Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Adanadaki olay sadece biri. Ne kadar doğru olduğunu, o çocukların orda gerçekten bulunup bulunmadığını bilmiyoruz. Ki türkiye şartlarında medyaya ya da sosyal medyaya ne kadar güvenilir tartışılır. Hadi olmuş, çocuklar orda bulunmuş varsayalım. Bu bütün swinger çiftlerin kötü anne baba olduğunu mu gösterir? Nasıl genelleyebiliriz ki çocuklarını düşünmedikleri şeklinde? Belki sizin bizim çocuklarımızdan daha ahlaklı, daha düzgün, daha başarılı, topluma daha faydalı çocuklar yetiştiren insanlar vardır aralarında.
niye peki yanlış olan bir davranışı bu kadar olumlu bakmaya çalışıyoruz?"iyi senaryolar"yazıyoruz....belki şöyledir belki böyledir diye....
hadi diyelim çocuklar duymadı yalan haber....yarın bir gün içlerinden biri yan çizdiğinde ve ya çevrelerinde farkedildiklerinde herşey ortaya çıktığında o çocukların psikolojisi ne olacak.....
ama pardon onlar bizden daha çok düşünürler değil mi?.....
o zaman bdv de annesin babasını aldattığını yazan üye ye de "annen senin iyiliğini düşünmüştür" diyebilelim.....
valla sırf anlayışlı modern marjinal özgür görünmek için olaya böyle :KK37:bakamayacağım....

bunu savunan kadınlar ne kadarda kadınlıktan yoksunlar aldatılmak yada aldatmak bir değer değil onlarda..

niye peki yanlış olan bir davranışı bu kadar olumlu bakmaya çalışıyoruz?"iyi senaryolar"yazıyoruz....belki şöyledir belki böyledir diye....
hadi diyelim çocuklar duymadı yalan haber....yarın bir gün içlerinden biri yan çizdiğinde ve ya çevrelerinde farkedildiklerinde herşey ortaya çıktığında o çocukların psikolojisi ne olacak.....
ama pardon onlar bizden daha çok düşünürler değil mi?.....
o zaman bdv de annesin babasını aldattığını yazan üye ye de "annen senin iyiliğini düşünmüştür" diyebilelim.....
valla sırf anlayışlı modern marjinal özgür görünmek için olaya böyle :KK37:bakamayacağım....
marjinal takılmalar bunlar cafecim..modamıdır nedir ayol..

bundan zevk alabilen insanı normal mi buluyorsunuz. eleştiryorum ve sapkın buluyorum. kocası karısını biriyle beraber olurken izlemekten zevk alabilecek bir adama ki mezhebinin genişliğini düşünürseniz çocuk emanet edemem. bu da benim görüşüm.

Sen emanet edemem diyorsun ama Allah emanet ediyor. Bu insanları çocuk sahibi yapıyor. O çocuğun sorumluluğu da beğen beğenme bu insanlara ait. İstedikleri şekilde ahlaki eğitim verebiliyorlar, verecekler.

Ateizmde mesela çoğuna göre sapkın bir düşünce olabilir. Ateist bir çiftte çocuk sahibi olduğunda dinsiz bir çocuk yetiştireceklerdir muhakkak. İlerde kendisi seçsin dinini, mezhebini diyeceklerdir. Napalım ellerinden mi alalım, sen çocuk yetiştiremiyorsun yazık ettin günahsız zavallı yavruya diyerek?

Uzun lafın kısası; bana kalırsa çoğu çocuklarına bu ilişkilerini yansıtmamaya çalışıyorlardır. Ama çocuklarının gözü önünde yapıyorlarsa da yine elimizden birşey gelmez.

Bir şaşırtsaydın beni evet canım o haltı yapanlar iyi bir örnek değillerdir net.. çünkü ruhlarında dizginleme yoluna gitmiyorlar ooo benim aklımdan neler geçiyor hepsini yapmak istesem.. insan olmak edep ,haya, ve düzgün yaşamı gerektirir.. düzgün yaşayamayanlar güzel bir örnek olamazz..
benim çocuğuma vereceğim örneğin içinde karını/kocanı başkasıyla paylaşma olmaz mesela. açıkçası böyle bir öğüt vermek aklıma bile gelmez.
ben çocuğuma dürüst olmayı, insanlara yalan söylememeyi, çalmamayı, çırpmamayı, insanlara eşit ve adil davranmayı, insanları dillerine, dinlerine, dinsizliklerine, ırklarına, cinsel yönelimlerine bakmadan, kişilik özellikleriyle değerlendirmesi gerektiğini öğreteceğim.
cinsel hayatı 18 yaşından sonra çok istisnai durumlar olmadıkça benim karışmamam gereken bir alan olarak kalacak.

