Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Her kesimden var yazıyor, bu işlerde olanları şantaj dahi yapabilirler , nasıl lnsan bir pisliği bu kadar bulanır ve mutlu olabilir veya kalabilir anlamak mümkün değil
Orta halli sıradan insanlarmış. Pisliğin dibine vurmuş rezil insanların yumuşatılmış normalleştirmeye çalışılan hali bu sözler. Hadi bunuda normalleştirin pisliğinizde boğulun inşallah

Her kesimden var yazıyor, bu işlerde olanları şantaj dahi yapabilirler , nasıl lnsan bir pisliği bu kadar bulanır ve mutlu olabilir veya kalabilir anlamak mümkün değil
Sapık zihniyet ema. Başka bir deyişi yok. Size anormal geliyor çok şükür ki. Aynı Ahlak yozlaşması maruz kalmıştır bunu tercih meselesi olarak görüp saygı duyulması gerekir diyenlerde.

Ha bide daha sonra cocuklarini teslim ediyorlarmis birbirlerine yuhhhhhh
Allah kitaptan tesetturden salvarlidan cubbeliden korkanlari bu haberleri okuyunca daha iyi anliyorum.
Allaha kitaba inansalar harami zinayi bikir yapmazlar pislige batmazlar.Tabi inana inana yapanlarda vardir onlarida yaradana havale ediyorum.

Çekilin aradığınız marjinal geldi :p

Şimdi bu olay bana çok garip geliyor. Kendimi böyle bir organizasyonun içinde hayal edemiyorum hani insan nasıl kabul eder kısmını anlayabilmiş değilim ama empati kurmaya da gerek yok zaten bir alan memnun satan memnun durumu var. Yani burada aylar boyunca iğrençler, pislikler, öğğğ diye yorumlar da yapsak bu insanlar böyle yaşamaya devam edecek, bu bir suç da değil, insanların cinsel hayatları da kendini bağlar... O yüzden çok da şey yapmamak lazım.

Vurmayın tamam öldüm :)

Şimdi bu olay bana çok garip geliyor. Kendimi böyle bir organizasyonun içinde hayal edemiyorum hani insan nasıl kabul eder kısmını anlayabilmiş değilim ama empati kurmaya da gerek yok zaten bir alan memnun satan memnun durumu var. Yani burada aylar boyunca iğrençler, pislikler, öğğğ diye yorumlar da yapsak bu insanlar böyle yaşamaya devam edecek, bu bir suç da değil, insanların cinsel hayatları da kendini bağlar... O yüzden çok da şey yapmamak lazım.

:KK70::KK70:Kizzz geceden beri bu yorumlari bekliyorduk nerede kaldiniz:rolleyes:
Saldirinnnn ......:KK70:

Bir marjinal daha geldi...

Bu haberi hemen hemen her sene ısıtıp ısıtıp veriyorlar, bizde her seferinde tü kaka, pis insanlar, ahlaksızlar, şerefsizler diye yardırıyoruz.

Bize ne yahu... Gelip beni zorluyor mu, gözümün önünde mi yapıyor? Hayır... Eeee o zaman??? Bunun tek taraflı aldatmaktan ya da açık ilişki yaşamaktan ne farkı var? Karısının, kocasının gözünün önünde oluyor diye mi sıkıntı? Yine aynı yere geliyoruz bize ne?

Bu haberi hemen hemen her sene ısıtıp ısıtıp veriyorlar, bizde her seferinde tü kaka, pis insanlar, ahlaksızlar, şerefsizler diye yardırıyoruz.

Bize ne yahu... Gelip beni zorluyor mu, gözümün önünde mi yapıyor? Hayır... Eeee o zaman??? Bunun tek taraflı aldatmaktan ya da açık ilişki yaşamaktan ne farkı var? Karısının, kocasının gözünün önünde oluyor diye mi sıkıntı? Yine aynı yere geliyoruz bize ne?

Böyle olayları duyunca hemen bir gözde canlandırmalar, kendini o kişilerin yerine koymalar falan baş gösteriyor anlamsız yere. Gerek yok empatiye oysa iki kişi de reşit, aklı başında, durumdan memnunsa dediğin gibi bize ne? Tasvip edilmemesini anlıyorum da bu kadar kin kusmaya da gerek yok, yapan kişileri bulsa taş atacak tipler var.

Cinsellikle kafayı bozmuş bir toplumuz gerçekten. Gönül ilişkilerindeki arızaları insanlık suçuymuş gibi değerlendiriyoruz. Bu seks size ne etti arkadaşlar? :)

duka böyle düşünürsek, yani bize zararı yok kendi hayatları vs gibi. ozaman çocuk gelinlere neden karşı geliyoruz? dini nikahla 4 kadın alan adama neden laf ediyoruz. yada cihat islam "adı altında" birbirini kesenlere neden aow diye tepki veriyoruz. bunlarda bizi direkt ilgilendirmiyor ozaman. onların tercihi onların hayatımı demek lazım?

