Eş ile ayrı şehirlerde yaşamak?

Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.
Ben olsam sadece eşimi düşünüp gitmezdim benim mental sağlığım evladım içinde çok çok önemli, diğer şehirde aile , tanıdık yok. Bunlar olsa okeydi. Hazir düzenim oturmuş burda kendi evimdeyim, eşime derdim yoneticinle konuş ,güzel konuşup hakkını almaya çalış

Peki ya gittiği yerdeki iş yerinde de aynı sorunları yaşarsa? O zaman ne yapacak paşa hazretleri?

Burada kirası yok. Bu evi bozmayacak. Orada aynı maaşla hem kira verip hem geçinecek. Zannediyor ki Antalya çok ucuz. Oralı arkadaşlarım var yazın ben de oradaydım. Yerlisi illallah etmiş durumda artık kimse gelmesin diyorlar.

Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.

O da gitmesin, her şey iş değil ki burda keyfiniz yerinde. Dertsiz başa dert alırsınız ancak. Adam hiç mi fikrinizi sormuyor, sen ister misin demiyor

O da gitmesin, her şey iş değil ki burda keyfiniz yerinde. Dertsiz başa dert alırsınız ancak. Adam hiç mi fikrinizi sormuyor, sen ister misin demiyor
İş burada olsa zaten çoktan kabul etmiştim diyor. Ve sürekli neler çektiğini anlatıyor. Her şey çok kötüymüş onun için. Ben de fikrimi söylüyorum eğer bu fikir sormaksa. Eski yöneticisi çağırdı aklını çeldi resmen.

Söylüyorum. Bazen dellenip git de gör gününü diyorum

Mis gibi bir yerde yaşıyorsunız adam belasını mı arıyor nedir evli bir insan öyle aklına esince basıp gidemez hele ki çocuğu arkasında sürükleyemez
şımarık gerçekten. şu eve taşındık taşınalı sadece şikayet etti. memnuniyetsiz.

Hem ilişkinizde, hem evde, hem de çocuk bakımıyla ilgili bu kadar bencil ve kendi isteklerini önceleyen bir adamın peşinden gitmezdim ben. İşinizi kurun, düzeninizi bozmayın.. Öcelikleriniz ve sınırlarınız konusunda netliğinizi koruyun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…