Bir akdeniz şehri.Hangi şehir? Ayrı kalmak mecburiyetler dışında mantıklı değil. Artıları eksileri düşünerek karar verin
Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.Ayrı şehirlerde yaşayacaksanız eş olamazsınız kusura bakmayın. Gidecekseniz de gitmeyecekseniz de birlikte. Eşimi seviyorum diyorsunuz.
Ben açıkçası erkeklerin çok başı boş bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.
Bence de öyle. Kendim buhrana gireceğim gibi geliyor. Kendime ayıracak 1 dk zamanım olmayacak. Hiçbir desteğim olmayacak.Ben açıkçası erkeklerin çok başı boş bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bilemiyorum. Söylenmelerinden beni yalnız bırakmasından o kadar bunaldım ki. Beni kendinden uzaklaştırıyorZorunlu bir görev,yada çok mecburi bir durum yoksa eşlerin ayrı kalmalarını doğru bulmuyorum.
Eşiniz gideceği yeni şehirde belki en az 5-6 yıl kalacak siz bu kadar yıl ayrı mı kalacaksınız.
Senin fikrini önemsemiyor mu?Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.
Ben onun da mutlu olmasını istediğimi ama gitmek istemediğimi söyledim. Heralde önemsiyor ki gidiyorum demedi daha. Ama sürekli evde bu konu konuşuluyor.Senin fikrini önemsemiyor mu?
Malesef öylr eşim daha baba rolünün farkına varamadı. Mesela Parka tek başına çocuğunu getirip bakan babalara o kadar saygı duyuyorum ki.Atanma, belli süreli ayri kalma zorunluluğu ayrı ama sizin durumunuzda ucu açık bir ayrılık olacak.
Aynı evin içinde eş varlığı hissetmediğiniz için ayrı şehir fikri olabilir mi diye düşündürmüş sizi. Üzücü aslinda.
Artı, eksilik bir durum yok ortada evlilik hele çocuklu evlilik böyle ayrı şehirlerde olmaz.
Olurda adı evlilik olmaz, zamanla sağlam olmayan ilişkiniz tamamen kopar.
Çocuk sorumluluğunu tek başına alan taraf olarak sizin konforunuz, düzeniniz daha önemli. Eşiniz eş, baba rolünün farkına varıp gitmemeli.
Deniz kıyısı bir Akdeniz şehri ise ve senin de orada devam ettirebilecegin bir işin varsa bence taşın. Destek bulunur. Bulursun yani. İstanbulda yaşanmazBen onun da mutlu olmasını istediğimi ama gitmek istemediğimi söyledim. Heralde önemsiyor ki gidiyorum demedi daha. Ama sürekli evde bu konu konuşuluyor.
Alanı çok spesifik. Bak diyorum aslında ama aynı maddi imkanlarla iş bulması baya güç. Birkaç alternatif olabilir ama sektör gereği kimi tanıdığın daha önemli, terfiler ona göre oluyor. Konuşamam onla bunla şeklinde yaklaşıyorO gitmemek konusunda ne dusunuyor konustunuz mu gitmek istemediginizi. Bende olsam acikcasi gitmek istemezdim ama esiminde gitmesini istemezdim. Yasadiginiz sehir disinda is neden aramasina birsey demediniz ki en bastan sadece bu sehirde is bak demeliydiniz.
Burada evimize daha yeni taşınmıştık tam oh be demiştik gerçekten o kadar gitmek istemiyorum kiDeniz kıyısı bir Akdeniz şehri ise ve senin de orada devam ettirebilecegin bir işin varsa bence taşın. Destek bulunur. Bulursun yani. İstanbulda yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?