- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orta halli sıradan insanlarmış. Pisliğin dibine vurmuş rezil insanların yumuşatılmış normalleştirmeye çalışılan hali bu sözler. Hadi bunuda normalleştirin pisliğinizde boğulun inşallah
Sapık zihniyet ema. Başka bir deyişi yok. Size anormal geliyor çok şükür ki. Aynı Ahlak yozlaşması maruz kalmıştır bunu tercih meselesi olarak görüp saygı duyulması gerekir diyenlerde.Her kesimden var yazıyor, bu işlerde olanları şantaj dahi yapabilirler , nasıl lnsan bir pisliği bu kadar bulanır ve mutlu olabilir veya kalabilir anlamak mümkün değil
Kizzz geceden beri bu yorumlari bekliyorduk nerede kaldinizÇekilin aradığınız marjinal geldi
Şimdi bu olay bana çok garip geliyor. Kendimi böyle bir organizasyonun içinde hayal edemiyorum hani insan nasıl kabul eder kısmını anlayabilmiş değilim ama empati kurmaya da gerek yok zaten bir alan memnun satan memnun durumu var. Yani burada aylar boyunca iğrençler, pislikler, öğğğ diye yorumlar da yapsak bu insanlar böyle yaşamaya devam edecek, bu bir suç da değil, insanların cinsel hayatları da kendini bağlar... O yüzden çok da şey yapmamak lazım.
Vurmayın tamam öldüm :)
Çekilin aradığınız marjinal geldi
Şimdi bu olay bana çok garip geliyor. Kendimi böyle bir organizasyonun içinde hayal edemiyorum hani insan nasıl kabul eder kısmını anlayabilmiş değilim ama empati kurmaya da gerek yok zaten bir alan memnun satan memnun durumu var. Yani burada aylar boyunca iğrençler, pislikler, öğğğ diye yorumlar da yapsak bu insanlar böyle yaşamaya devam edecek, bu bir suç da değil, insanların cinsel hayatları da kendini bağlar... O yüzden çok da şey yapmamak lazım.
Bir marjinal daha geldi...
Bu haberi hemen hemen her sene ısıtıp ısıtıp veriyorlar, bizde her seferinde tü kaka, pis insanlar, ahlaksızlar, şerefsizler diye yardırıyoruz.
Bize ne yahu... Gelip beni zorluyor mu, gözümün önünde mi yapıyor? Hayır... Eeee o zaman??? Bunun tek taraflı aldatmaktan ya da açık ilişki yaşamaktan ne farkı var? Karısının, kocasının gözünün önünde oluyor diye mi sıkıntı? Yine aynı yere geliyoruz bize ne?
Kizzz geceden beri bu yorumlari bekliyorduk nerede kaldiniz
Saldirinnnn ......
duka böyle düşünürsek, yani bize zararı yok kendi hayatları vs gibi. ozaman çocuk gelinlere neden karşı geliyoruz? dini nikahla 4 kadın alan adama neden laf ediyoruz. yada cihat islam "adı altında" birbirini kesenlere neden aow diye tepki veriyoruz. bunlarda bizi direkt ilgilendirmiyor ozaman. onların tercihi onların hayatımı demek lazım?Çekilin aradığınız marjinal geldi
duka böyle düşünürsek, yani bize zararı yok kendi hayatları vs gibi. ozaman çocuk gelinlere neden karşı geliyoruz? dini nikahla 4 kadın alan adama neden laf ediyoruz. yada cihat islam "adı altında" birbirini kesenlere neden aow diye tepki veriyoruz. bunlarda bizi direkt ilgilendirmiyor ozaman. onların tercihi onların hayatımı demek lazım?
latife ediyoruzHadi bakalım bekliyorum. İlk taşı günahsız olanınız atsın :)
Ama bu doğru bir karşılaştırma değil çünkü iki tarafın da aklının başında olması, rızasının olması ve kimseye zarar gelmemesi gereken bir durum bulmalısın tam anlamıyla bir kıyas yapmak istersen. Çocuk gelin daha reşit bile olmamış minicik kızların satılması yani konuyla alakası yok. Dini nikahla 4 kadın alan adamın 4 karısı da bu işten çok memnunsa bir şey demem ben. Çok memnun olurlarmış gibi gelmiyor sadece. Cihat adı altında birbirini "kesmek" ölümle sonuçlanan bir şey ki bu da swingerın yanında çok korkunç kalıyor.
Bir marjinal daha geldi...
Bu haberi hemen hemen her sene ısıtıp ısıtıp veriyorlar, bizde her seferinde tü kaka, pis insanlar, ahlaksızlar, şerefsizler diye yardırıyoruz.
Bize ne yahu... Gelip beni zorluyor mu, gözümün önünde mi yapıyor? Hayır... Eeee o zaman??? Bunun tek taraflı aldatmaktan ya da açık ilişki yaşamaktan ne farkı var? Karısının, kocasının gözünün önünde oluyor diye mi sıkıntı? Yine aynı yere geliyoruz bize ne?
evet buna tam karşılık gelecek bi örnek yok,verdiğim örnekler herkesin kendi özgürlüğüm diye açıklama yapacağı şeyler diye söyledim. ama her olaya herkesin kendi hayatı, kendi kararı diye bakmak "bana" doğru gelmiyor. yani bu insanları asıp kescek halimiz yok sadece normal karşılayamıyorum, karşılayanlara şaşırıyorum. ha belki bunlarda birileri tarafından zorlanıyor bilemeyiz.