Eş ile ayrı şehirlerde yaşamak?

Sizi dusunen buri yokki karsinizda siz neden duzeninizi bozasiniz onun icin? Sizi yanliz birakmis cocuk sorumlulugunu paylasmamis ben olsam gitmem kendisi mevcut sehirde yeni is bulsun dunya onun etrafinda donmuyor sonucta
Bu duyguları hissediyorum ben de işte.

Benim onayladığım bir durum değil hele bir arada yaşamış çiftler ve çocukta varsa. Hem çocuğun babasına babanın çocuğa ihtiyacı var eh işte bile uzak yaşamasından daha iyidir
Ucu açık bir zaman, ömür dediğin kısa

Burada kendi evimiz mesela. Sil baştan ev düzeni kur, her şey o kadar anlamsız geliyor ki.

Kusura bakmayın ama açık konuşucam eşiniz giderse bu evlilik biter. Zaten evliliğinizde sorunlar var. Eşinizin size şu an pekte bir faydası yok. Onun yokluğuna alışınca bir noktadan sonra bu evlilik neden devam ediyor diye düşüneceksiniz. Eşiniz de gittiği yerde bekar hayatına alışacak. O kendine orada sizsiz bir hayat kuracak. Bu evliliğe devam etmek için bir sebebiniz kalmayacak. Bir süre için gitmek değil bu iki tarafta yaşadığı yerde kendine yeni bir hayat kuracak.

Akdeniz şehri demişsiniz Mersin mi yani burası ise güzel bir şehir bende buradayım ama trafik ve kalabalık olarak çok yoğun çünkü aşırı derecede göç alan bir şehir hala alıyor.

Istanbul'dan kaçabilen kaçsın. Hele ki güneye iniyorsanız hiç düşünmeyin. Diğer şehirlerde hayat daha kolay. Hem deprem gerçeği gün gibi açık.
Tedarikçilerinizi de ayarlarsınız. Sadece birkaç ay sürer alışmanız.
Eşinizin çocukla ilgilenmemesi başka bir problem. Kendisine biraz sorumluluk vermek için de bu bir fırsat olabilir. Gelirim ama çocuğun yükünü benimle paylaşacaksın diyebilirsiniz.

Istanbulda hayat çok pahalı, trafik, kalabalık ayrı dert. Işyerinde mobbing ise intihara kadar gidebilen ciddi bir süreç. Belki eşiniz bu stresli ortamdan uzaklaşınca evde daha çok sorumluluk alır.

Akdeniz şehri demişsiniz Mersin mi yani burası ise güzel bir şehir bende buradayım ama trafik ve kalabalık olarak çok yoğun çünkü aşırı derecede göç alan bir şehir hala alıyor.
Yok değil, Antalya. Ben de mersinliyim. Mersin olsa koşa koşa giderdim ailem orada antalyada tek bir tanıdığımız bile yok

Depremde bişey olur da Allah korusun ileride pişman olurum diye de aklımdan geçmiyor değil
Eşim yok destek olmaz. Ancak bi salata yaparım heralde. Ben oturup iş yapmak üretmek istiyorum. Gerçekten tek başıma olduğum o dönem travmatik oldu benim için

Depremde bişey olur da Allah korusun ileride pişman olurum diye de aklımdan geçmiyor değil
O deprem mutlaka olacak. Şimdi sizin olan evinizin de yıkılma tehlikesi var.
Benim işim istanbulda ama bu yüzden yakın bir şehirden gidip geliyorum. Bazı günler evden çalıştığım için çok sorun olmuyor. Istanbul içi ulaşımdan çok da farklı olmuyor.

Yok değil, Antalya. Ben de mersinliyim. Mersin olsa koşa koşa giderdim ailem orada antalyada tek bir tanıdığımız bile yok
Bilemiyorum hem Antalya,hem Mersin eskisi gibi değil, aşırı göç,kiraların aşırı artması sebze-meyvenin ucuz olmamasi eskiden olsa en ucuz şehir neresi derler Mersin derdim şimdi öyle değil ki Antalya bir tık daha pahalı buraya göre.

Antalya ya gelseniz ailenize bir tık daha yakın olacaksınız aslında en azından haftasonlari gider gelirsiniz.

Ayrıca eşiyle mücbir sebeplerden 1 yıl ayrı yaşamak zorunda kalmış biri olarak ASLA tavsiye etmiyorum.
Hiç gitmek istemiyorsanız başından boşanın, boşa zaman kaybetmemiş olursunuz. Çünkü o yolun sonu başka bir yere çıkmıyor. (2-3 yıldan uzun ayrılıklar için)

Antalya Mersin birbirine en uzak iki komşu ilimiz malesef arabayla 6-7 saat uçak desen aynı.
Peki antalyada güzel bi ev kirası ne kadar? Ancak çok yüksek kira tutarı eşimi vazgeçirir. O sanıyor ki max 20 hayal aleminde yaşıyor

Mersin de bile kiralar yükseldi b benim bulunduğum semtte 13_15 arası yazıyor ki daha fazla isteyenlerde var

Antalya da daha da yüksektir buraya göre.

Eşiniz ya oradaki işinden hiç memnun kalmazsa?

Kendi adıma, düzeni bozup maceraya atılmazdım. Hayatınız gayet konforlu ve düzenli görünüyor.

Eşiniz ya oradaki işinden hiç memnun kalmazsa?

Kendi adıma, düzeni bozup maceraya atılmazdım. Hayatınız gayet konforlu ve düzenli görünüyor.
Paşam bana çemkirmekten bunları düşünmüyor. Eski işine geri dönüşü de olmaz. Şımarık sadece şımarık.

Diğer işin maaşı iyi değilmiş ki neden gitsin? Bu devirde ev taşımak hele ki iki şehir arasında kaç bin lira haberi var mı? Kaldı ki bu evi de bozmayalım diyorsunuz. Hiç yere ayrı yaşamak yani bu.
Deseniz ki atandı, asker , yurtdışına çalışmaya gitti, yeni iş uzak ama üç katını alacak yine neyse. Ama sizin durumda elde kalır bir yanı yok.
Belki, lütfederlerse primlerle daha fazlasını kazanacakmis. Ayda iki gelse gitse zaten yol vs o prim kadar olur.
Deger mi cidden?

Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.
Şuanda da zaten yalnız bırakmıyormu ? Anlattığınıza göre eşiniz ne sizle nede çocukla ilgileniyor. Açıkcası ben sevdiğinizi düşünmüyorum mecbur hissediyorsunuz gibi geldi bana. Çünkü seven insan 1sn bile düşünmez gider orada kalmak aklınıza bile gelmez. Bağlayan çok büyük birşey yoksa sizi gitmelisiniz farklı şehirlerde karı koca olunmaz heleki çocukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…