Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Normal karşılamamana lafım yok, bu durumun eleştirilmesine de lafım yok. Ama lanetler okuyup, imkanı olsa taşlayacak gibi davranmak da yanlış dediğim gibi herhangi bir zorlama yoksa, bireyler aklı başında ve yeterli erginliğe sahipse, bu durumdan mağdur olan kimse yoksa ve de insanlar hallerinden memnunsa yaşasınlar istedikleri gibi.
yaşamasınlar işte, böyle böyle normalleşiyor. bugün bize bi zararı yok, ama yarın olabilir, bize değilse çocuklarımıza. yarın onların gözü önünde olursa? bütün kaygım bu aslında. yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz tabiki :)

Ohhh çok şükür.. bir an yorumları okumakta tereddüt ettim.. bunu normal görüp; 'ne var abi?? Saygı duyuyorum.. gericiler.. ' filan yazan olur diye.. neyseki çok şükür.. forumdaslarim hala bilinçli ve kuvvetli bir mideye sahip.. :-)
valla bende bekliyordum ama gericiler ne var bunda diyenleri ama neyseki olmamış pek

Son düzenleme:
4 eş almak konusu bence bu konuya tam uyuyor. Dini yada başka sebeplerle adamında eşlerinin de rızası varsa, biz ne kadar iğrenç bulsak ta, 5 kişi yaşayıp gidiyorlar yani. Ülkemizde yasal değil, ama yasal olduğu İslam ülkeleri var ve kimse Allah sizi topluca helak etsin demiyor.

Eş değiştirmek evet iğrenç bana göre de, ama yasal yollarla yapılan iğrençliklerden, serbest kalan tecavüzcülerden, ana-babasının bir imzasıyla evlenen çocuk gelinlerden daha iğrenç değil.

4 yetişkin insan ve hepsinin rızası var. Zorla alıkonulan yok. O zaman? Allah değiliz ki cezalarını biz keselim.

yaşamasınlar işte, böyle böyle normalleşiyor. bugün bize bi zararı yok, ama yarın olabilir, bize değilse çocuklarımıza. yarın onların gözü önünde olursa? bütün kaygım bu aslında. yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz tabiki :)

Bak işte bunun bir sonu yok. Misal benim hayatım, düşüncelerim bir başkasına göre çarpık gelebilir; onun çocuğuna kötü örnek olacağım diye ben konuşmayayım o zaman? Olmaz öyle. Toplum çok çeşitli ve insanları senin belirlediğin sınırlar ölçüsünde yaşamaya zorlayamazsın çünkü herkesin sınırları farklı.

Kaldı ki swinger'a falan gelene kadar toplumda çok daha büyük çarpıklıklar var normalleşen ve çocuklara kötü örnek olan. Bence hırsızlık diğer insanları da enterese eden çok büyük bir ahlaksızlıktır örneğin ama şimdi dolandırıcılara uyanık gözüyle bakılıyor, ooh yolunu bulmuş deniliyor. Böyle normalleşmeler daha tehlikeli aslında.

Bak işte bunun bir sonu yok. Misal benim hayatım, düşüncelerim bir başkasına göre çarpık gelebilir; onun çocuğuna kötü örnek olacağım diye ben konuşmayayım o zaman? Olmaz öyle. Toplum çok çeşitli ve insanları senin belirlediğin sınırlar ölçüsünde yaşamaya zorlayamazsın çünkü herkesin sınırları farklı.

Kaldı ki swinger'a falan gelene kadar toplumda çok daha büyük çarpıklıklar var normalleşen ve çocuklara kötü örnek olan. Bence hırsızlık diğer insanları da enterese eden çok büyük bir ahlaksızlıktır örneğin ama şimdi dolandırıcılara uyanık gözüyle bakılıyor, ooh yolunu bulmuş deniliyor. Böyle normalleşmeler daha tehlikeli aslında.
haklısın, dediğin gibi sonu yok, ama ben ahlaksız, ahlak dışı herşeyin normalleşmesine karşıyım genel olarak, hırsızlıktan tutta zinaya kadar. ama dediğin gibi sonu yok. herkese ben gibi düşün ben gibi yaşa deme şansımız olmuyor.

vay anasını ayy düşündümde bunlar kime oy veriyorlar acebaa.. tahmin ettiğim var ama..:KK53::KK53::KK53::KK53:

bu pisliği yapıyorlar ..ama olsunlar iyi insanlar etraflarına saygılılar. ee okumuş aydında bunlar.. pislikler için yaşasın cehennem .. üzüldüğüm nokta ÇOCUKLAR..

Tövbe estağfurullah Allah ım bune yaa :KK57:

Gerçekten böyle bişey olabilir mi yorumları okudum gercek olabilir mi :KK57:

Pislikleeeer yaptiginiz çocuklara nasil analık babalık yapiyosunuz :KK47:
Midem bulandı :KK43:

bu pisliği yapıyorlar ..ama olsunlar iyi insanlar etraflarına saygılılar. ee okumuş aydında bunlar.. pislikler için yaşasın cehennem .. üzüldüğüm nokta ÇOCUKLAR..

Okumuşlukla alakası yok. Arasında hasta bakıcı da varmış doktor avukatta. Hasta bakıcıya okumuş aydın diyemeyiz sanırım. Lüks arabasıyla gelen de varmış, otobüsle gelen de, demekki gelirden de bağımsız. Hatta beş vakit namaz kılan çok dindar insanlar da varmış, demekki dinden de bağımsız. Kime oy verdikleriyse bu kadar karışık bir topluluk içinde çok tespit edilemez sanıyorum.

Off kakao ya ne demek şimdi bu nasıl bir mantık?

Iyi o zaman din iman deyip çok esli yaşayan ya da kadınları taciz edenler de öbürüne mi oy veriyor yani
evet veriyor canım o çok eşli isteyenler kadınları ezik görenler inan hangi parti kendine yakınsa ona veriyor.. çünkü kendine malzeme olarak görüyor İSLAMI..

Okumuşlukla alakası yok. Arasında hasta bakıcı da varmış doktor avukatta. Hasta bakıcıya okumuş aydın diyemeyiz sanırım. Lüks arabasıyla gelen de varmış, otobüsle gelen de, demekki gelirden de bağımsız. Hatta beş vakit namaz kılan çok dindar insanlar da varmış, demekki dinden de bağımsız. Kime oy verdikleriyse bu kadar karışık bir topluluk içinde çok tespit edilemez sanıyorum.
ortaya karışık olmuş bu durum her telden var yani..

X