bunu savunan kadınlar ne kadarda kadınlıktan yoksunlar aldatılmak yada aldatmak bir değer değil onlarda..
ya bunu kibleyecektim, vazgeçtim.
kim savunmuş eş değiştirmeyi, kim demiş, Aman Allah'ım ne güzel, ben de mutlaka denemeliyim diye. kimse eş değiştirmeyi falan savunmuyor.
kimseyi ilgilendirmez diyoruz, sadece.
nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki, madem bizim yazdığımızı değil, kendi anladığınızı okuyacaksınız, neden bize laf sokacam diye uğraşıyorsunuz ki

ay çok komik geldi..çiftin biri demiş buna başlamadan önce eşimi defalarca aldattım...:KK70:kadında duyunca şok oldum falan demiş..aldatmamak için bu yola başvurmuşlar...adam pişman olmuş ilk yaptıklarında ölmek falan istemiş ama kadının hoşuna gitmiş:confused:

Allah emanet ederken bu sapkınlık duygusunu içlerine vermiyor. insanlar bunu kendileri tercih ediyor ama değil mi ? ben empati yaparak bir yorum yaptım BEN EMANET EDEMEM diyorum. kişisel tercihim karşımdaki insan böyle bir insansa eğer BEN etmem diyorum. sizin fikriniz benimle aynı olmayabilir elbette.

evet kim olaylara daha geniş bakıyor yarışıyoruz mubarek...ve yarışırken aile toplum yapısını unutuyoruz...
bu neye benziyor biliyormusun.. hani işyerine biri başlar çay zamanı gelir hadi dersin çay içelim.. oda ayyy ben çay sevmemmm .. nescafeyi severimmmmm...derler bakarsın onlara böyle:KK57::KK57: sonra devamını getirir . işte bitki çaylarını ,işte şu markaları.. teee allahım dersin.. aha buda onlardan.. bu farklı gözükme isteği,, bakın ben ne kadar modernim deme isteği.. Ulaa rezillik iştee varmı ötesi. hemde sapına kadar rezillik.. yahu o insanı yaradan ki verdiği kanunlarda hayasız işlerden uzak durun diyor ...ama biz marjinaliz ..esneğiz.her haltız yani..

laf sokmak hoş bir tabir değil fikrimi söylüyor olmamı bu şekilde algılamayın lütfen.

tamam herkesin kendi seçimi kendi isteği vb de bence hiç doğru bir seçim değil

bide hamile olma durumu var korunsan bile hadi oldu da oldu eeee o çocuk kimin şimdi bide bu var.

yada eminsindir kocandan oldu çocuk 9 ay sonra çıkan çocuğun babayla ilgisi yok diyelim ki baba sarışın ama bebek baya esmer o zaman bu evli çift oturup düşünecek

bak hanım hani bundan 9 ay önce bodrumda ki esmer olmasın

yok kocacım bence o değil o boşalma sırasında çekti bence bu marmaristeki esmer hani şu karısı kızıl olupta seni çok tatmin edenin kocası beni galiba hamile bıraktı

ooo my gottt

bu neye benziyor biliyormusun.. hani işyerine biri başlar çay zamanı gelir hadi dersin çay içelim.. oda ayyy ben çay sevmemmm .. nescafeyi severimmmmm...derler bakarsın onlara böyle:KK57::KK57: sonra devamını getirir . işte bitki çaylarını ,işte şu markaları.. teee allahım dersin.. aha buda onlardan.. bu farklı gözükme isteği,, bakın ben ne kadar modernim deme isteği.. Ulaa rezillik iştee varmı ötesi. hemde sapına kadar rezillik.. yahu o insanı yaradan ki verdiği kanunlarda hayasız işlerden uzak durun diyor ...ama biz marjinaliz ..esneğiz.her haltız yani..
Kakao yani bazen öyle yorumlar yapıyorsun ki beynim yanıyor iki gözüm önüme aksın.
ohoooo sen çay değil nescafe içen adama bile marjinal diyorsun, biz de ne anlatmaya uğraşıyoruz. baştan desene şunu bacım, elimiz nasır tuttu.

bide bunu aileler duysa kızlarını biriyle evlendirmişler ama kocası sandıkları adam kızlarını başka adamlarla paylaşıyor.

bide tanıdığa falan gelsen bu durumda

yok yok bu bence sapıklık ya baya bildiğiniz sapıklık

Anasına,kardeşinide aynı şeyi yapabilir mi acaba?

tamam herkesin kendi seçimi kendi isteği vb de bence hiç doğru bir seçim değil

bide hamile olma durumu var korunsan bile hadi oldu da oldu eeee o çocuk kimin şimdi bide bu var.

yada eminsindir kocandan oldu çocuk 9 ay sonra çıkan çocuğun babayla ilgisi yok diyelim ki baba sarışın ama bebek baya esmer o zaman bu evli çift oturup düşünecek

bak hanım hani bundan 9 ay önce bodrumda ki esmer olmasın

yok kocacım bence o değil o boşalma sırasında çekti bence bu marmaristeki esmer hani şu karısı kızıl olupta seni çok tatmin edenin kocası beni galiba hamile bıraktı

ooo my gottt
kusicimmmmmmmmmmmmm leğen varmı

X