Merhabalar, konuyu hiç uzatmamak adina dogrudan giris yapayim. Esimle birbirimizi cok severek evlendik. Evliligimiz boyunca benim bazi hatalarim ve ailem dolayisiyla bazi sorunlar yasasakda esimle aramiz iyidir. Yalniz esimde son 6 aydir bazi degisimler olmaya basladi. Mesela kendine asiri derece de bakmaya basladi. Eskiden dogru durust parfum kullanmayan bir kiyafeti uc gun giyen adam simdi her gun baska kiyafet giyiyor. Her gun parfum sıkmadan evden cikmaz oldu. Kendine cok fazla ozeniyor. Bu durum ilk basta dikkattimi cekmese de son zamanlarda, surekli kiyafet almasi kendine daha da bir ozen gostermesi odak noktamin onda toplanmasina sebep oldu. Bu durumun cikis noktasi olarak ise, esim ve ben yillik izindeyiz ve gecenlerde esimin is yerine yakin bir yerlerde yemek yiyorduk. tesaduf olarak, ayni yerde esimin is yerinden, bir kac bayan arkadasi da oraya gelmisler ve biz karsilastik. Esime ve bana selam verdiler, bizim iznimiz olmadan bizde buraya oturalim deyip masamiza da bir guzel çöktüler. Allah var esim davet etmedi gelin masaya oturun diye ama gelen kadinlar biraz arsiz. Ayrica esimlede samimi idiler. Yemekten ciktiktan sonra ben burnumdan soluyarak, eve geldik. Esime bu ne hal boyle dedim. Ne varmis halimizde dedi. Bu bayanlar kim neden masamiza oturdular ayrica ne kadar samimisiniz oyle dedim. Esim is yerinden arkadaslarim ayrica sana oyle gelmis deyip sacma salak bir bicimde konuyu kapatmaya calisti. Lakin ben iyice paronoyak oldum. Bu konu cok canimi sıktı ustune birde esim cilt bakimlarina da gitmeye basladi.Girdigimiz her ortamda acaba biri bize mi bakiyor diye etrafi kolacan etmeye basladim. Aklima kotu kotu seyler de gelmeye basladi. Bir insan durduk yere neden kendine bakmaya baslar ki? Bana bi akil verin lutfen.