Mız mız bı adamın pesinden gitmezdim kendisi fedakarlık yapmıyor kendi rahatı ve kendi kariyeri için çocuğunun karısının fikri yaşam standartlarını göz ardı ediyorsa güle güle derim arkasından su bile dökmem
Bu duyguları hissediyorum ben de işte.Sizi dusunen buri yokki karsinizda siz neden duzeninizi bozasiniz onun icin? Sizi yanliz birakmis cocuk sorumlulugunu paylasmamis ben olsam gitmem kendisi mevcut sehirde yeni is bulsun dunya onun etrafinda donmuyor sonucta
Burada kendi evimiz mesela. Sil baştan ev düzeni kur, her şey o kadar anlamsız geliyor ki.Bulunduğunuz yerde başka iş bulsun. Gitmek istemediğinizi açıkça söyleyin bu kadar istemiyorsanız. Sadece ön yargıysa yalnız kalacağım diye düşünmeyin. Bende eşimin işi sebebiyle hiç bilmediğim bir şehire geldim. İlk zamanlar çok bunaldım. Ama sonra arkadaşlr edindim şuan bulunduğun yerden gitmek istemem. Oyun ablası vs gittiğiniz yerde de bulunur. Gittiğiniz yerde de apartman görevlisi olan bir yere yerleşirsiniz vs.
Akdeniz şehri demişsiniz Mersin mi yani burası ise güzel bir şehir bende buradayım ama trafik ve kalabalık olarak çok yoğun çünkü aşırı derecede göç alan bir şehir hala alıyor.Bence de öyle. Kendim buhrana gireceğim gibi geliyor. Kendime ayıracak 1 dk zamanım olmayacak. Hiçbir desteğim olmayacak.
Bilemiyorum. Söylenmelerinden beni yalnız bırakmasından o kadar bunaldım ki. Beni kendinden uzaklaştırıyor
Yok değil, Antalya. Ben de mersinliyim. Mersin olsa koşa koşa giderdim ailem oradaAkdeniz şehri demişsiniz Mersin mi yani burası ise güzel bir şehir bende buradayım ama trafik ve kalabalık olarak çok yoğun çünkü aşırı derecede göç alan bir şehir hala alıyor.
Depremde bişey olur da Allah korusun ileride pişman olurum diye de aklımdan geçmiyor değilIstanbul'dan kaçabilen kaçsın. Hele ki güneye iniyorsanız hiç düşünmeyin. Diğer şehirlerde hayat daha kolay. Hem deprem gerçeği gün gibi açık.
Tedarikçilerinizi de ayarlarsınız. Sadece birkaç ay sürer alışmanız.
Eşinizin çocukla ilgilenmemesi başka bir problem. Kendisine biraz sorumluluk vermek için de bu bir fırsat olabilir. Gelirim ama çocuğun yükünü benimle paylaşacaksın diyebilirsiniz.
Istanbulda hayat çok pahalı, trafik, kalabalık ayrı dert. Işyerinde mobbing ise intihara kadar gidebilen ciddi bir süreç. Belki eşiniz bu stresli ortamdan uzaklaşınca evde daha çok sorumluluk alır.
O deprem mutlaka olacak. Şimdi sizin olan evinizin de yıkılma tehlikesi var.Depremde bişey olur da Allah korusun ileride pişman olurum diye de aklımdan geçmiyor değil
Bilemiyorum hem Antalya,hem Mersin eskisi gibi değil, aşırı göç,kiraların aşırı artması sebze-meyvenin ucuz olmamasi eskiden olsa en ucuz şehir neresi derler Mersin derdim şimdi öyle değil ki Antalya bir tık daha pahalı buraya göre.Yok değil, Antalya. Ben de mersinliyim. Mersin olsa koşa koşa giderdim ailem oradaantalyada tek bir tanıdığımız bile yok
Antalya Mersin birbirine en uzak iki komşu ilimiz malesefBilemiyorum hem Antalya,hem Mersin eskisi gibi değil, aşırı göç,kiraların aşırı artması sebze-meyvenin ucuz olmamasi eskiden olsa en ucuz şehir neresi derler Mersin derdim şimdi öyle değil ki Antalya bir tık daha pahalı buraya göre.
Antalya ya gelseniz ailenize bir tık daha yakın olacaksınız aslında en azından haftasonlari gider gelirsiniz.
Mersin de bile kiralar yükseldi b benim bulunduğum semtte 13_15 arası yazıyor ki daha fazla isteyenlerde varAntalya Mersin birbirine en uzak iki komşu ilimiz malesefarabayla 6-7 saat uçak desen aynı.
Peki antalyada güzel bi ev kirası ne kadar? Ancak çok yüksek kira tutarı eşimi vazgeçirir. O sanıyor ki max 20hayal aleminde yaşıyor
Paşam bana çemkirmekten bunları düşünmüyor. Eski işine geri dönüşü de olmaz. Şımarık sadece şımarık.Eşiniz ya oradaki işinden hiç memnun kalmazsa?
Kendi adıma, düzeni bozup maceraya atılmazdım. Hayatınız gayet konforlu ve düzenli görünüyor.
İşte o yüzden mutlu olmama olasılığı da var sonuçta.Paşam bana çemkirmekten bunları düşünmüyor. Eski işine geri dönüşü de olmaz. Şımarık sadece şımarık.
Şuanda da zaten yalnız bırakmıyormu ? Anlattığınıza göre eşiniz ne sizle nede çocukla ilgileniyor. Açıkcası ben sevdiğinizi düşünmüyorum mecbur hissediyorsunuz gibi geldi bana. Çünkü seven insan 1sn bile düşünmez gider orada kalmak aklınıza bile gelmez. Bağlayan çok büyük birşey yoksa sizi gitmelisiniz farklı şehirlerde karı koca olunmaz heleki çocukla.Seviyorum ama kendimi de seviyorum. Beni yapayalnız bıracak çocuğumla tanımadığım bir şehirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?