Yaptıkları şey kendi kararlarıdır, özgürlüktür elbette;Ama benim için saygı duyulması gereken bir özgürlük değil.Saygı duymamaktan kastım;Gidip asıcam, kesicem, engel olacağım değil.Dediğim gibi kendi kararları, ancak bu yapılana rezillik deme özgürlüğü de bana ait.

Hımmm marjinal miyim değil miyim bilemedim ben , bilir kişilerden biri koysun tanıyı please !
Açıkçası hiç şaşırmadım , suratım da :KK57: böyle bir ifade de belirmedi , her gün o kadar farklı olaylar , hikayeler dinliyorum ki her şey normal gelmeye başladı ondan galiba. İlk kez duymuyorum , bazıları hayatında hiç duymamış olabilir.
Ben kadının işten atılmasına daha çok takıldım.

duka böyle düşünürsek, yani bize zararı yok kendi hayatları vs gibi. ozaman çocuk gelinlere neden karşı geliyoruz? dini nikahla 4 kadın alan adama neden laf ediyoruz. yada cihat islam "adı altında" birbirini kesenlere neden aow diye tepki veriyoruz. bunlarda bizi direkt ilgilendirmiyor ozaman. onların tercihi onların hayatımı demek lazım?

Ama bu doğru bir karşılaştırma değil çünkü iki tarafın da aklının başında olması, rızasının olması ve kimseye zarar gelmemesi gereken bir durum bulmalısın tam anlamıyla bir kıyas yapmak istersen. Çocuk gelin daha reşit bile olmamış minicik kızların satılması yani konuyla alakası yok. Dini nikahla 4 kadın alan adamın 4 karısı da bu işten çok memnunsa bir şey demem ben. Çok memnun olurlarmış gibi gelmiyor sadece. Cihat adı altında birbirini "kesmek" ölümle sonuçlanan bir şey ki bu da swingerın yanında çok korkunç kalıyor.

Ama bu doğru bir karşılaştırma değil çünkü iki tarafın da aklının başında olması, rızasının olması ve kimseye zarar gelmemesi gereken bir durum bulmalısın tam anlamıyla bir kıyas yapmak istersen. Çocuk gelin daha reşit bile olmamış minicik kızların satılması yani konuyla alakası yok. Dini nikahla 4 kadın alan adamın 4 karısı da bu işten çok memnunsa bir şey demem ben. Çok memnun olurlarmış gibi gelmiyor sadece. Cihat adı altında birbirini "kesmek" ölümle sonuçlanan bir şey ki bu da swingerın yanında çok korkunç kalıyor.

evet buna tam karşılık gelecek bi örnek yok,verdiğim örnekler herkesin kendi özgürlüğüm diye açıklama yapacağı şeyler diye söyledim. ama her olaya herkesin kendi hayatı, kendi kararı diye bakmak "bana" doğru gelmiyor. yani bu insanları asıp kescek halimiz yok sadece normal karşılayamıyorum, karşılayanlara şaşırıyorum. ha belki bunlarda birileri tarafından zorlanıyor bilemeyiz.

Diyecek söz bulamıyorum iğrençlikten öte birşey değil Allah ıslah etsin sadece..

Hah aynen bana sapiklik olarak geliyor ama alan razi veren razi beni zorlayan da yok bana ne yani ... aldatmaktan farkli olmadigi icin midemi bulandirir cunku aldatmak insan onuruna yakismayan birsey... bi erkegin arkasindan 4 kadinin yurumesi de midemi bulandiriyor ama orda da taraflar razi mesela beni de zorlayan yok o zaman beni ilgilendirmiyo...

evet buna tam karşılık gelecek bi örnek yok,verdiğim örnekler herkesin kendi özgürlüğüm diye açıklama yapacağı şeyler diye söyledim. ama her olaya herkesin kendi hayatı, kendi kararı diye bakmak "bana" doğru gelmiyor. yani bu insanları asıp kescek halimiz yok sadece normal karşılayamıyorum, karşılayanlara şaşırıyorum. ha belki bunlarda birileri tarafından zorlanıyor bilemeyiz.

Normal karşılamamana lafım yok, bu durumun eleştirilmesine de lafım yok. Ama lanetler okuyup, imkanı olsa taşlayacak gibi davranmak da yanlış dediğim gibi herhangi bir zorlama yoksa, bireyler aklı başında ve yeterli erginliğe sahipse, bu durumdan mağdur olan kimse yoksa ve de insanlar hallerinden memnunsa yaşasınlar istedikleri gibi.

X