Selam kızlar. Eşim ile 5 yıldır taşınıyoruz. 1 yıldır evliyiz. Malesef çoğunuz gibi biz de geçim sıkıntısı çekiyoruz. Belki bundan , belki de evlilik insanı olmadığımı anlamaya başlamamdan dolayı sorunlar yaşıyoruz. Şöyle ki; eşim herkesin sevdiği bir adam. Tanıyıp da sevmeyen yoktur. Namusludur, iyi ahlaklıdır, sigara dışında kötü alışkanlıkları yoktur, sabırlıdır ve yakışıklıdır da.. Zaten bu devirde daha iyisini bulamazdım diye düşündüm hep. Ben de agresif bir yapıya sahibim. Çok çabuk sinirlenir çok çabuk sönerim. Takıntı yaptığım konular fazladır. Bu yüzden eşime dırdır yaptığım çok olur. Bunların farkındayım. Ama sorun şu ki bir heyecan hissetmiyorum artık. Herşey çok monoton geliyor. En ufak hareketi bana batıyor. Cinsel ilişki hiç istemiyorum. Ayda en fazla 2 gün nefsim uyanıyor o da yumurtlama günleri diye sanırım. Gebe kalmak istediğim için de bir-kac gün yapıyorum. Ama isteksizim.Bu yüzden de sorunlarımız oluyor.Ben istemedikçe hırçınlaşıyor.Cinsel ilişki içerisindeyken beni yönlendirmeleri bile itici gelmeye başladı.Çok zayıftır kendisi. Kilo alamaz. Zayıf olduğu için gözüme çekici görünmemeye başladı fizik olarak.Belki de bu yüzden istemiyorumdur.Ne bileyim birçok şey var. Siz de bu tarz sorunlar yaşıyor musunuz? Nasıl üstesinden geldiniz? Evliliğim bitsin istemiyorum. Ama boşanma düşüncesi de aklımı kurcalıyor. Ne yapmalıyım