlerdi.
Akıl istiyorsaniz ilk olarak kocaniza eş kişisi demeyin, çok itici duruyor.
İkincil olarak ise kocaniz kendine özen gösterdiğinde bunu aldatmaya yormayin.
Olmayan bir şeyi sürekli sorarsıniz kocanizi kanalize etmiş olursunuz,yapmayacaksa da yapar.
Aklına düşürmeyin.
Aldatılan bir arkadaşım vardı . Kız eşiyle gördüğünde yanına gidip gayette sohbet ediyor , eşini de tanıyordu . Hep beraber iş yemeklerine de çıkıyordu . Ama gel gör ki o kadınla ilişkisi varmış .Yani extrem durumlar olabiliyor .Adam normal olanı yapınca gözünüze batmaya başlamış.
Bu zaten olması gereken.
Yani siz yanindayken çekinmeden oturduklarını göre bir aldatma yahut beğenilme durumu yok.
Olmayan bir şeyi sürekli sorarsıniz kocanizi kanalize etmiş olursunuz,yapmayacaksa da yapar.
Aklına düşürmeyin.
Bi arkadaşın eşi fake İnstagram açmış. Telefonda uygulaması bile yüklü değil. Adam netten açıp diğer kadınla görüşüyormuş. Görüntülü aramada var ya artık İnstagramda. Mesajlaşma falanda ordan hep. Kız şüphelenmiş ama bulamamış. Allah işte bi gün tesadüfen denk gelmiş öyle öğrendi. Dikkatli olun.Gozlemliyorum ama pek bisey bulamadim. Telefonu ortada duruyor. Gecenlerde karistirdim bisey bulamadim.
Bana öyle gelmedi,çok zorlama olur şu konu için.Aldatılan bir arkadaşım vardı . Kız eşiyle gördüğünde yanına gidip gayette sohbet ediyor , eşini de tanıyordu . Hep beraber iş yemeklerine de çıkıyordu . Ama gel gör ki o kadınla ilişkisi varmış .Yani extrem durumlar olabiliyor .
Eşinizin iş arkadaşlarını tanımıyor aralarındaki mesafeyi bilmiyor olmanız garip geldi bana, ofis tarzı bir yerde çalışıyor anlaşılan, ben arada eşimin yanına uğrar oradaki bayanlarla çay içer sohbet ederim, çok da severiz birbirimizi. Böyle olunca aralarındaki mesafeyi samimiyet derecelerini de bilirim. Ayrıca eşim çalıştığı yerdeki insanlardan evde de sık sık bahseder yüzünü bilmediğimin de adını bilirim. Böyle yabancı olmanız çok garip.Merhabalar, konuyu hiç uzatmamak adina dogrudan giris yapayim. Esimle birbirimizi cok severek evlendik. Evliligimiz boyunca benim bazi hatalarim ve ailem dolayisiyla bazi sorunlar yasasakda esimle aramiz iyidir. Yalniz esimde son 6 aydir bazi degisimler olmaya basladi. Mesela kendine asiri derece de bakmaya basladi. Eskiden dogru durust parfum kullanmayan bir kiyafeti uc gun giyen adam simdi her gun baska kiyafet giyiyor. Her gun parfum sıkmadan evden cikmaz oldu. Kendine cok fazla ozeniyor. Bu durum ilk basta dikkattimi cekmese de son zamanlarda, surekli kiyafet almasi kendine daha da bir ozen gostermesi odak noktamin onda toplanmasina sebep oldu. Bu durumun cikis noktasi olarak ise, esim ve ben yillik izindeyiz ve gecenlerde esimin is yerine yakin bir yerlerde yemek yiyorduk. tesaduf olarak, ayni yerde esimin is yerinden, bir kac bayan arkadasi da oraya gelmisler ve biz karsilastik. Esime ve bana selam verdiler, bizim iznimiz olmadan bizde buraya oturalim deyip masamiza da bir guzel çöktüler. Allah var esim davet etmedi gelin masaya oturun diye ama gelen kadinlar biraz arsiz. Ayrica esimlede samimi idiler. Yemekten ciktiktan sonra ben burnumdan soluyarak, eve geldik. Esime bu ne hal boyle dedim. Ne varmis halimizde dedi. Bu bayanlar kim neden masamiza oturdular ayrica ne kadar samimisiniz oyle dedim. Esim is yerinden arkadaslarim ayrica sana oyle gelmis deyip sacma salak bir bicimde konuyu kapatmaya calisti. Lakin ben iyice paronoyak oldum. Bu konu cok canimi sıktı ustune birde esim cilt bakimlarina da gitmeye basladi.Girdigimiz her ortamda acaba biri bize mi bakiyor diye etrafi kolacan etmeye basladim. Aklima kotu kotu seyler de gelmeye basladi. Bir insan durduk yere neden kendine bakmaya baslar ki? Bana bi akil verin lutfen.
Bu anlattığınız normal olanla ilgili, 6 yıllık karısına karşı daha önce hiç böyle şeyler yapmayan adam birden bire aşırı olarak kendine özenmeye başladıysa bu normal değildir. Zaten sırf bu argümanla kocadan hesap sormak akıl karı değil ama aman ne güzel kocan sana kendini beğendirmek için yapıyor söylemleride fazla hayalcili bir yaklaşım olur bana kalırsa. Konı sahibi takipte kalırsa fayda var.Adam normal olanı yapınca gözünüze batmaya başlamış.
Bu zaten olması gereken.
Yani siz yanindayken çekinmeden oturduklarını göre bir aldatma yahut beğenilme durumu yok.
Aklına düşürmeyin.
Kendine begendirmek için yapıyor demedim ki ben.Bu anlattığınız normal olanla ilgili, 6 yıllık karısına karşı daha önce hiç böyle şeyler yapmayan adam birden bire aşırı olarak kendine özenmeye başladıysa bu normal değildir. Zaten sırf bu argümanla kocadan hesap sormak akıl karı değil ama aman ne güzel kocan sana kendini beğendirmek için yapıyor söylemleride fazla hayalcili bir yaklaşım olur bana kalırsa. Konı sahibi takipte kalırsa fayda var.
Şu iş arkadaşları ile arasınsa birşey varsa masaya oturmazlardı söylemide pek doğru değil. Emin olun aldatmaya dayalı boşanmmaların yarısından fazlasında üçüncü kişi tarafların çevresinden biri bırakın karşılaşınca selam verip masaya oturmayı, ben kadınla arkadaş olup, kocasının yatak sırlarını öğrenmeye çalışan, arkadaş grubu ile beraber tatile gidip adamla odasında buluşup sabahına karısı ile kahvaltıdan sohbet eden kadınlar gördüm. İnsanların bu konudaki arsızlıklarına inanamazsınız.
Konı sahibine vereceğim iki tavsiye var birincisi kocanı el altından gözlemle ve takip et, ikinci olarakda madem kocan kendine bakıp özenmeye başladı sanada tavsiye ederim, acil olarak kendine yatırım yapmaya başla zira erkek milletine tutumlu olarak aile bütçesini düşünen kadın yaramıyor.